Julieta Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 Buna seara, am un iPhone 4 care NU e blocat iCloud dar as vrea sa ii sterg contul dar nu ii stiu parola.. ma puteti ajuta, avand in vedere ca ii stiu emailul si numarul de telefon ? Multumesc Quote
K0mmendante Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 Blocat in icloud inseamna ca nu cunosti parola sau emailul, same shit proasta dracului.Du-te si fa o laba prietenului tau in loc sa pui intrebari idioate precum esti si tu. Quote
Julieta Posted November 5, 2015 Author Report Posted November 5, 2015 Frumos limbaj ai, daca nu ma poti ajuta cu nimic nu stiu de ce te bagi aiurea in seama. Quote
K0mmendante Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 Frumos limbaj ai, daca nu ma poti ajuta cu nimic nu stiu de ce te bagi aiurea in seama.Esti blonda?https://www.google.ro/search?q=iphone+4+remove+icloud+7.1.2&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=jLY7VtaFGISasgG4iquoDw Quote
Julieta Posted November 5, 2015 Author Report Posted November 5, 2015 M-am uitat acolo, in dreptul "Version" este 8.4. Deci ?! Quote
Proe Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 fa ca in acest videoclip, sper sa iti fie de ajutor Quote
harp_ Posted November 6, 2015 Report Posted November 6, 2015 Nici o sansa .Incearca sa scapi de le . Quote
albastrel Posted November 6, 2015 Report Posted November 6, 2015 (edited) Daca are versiunea 8.4, inseamna ca este un Iphone 4S, daca avea verisunea 7.1.2 inseamna ca era un iphone 4, dar sa stii si tu, problema sta in felul urmator, Iphone 4S are 2 linii pe rama jos, iphone 4 nu are acele 2 linii negre pe stanga si pe dreapta jos. Deci nu te pot ajuta la 4S. Daca persoana de la care ai telefonul, inca nu ti-a sters intre ghilimele "telefonul", inseamna ca a uitat parola de la icloud, poti sa inchizi totul din icloud, contacte etc. si sa il folosesti asa. Eram sa uit si NEVER nu da update de software. O zi buna! Edited November 6, 2015 by albastrel Quote
xplicitt Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 Daca 4s-ul este logat la acelasi mail care este folosit si pentru icloud ii poti sterge usor contul de icloud.tu ai acces la meniul 4s-ului?daca ai poate ca te pot ajuta eu sa scoti icloud Quote