QuoVadis Posted October 1, 2015 Report Posted October 1, 2015 Oarecum reticent am facut azi dimineata un upgrade de la Yosemite la El Capitan. Pe langa noile features si restul de improvements am observat ca durata boot-ului de la butonul de power pana cand deschid Firefox este aproape injumatatita. Ceva considerabil insa oricum dura doar cateva secunde inainte. Insa performanta este extinsa si la aplicatii nu doar la boot: timpul de loading al Photoshop CC, Adobe Premiere Pro CC sau Media Encoder a scazut si el aproape de jumatate, un 40-45%. Finally, folosesc un card SDXC (Lexar Professional 128GB Class 10 UHS-II 1000x Speed (150MB/s) ca si "hard" secundar pentru muzica, filme, etc. si observ un improvement la viteza de citire si accesare insa acesta este unul minor in comparatie cu cele mentionate mai sus, as spune ca citirea si accesarea fisierelor a devenit un 15-20% mai rapida. Dupa cum se misca in primele ore de functionare cred ca se merita upgrade-ul. Ramane de vazut daca in timp va mentine aceeasi performanta, cate crash-uri isi va lua, cate bug-uri se descopera, etc. Quote
Silviu Posted October 1, 2015 Report Posted October 1, 2015 Eu m-am jucat cu varianta beta si mi-am bagat pula in el dupa ce aparuse beta 4, nu mai mergea nimic. Numai freeze-uri. Nu recomand nimanui sa instaleze beta-uri pentru productie. Azi dimineata am instalat public release-ul (voiam de aseara, dar muia de net de la RDS mergea cu 10 kilo/s) si vad ca a scapat de bug-urile alea nasoale. Pare ca baietii de la Apple si-au facut treaba si speram sa si-o faca in continuare. Quote