carter2408 Posted October 28, 2015 Report Posted October 28, 2015 Incerc sa fac un bot care sa adauge adresa de bitcoin pe un site atunci cand apas butonul Adauga adresa Bitcoin . Iar cand apas butonul Click button sa trimita adresa BitcoinProgramul trebuie sa functioneaza astfel 1 . Apesi pe butonul Deschide site (asta merge)Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.ClickWebControl1.Source = New Uri("bluesatoshi.com")2 . Dupa ce se deschide site-ul introduci adresa bitcoin in TextBox13. Apesi pe butonul Adauga adresa Bitcoin si nu adauga adresa de Bitcoin de ce nu merge sa completeze ? Private Sub Button2_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button2.Click WebControl1.ExecuteJavascript("document.getElementById('Wjv4vSXG8lhnNCLsd0LHZIBaK9QWfb0nB').value=" + TextBox1.Text) Pe alte site-uri merge cu aceasta comanda si pe asta bluesatoshi.com Nu merge 4 . Apesi pe butonul Click button trebuie sa faca click pe go (asta merge)WebControl1.ExecuteJavascript("document.getElementById('*').click()")Pe alte site-uri merge cu aceasta comanda !De aici puteti descarca proiectul Zippyshare.com - Bot.rarPentru proiect am folositVisual Studio 2015, Visual basic plus ca am instalat browserul de la awesomium Scanare antivirus ( 100% sigur )https://www.metascan-online.com/#!/results/file/23f01bfd96e54abdacc42a526d1bf06d/regularPuteti sa explicati in Visual basic, C# sau puteti incarca proiectul direct pe un site de gazduire de fisiere Quote
Maximus Posted October 28, 2015 Report Posted October 28, 2015 Mai bine instalezi Live HTTP Headers , pui adresa tu , apesi butonul , si analizezi header-ele. Si-l faci cu http post ... nu cu browser. Quote
carter2408 Posted October 28, 2015 Author Report Posted October 28, 2015 Mai bine instalezi Live HTTP Headers , pui adresa tu , apesi butonul , si analizezi header-ele. Si-l faci cu http post ... nu cu browser.Id stiu sa le iau de pe site eu cred ca acest site blocheaza automatizarile . Si vreau sa stiu daca sunt alte modalitati ( comenzi) pentru browserul Awesomium care sa faca click pe un buton . Quote
Byte-ul Posted October 28, 2015 Report Posted October 28, 2015 WebControl1.ExecuteJavascript("document.getElementsByClassName('form-control')[1].value=" + TextBox1.Text)Bafta. Quote
rtfmplay Posted October 29, 2015 Report Posted October 29, 2015 Chilkat.NET, WebClient, WebBrowser Requests.... Cum a zis si @Maximus, pui mana pe requesturile de get, respectiv post si le simulezi cu ajutorul lui VB sau C# folosind componentele de mai sus. Poti face asta in multe feluri, depinde de la caz la caz. Quote
FarSe Posted October 29, 2015 Report Posted October 29, 2015 WebControl1.ExecuteJavascript("document.getElement ById('Wjv4vSXG8lhnNCLsd0LHZIBaK9QWfb0nB').value='" + TextBox1.Text+ "'") TextBox1.Text nu ar trebui pus in quotes? ca nu e int o some shit Quote
carter2408 Posted October 29, 2015 Author Report Posted October 29, 2015 WebControl1.ExecuteJavascript("document.getElementsByClassName('form-control')[1].value=" + TextBox1.Text)Bafta.WebControl1.ExecuteJavascript("document.getElementsByClassName('form-control')[1].value=" + TextBox1.Text)Bafta.La form-control trebuie sa pun id ? am pus id si nu merge Quote
Byte-ul Posted October 29, 2015 Report Posted October 29, 2015 La form-control trebuie sa pun id ? am pus id si nu mergeCe id sa pui? Ti-am zis exact ce trebuie pentru a introduce valoarea ta in textbox-ul ala. Quote
carter2408 Posted October 29, 2015 Author Report Posted October 29, 2015 (edited) Ce id sa pui? Ti-am zis exact ce trebuie pentru a introduce valoarea ta in textbox-ul ala.. Pai valoare find adresa de bitcoin si nu o trimiteWebControl1.ExecuteJavascript("document.getElement ById('Wjv4vSXG8lhnNCLsd0LHZIBaK9QWfb0nB').value='" + TextBox1.Text+ "'") TextBox1.Text nu ar trebui pus in quotes? ca nu e int o some shitNu merge !Trebuie neap?rat Awesomium?Cu GeckoFx pentru click:Dim button As Gecko.DOM.GeckoButtonElement = TryCast(Geckowebbrowser1.Document.GetElementById("Search"), Gecko.DOM.GeckoButtonElement)If button IsNot Nothing Thenbutton.Click()End IfPentru introducerea unui text într-un textbox:Dim elements As HtmlElementCollection = Geckowebbrowser1.Document.GetElementsByTagName("input")elements(1).SetAttribute("value", textbox1.Text)Cu browserul Gecko nu merg videoclipurile pe youtube . Nu citeste html5 ...daca sti tu sa-l faci sa mearga ar fi super !Chilkat.NET, WebClient, WebBrowser Requests.... Cum a zis si @Maximus, pui mana pe requesturile de get, respectiv post si le simulezi cu ajutorul lui VB sau C# folosind componentele de mai sus. Poti face asta in multe feluri, depinde de la caz la caz.Fi si tu mai explicit te rog ? Edited October 29, 2015 by hate.me Quote
Byte-ul Posted October 29, 2015 Report Posted October 29, 2015 WebControl1.ExecuteJavascript("document.getElementsByClassName('form-control')[1].value='" + TextBox1.Text + "'") Quote
carter2408 Posted November 1, 2015 Author Report Posted November 1, 2015 WebControl1.ExecuteJavascript("document.getElementsByClassName('form-control')[1].value='" + TextBox1.Text + "'")Eu vreau sa adaug aceasta valoare in textbox1 . Iar cand apas butonu sa o introduca in site ..... Quote
Byte-ul Posted November 2, 2015 Report Posted November 2, 2015 Eu vreau sa adaug aceasta valoare in textbox1 . Iar cand apas butonu sa o introduca in site .....Te-ai uitat si la codul de sub poza? In poza ti-am aratat ce cod javascript trebuie rulat. Quote
carter2408 Posted November 5, 2015 Author Report Posted November 5, 2015 Te-ai uitat si la codul de sub poza? In poza ti-am aratat ce cod javascript trebuie rulat.Am incercat si nu merge . Quote
carter2408 Posted November 11, 2015 Author Report Posted November 11, 2015 Chiar nu este nimeni care sa stie cum adaug valorile user si parola sau sa le schimb din textbox ?Private Sub Button5_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button5.Click WebControl1.Source = New System.Uri("https://login.yahoo.com/config/login") End Sub Private Sub Button7_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button7.Click WebControl1.ExecuteJavascript("document.getElementById('login-username').value=""user"";document.getElementById('login-passwd').value=""parola"";document.getElementById('btnSubmit').click()") Quote