UnStelist Posted October 16, 2015 Report Posted October 16, 2015 Am fost acum cateva zile cu telefonul la cineva care se ocupa cu decodari.. mi-a spus ca ma costa 150 de lei. Telefonul e blocat in Vodafone, vreau sa-l decodez pentru folosire in Telekom. E ok pretul ? Sau se poate decoda gratis? Ms fain Quote
Reebock Posted October 16, 2015 Report Posted October 16, 2015 Cum sa nu fie mult??? Este un pret aberant, dami numarul de telefon sa ii spun sa ii decodeze mamei lui la pretul ala. Lasa-mi imei-ul si PRD-ul, cauta pe net cum gasesti prd-ul. Quote
Che Posted October 17, 2015 Report Posted October 17, 2015 Unele nu se merita sa mai fie decodate fiindca te costa cam cat te-ar costa sa vinzi telefonul la mana a doua. Foloseste Vodafone, au oferte din ce in ce mai atractive. Quote
AerosoI Posted October 17, 2015 Report Posted October 17, 2015 Unele nu se merita sa mai fie decodate fiindca te costa cam cat te-ar costa sa vinzi telefonul la mana a doua. Foloseste Vodafone, au oferte din ce in ce mai atractive.Backberry poti decoda orice model gratis pe net cu MEP2 ori prd si Imei.Erau pagini freemyblackberry.com, forumuri, etc. Quote
Sandu Posted October 17, 2015 Report Posted October 17, 2015 Unele nu se merita sa mai fie decodate fiindca te costa cam cat te-ar costa sa vinzi telefonul la mana a doua. Foloseste Vodafone, au oferte din ce in ce mai atractive.//offtopic vroiam sa dau like//on vodafone este mult mai bun ca telekom + ca acum are si aceea optiune la care primesti 10mb/apel din alta retea. Quote