Jump to content

K0mmendante

Active Members
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by K0mmendante

  1. Subiect: https://rstforums.com/forum/106738-askwrite-copilul-cu-fata-de-cal-cu-diploma.rst Sa vad si eu regula din reulamentul general care am reusit sa o incalc si orice thread inchis trebuie sa aibe un motiv, al tau este pus la misto probabil ca nu are logica sau aveti ore cand sunteti iritati la oua si ore cand sunteti sentimentali si afectuosi cu utilizatorii. @wildchild de ce nu mi-ai dat ban de cand am deschis acest thread, erai pe `sentiment` sau mustrat de constiinta? Subiect: https://rstforums.com/forum/106719-de-ce-exista-asemenea-specimene-infecte-pe-aici-si-alte-forumuri.rst#post662480 DA AMICE, sunt victima unui copil cu diploma de cal si te-am contactat dar tu ti-ai luat atributiile de administrator si ai dat repede ban.Regulament 0, probabil este pus de fatada in caz ca vreti sa aruncati cu praf in ochi `fraierilor` care isi fac cont nou. Deci pana la urma care este motivul REAL pentru care am primit ban la al doilea subiect? Daca n-ai un raspuns nu te obosi sa raspunzi, da linistit ban ca deobicei sa scapi repede, oricum nici nu ma astept sa ai vreun raspuns concret.
  2. Iti dau 1 euro sa iti cumperi 4 paini daca esti amarat.
  3. @z4rk si noi avem treaba, am auzit ca esti pasiv. Ce va mai place sa faceti ciorba de limbi, am fost "blind" (daca scriai orb care este mult mai scurt iti pica mana?). Bine ai venit Wings si renunta la avatarul de prost gust cu Anonymous(stiu ca este din filmul Vendetta dar ii semnifica pe aia).
  4. Cat timp astepti mail de la ei (presupun ca n-ai nimic altceva bun de facut) poti sa te plimbi cu prietena, sa dai o laba sau sa iti ajuti parintii la treburile prin casa.
  5. "Salut sunt manutadeaur de pe rst" Sper ca ai cerut sa iti dea mai intai un PM pe forum sa vezi daca este el, asa si eu ma pot recomanda ca fiind Nitro si sa dau teapa la multi.Deci, i-ai cerut PM?
  6. K0mmendante

    SEOMaxim

    Si ea tot nu refuza jobul, probabil vroia si o muie ca poate mai lua bani asa cum sustine ea.Vai...
  7. Si eu folosesc Semantic UI, partea nasoala este ca ai de inclus multe si la loading time nu prea sta bine.
  8. stirile-cetateanului sunt-informat presa-publica
  9. Incearca un factory reset.
  10. Imi traduce si mie cineva ca sa il pot ajuta?
  11. Pentru un proiect realizat in PHP Desktop Chrome se poate? Inca nu este finalizat, dupa ce il termin daca te contactez as dori criptarea fisierelor si desigur daca vrei sa ma ajuti.
  12. @WandW - mai bine iti cumperi o carte de Limba si Literatura Romana.KAPPA~
  13. Ce importanta are daca le cunosti identitatea? Ei fac bani si tu tot cu o chifla prapadita ai ramas in stomac, hate more.
  14. Esti blonda? https://www.google.ro/search?q=iphone+4+remove+icloud+7.1.2&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=jLY7VtaFGISasgG4iquoDw
  15. Am inteles tot! #Donatie#LimbaLiteratura#Romana#Cineva#Cumpara#Analfabet#D.P.V.DGramatical#11Ani
  16. Blocat in icloud inseamna ca nu cunosti parola sau emailul, same shit proasta dracului.Du-te si fa o laba prietenului tau in loc sa pui intrebari idioate precum esti si tu.
  17. Reckon pula de beton ce mai faci?
  18. @ManutaDeAur se pricepe, acuma nu stiu daca accepta prefericita si cuvioasa suma de 10$. xD
  19. Mersi si pentru ceilalti boschetari sa nu schimbati parola!
  20. Ca sa iei idul postului faci asa. <?php $postid = get_the_ID(); ?>
  21. Presupun ca te descurci de aici. <script type="text/javascript"> $(document).ready(function() { $("#LikeButton").click(function(){ //Preiei valoarea idului cu php var idOfPost = <?php print $id; ?> /* var idOfPost = $("#id_post").val(); // sa iei valoarea dintr-un form sau select, input etc. var idOfPost = $("#id_post").text(); // metoda aceasta este exact opusa la prima, nu pot lua valoarea din select, input s.a.m.d in schimb o preia pe cea dintre tag. */ $.ajax({ //metoda este de tip POST deoarece trimiti date la un fisier, daca faceai ceva de tipul request foloseai GET. method: "POST", //linkul de la fisier url: "like.php", //Tipul de date care le preia din pagina like.php dataType: "text" //Aici datele, defapt trimiti idul postului data: { id: idOfPost} beforeSend: function(){ // Inainte de a trimite date la fisierul like.php poti afisa un loader ceva. } }).done(function() { //Probabil un custom modal de la boostrap in care sa afisezi ca a dat like si ca blabla }); }); }); </script> <?php if(isset($_REQUEST['SERVER'] == 'POST')){ //Validezi sa fie de tip integer $id = filter_var($_REQUEST['id'], FILTER_VALIDATE_INT); $connection = mysqli_connect("localhost","user_sql","password_sql","db_wp"); //Verificare conexiune if (mysqli_connect_errno()){ Print "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error(); } //Faci update la un field existent si incrementezi cu +1 $sql = mysqli_query($connection, "UPDATE `TABLE_NAME` SET `like` = `like` + 1 WHERE `id` = '".$id."'"); } ?>
  22. Era misto daca ii faceai cadou un cryptolocker, vai ce mai plangea.
×
×
  • Create New...