albertynos Posted October 31, 2015 Report Posted October 31, 2015 Salut,Ca tot am primit o multime de Pm-uri pe subiectul amazonului / dropshippingului si a affilierilor, prin care mi se cereau si anumite resurse, vreau sa va dau o lista de plugin-uri crackuite sa spunem...Unele costa 5 $ altele 50...Cu acestea sunt sigur ca va puteti face orice fel de shop online / affilieri etc.La unele va cere codul de activare, doar ignorati-l ca optiunile va merg....Codecanyon WooCommerce Category Accordion v1.2Codecanyon License Manager for WoocommerceCodecanyon WooCommerce Free GiftCodecanyon Woocommerce Gift Card v1.6Codecanyon WooCommerce MembershipRefer A Friend for WooCommerceSmart Offers Woocommerce ExtensionSocial Commerce WooCommerce Facebook PluginWooCommerce Amazon Affiliates v6.2 - Wordpress PluginWooCommerce Bookings v1.4.9WooCommerce Catalog ModeWooCommerce Coupons CountdownWooCommerce Customer Relationship Manager v2.4.2Woocommerce KISSMetrics v1.3.3Woocommerce Measurement Price Calculator v3.5.1WooCommerce OrderCustomer CSV Export v3.5.0WooCommerce PDF Invoice v2.1.4Woocommerce PDF Product Vouchers v2.1.3Woocommerce Product Bundles v4.6WooCommerce Products Image SwapperWooCommerce Quick Order One Page ShopWoocommerce Shipment Tracking v1.2.9WooCommerce Simple AuctionsWooCommerce Social Login and CheckoutWooCommerce Wholesale PricesDownload : Zippyshare.comRecomand scanarea lor si folosirea pe propria raspundere pentru ca si eu la randul meu le-am colectat de pe internet de-a lungul timpului.Spor si numai Bine. 3 Quote
gipsy Posted February 25, 2016 Report Posted February 25, 2016 @albertynos, un re-upload te rog. Quote
VladX Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 On 2/25/2016 at 9:07 AM, gipsy said: @albertynos, un re-upload te rog. Quote
albertynos Posted March 8, 2016 Author Report Posted March 8, 2016 Tot sunt sterse de pe hosturi. Ia luati de pe DropBox : https://www.dropbox.com/sh/arq4a7fuqsl4cck/AABw8VnT05wEWKTDZgdU3jK0a?dl=0 @gipsy @VladX 4 Quote
archerise Posted March 9, 2016 Report Posted March 9, 2016 Ca sa nu te mai deranjez prin PM, ce serviciu folosesti pentru a trimite mailuri in masa abonatilor? Quote
unk0wn Posted March 14, 2016 Report Posted March 14, 2016 Quote WooCommerce Amazon Affiliates v6.2 - Wordpress Plugin imi cere Item Purchase Code la el....in ce sens sunt crackuite ? Quote
albertynos Posted March 14, 2016 Author Report Posted March 14, 2016 7 hours ago, unk0wn said: imi cere Item Purchase Code la el....in ce sens sunt crackuite ? Lasa sa iti ceara, nu ai treaba cu el, treci peste, foloseste-te de optiuni normal fara sa bagi in seama ca iti cere un cod. Quote
nein Posted March 14, 2016 Report Posted March 14, 2016 @albertynos mulțumesc frumos am o întrebare cu woocomerce Cand intru pe website vreau să-mi afișeze un preț dau un exemplu 20 lei Si cand sunt membership normal tot 20 lei dar cand sunt membership"gold " vreau să-mi afișeze 8 lei cum pot face ? Quote
albertynos Posted March 14, 2016 Author Report Posted March 14, 2016 Salut, Nu am experienta cu membershippul dar aici fiind vorba de woocommerce pentru ca vorbim de preturi, probabil trebuie sa faci variatii mai multe. Adica te duci in woocommerce, adaugi un produs si la ultima categorie, la Variatii adaugi mai multe, cu preturi diferite. Mai pe romaneste faci preturi speciale pentru clase diferite de utilizatorii, in cazul tau normali si premium. Asta e ce imi trece acum prin cap, s-ar putea sa fie gresit... Quote
unk0wn Posted March 14, 2016 Report Posted March 14, 2016 eu am aplicat pentru afiliere la amazon si am fost respins ...in prima faza mi-a venit un email de confirmare id'u ...bla bla dupa aia imi vine un alt email si imi spune ca site'u meu nu este complet si continutul nu a putut fi verificat ..bla bla...intrebarea mea cum ar trebui sa arate un site ca sa fie acceptat de ei ce continut trebuie sa fie pe el.., as fi recunoscator daca cineva ar putea sa ma ajute cu asta...multumesc anticipat Quote
albertynos Posted April 18, 2016 Author Report Posted April 18, 2016 On 13/03/2016 at 8:38 PM, unk0wn said: eu am aplicat pentru afiliere la amazon si am fost respins ...in prima faza mi-a venit un email de confirmare id'u ...bla bla dupa aia imi vine un alt email si imi spune ca site'u meu nu este complet si continutul nu a putut fi verificat ..bla bla...intrebarea mea cum ar trebui sa arate un site ca sa fie acceptat de ei ce continut trebuie sa fie pe el.., as fi recunoscator daca cineva ar putea sa ma ajute cu asta...multumesc anticipat Nu e vorba de sute de produse. Trebuie sa te asiguri ca nu arata ca un shop ci mai mult ca un site de reviweri. Adica importi produsele pe site cum stii cu dupa care scrii un articol la ele, vii si cu alte linkuri, etc. Daca era doar de importat cu descrierea lor era simplu, toti eram milionari acum. Trebuie sa ai toate paginile create OK (faq, terms, how to, help, etc) Trebuite sa stipulezi undeva pe prima pagina ca esti afiliate cu Amazon LLC...etc... Sunt destule conditii.. Quote
Dolladi Posted June 28, 2016 Report Posted June 28, 2016 WooCommerce plugin for WordPress has got some unique extensions which is indispensable in eCommerce business. Quote