paxnWo Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Salutare. Am o mica problema La scoala ne-a spus ca cine reuseste sa faca un catalog online cu elevi vor scapa de absente .. si eu chiar am nevoie . M-am gandit sa folosesc baze de date. Eu gandesc astfel : exista o pagina "index.php" unde vor fi afisate clasele : IX A -> IX F. daca dai click pe "IX A" o sa ti se deschida alta pagina si iti cere USER si PASSWORD , in cazul nostru numele elevului si parola aleasa de el pentru a isi accesa pagina cu notele sale. aceste note + absente ( daca se poate ) vor fi introduse de mai multi administratori. prin urmare tre sa fie 2 tipuri de conturi : 1. cu acces de user ( only view ) 2. cu acces de administrator ( add & view ) se poate face asta ? Quote
~Xenoger Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 nu. e imposibil .ce este imposibil ?pax.nWo se poate ! Quote
tw8 Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 nu. e imposibil .ce este imposibil ?pax.nWo se poate !Era sarcastic .Probabil a intuit ca urmatoarea intrebare o sa fie "Cine poata sa mi-l faca si mie?" ... Quote
blech Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 muta unu repede asta la trash sau ajutor.... ca il are kenpachi pe asta cu un ban..... Quote
oldnavy Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Salutare. Am o mica problema La scoala ne-a spus ca cine reuseste sa faca un catalog online cu elevi vor scapa de absente .. si eu chiar am nevoie . M-am gandit sa folosesc baze de date. Eu gandesc astfel : exista o pagina "index.php" unde vor fi afisate clasele : IX A -> IX F. daca dai click pe "IX A" o sa ti se deschida alta pagina si iti cere USER si PASSWORD , in cazul nostru numele elevului si parola aleasa de el pentru a isi accesa pagina cu notele sale. aceste note + absente ( daca se poate ) vor fi introduse de mai multi administratori. prin urmare tre sa fie 2 tipuri de conturi : 1. cu acces de user ( only view ) 2. cu acces de administrator ( add & view ) se poate face asta ?da,se poate,si e chiar usor :wink: Quote
paxnWo Posted April 17, 2008 Author Report Posted April 17, 2008 multumesc ca ati dat replay nu cred ca se omoara nimeni sa incerce puteam decat sa va scot undeva la o bere , doua in bucuresti ... acum ma omor cu niste tutoriale , incet incet inteleg si eu thx guys Quote