Jump to content
paxnWo

Online Catalog Database

Recommended Posts

Posted

Salutare. Am o mica problema :) La scoala ne-a spus ca cine reuseste sa faca un catalog online cu elevi vor scapa de absente .. si eu chiar am nevoie :P . M-am gandit sa folosesc baze de date. Eu gandesc astfel :

exista o pagina "index.php" unde vor fi afisate clasele : IX A -> IX F.

daca dai click pe "IX A" o sa ti se deschida alta pagina si iti cere USER si PASSWORD , in cazul nostru numele elevului si parola aleasa de el pentru a isi accesa pagina cu notele sale.

aceste note + absente ( daca se poate ) vor fi introduse de mai multi administratori. prin urmare tre sa fie 2 tipuri de conturi :

1. cu acces de user ( only view )

2. cu acces de administrator ( add & view )

se poate face asta ?

Posted
nu. e imposibil .

ce este imposibil ?

pax.nWo se poate !

Era sarcastic :P.

Probabil a intuit ca urmatoarea intrebare o sa fie "Cine poata sa mi-l faca si mie?" :P ...

Posted
Salutare. Am o mica problema :) La scoala ne-a spus ca cine reuseste sa faca un catalog online cu elevi vor scapa de absente .. si eu chiar am nevoie :P . M-am gandit sa folosesc baze de date. Eu gandesc astfel :

exista o pagina "index.php" unde vor fi afisate clasele : IX A -> IX F.

daca dai click pe "IX A" o sa ti se deschida alta pagina si iti cere USER si PASSWORD , in cazul nostru numele elevului si parola aleasa de el pentru a isi accesa pagina cu notele sale.

aceste note + absente ( daca se poate ) vor fi introduse de mai multi administratori. prin urmare tre sa fie 2 tipuri de conturi :

1. cu acces de user ( only view )

2. cu acces de administrator ( add & view )

se poate face asta ?

da,se poate,si e chiar usor :wink:

Posted

multumesc ca ati dat replay :)

nu cred ca se omoara nimeni sa incerce :P puteam decat sa va scot undeva la o bere , doua in bucuresti :D ... acum ma omor cu niste tutoriale , incet incet inteleg si eu :)

thx guys :)