Jump to content
Sign in to follow this  
tutorialevideo

Ferma de gazduire pentru aparate de minat pe bitcoin/litecoin/ethereum

Recommended Posts

logo-mare-bitclouder-1-1000x500.png

Bitclouder.co a luat nastere din dorinta de a ajuta cativa amici/prieteni care aveau nevoie de gazduire sau sa scape de sunetul asurzitor al aparatelor. Am ajuns sa lansez acest serviciu online pentru ca am reusit sa negociez un pret foarte bun la energia electrica si sa detinem o locatie unde ne permitem sa adaugam aparate de minat cu un consum total de 1200 kw/h. Initial proiectul BitClouder.co a plecat ca o platforma de a inchiria putere de minare insa am renuntat la aceasta idee pentru ca tot mai multi mineri ce tin aparatele acasa au decis sa mute aparatele in locatii speciale sau in garaje pentru ca ultimele aparate de minat nu se mai pot tine pe balcon ca un antminer s1/s2/s3.

Ce aparate primim in gazduire :

 • Antminer s1/s2/s3/s4/s5/s7/
 • Zeus Miner
 • Knc Miner
 • Spondoolies
 • Riguri cu Placi Video/Ethereum
 • Avalon

Ce oferim? si cu ce venim nou pe langa restu?

Ce oferim :

 • Oferim un pret redus la enegia electrica
 • Paza asigurata cu camere video
 • Paza cu personal calificat 24/24
 • 3 Conexiuni de internet diferite
 • Acces remote la aparate prin Team Viewer
 • Posibilitatea de a da reboot de pe telefon la aparat
 • Oferim surse de inchiriat pentru aparatele de minat
 • Camera dedicata pentru monitorizare live a minerului sau minerilor
 • Suport la telefon/email/sms/ non-stop
 • Orice defect sau problema se rezolva in cel mai scurt timp posibil

Pentru toate aceste oferte am lansat si websitul {va urma} la care mai avem de adaugat cateva finisaje. In curand se va putea comanda si de pe website insa pana atunci puteti sa ma contactati pe datele de mai jos.

Tel : 0755581546

Email : Please login or register to see this link.

Skype : adrian.tuto

Edited by tutorialevideo
 • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
QuoVadis    1322

Asta e postare de market pentru care ai avea nevoie de minim 50 postari. Sa zicem insa ca trecem cu vederea peste acest lucru. Foloseste si butonul de edit, nu e nevoie sa tot dai reply pentru fiecare lucru nou.

 

Referitor la site: 

- Animatia aia pentru cursor e pentru copii de 13 ani. Lor te adresezi sau unor oameni seriosi si cu portofelul aferent?

- Sunt greseli de exprimare in lb. engleza.

- Daca te adresezi si romanilor ar fi indicat sa ai o versiune a site-ului si in limba romana pentru ca nu toti se descurca in engleza

- Partea de "cart"/commerce nu e finalizata - pare a fi pusa la fusareala

- Din motive bine intemeiate, lumea in general este reticenta la astfel de servicii din cauza volumului de tepuieli care s-au tras in acest sector. Daca vrei sa capeti mai multa credibilitate iti pot da niste sfaturi (contra cost) despre cum sa vinzi astfel de lucruri online. Poti sa oferi niste servicii superbe si sigure daca nu reusesti sa executi partea cu promovarea si vanzarea.

 

Referitor la servicii:

Nu sunt la curent cu legislatia din Romania insa ma indoiesc ca astfel de servicii sunt protejate de drepturile consumatorului si legislatia in vigoare. Oferi factura pe serviciile oferite? Ce "protectie" ar avea cineva care iti incredinteaza o suma considerabila de bani? Daca cineva nu primeste serviciul cumparat si face o reclamatie la ANPC aia se uita ca vacile la poarta noua? 

 

Toate lucrurile mentionate sunt retorice, chestii de gandit pentru tine si altii interesati. Raspunsurile pentru mine le am :)


Succes!

 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut sigur am sa iti raspund la intrebari daca nu te superi... pentru ca totul este foarte transparent.

-Websitul nu a fost facut neaparat sa vanda este facut sa gestionez deja clientii pe care ii am, inca avem de lucru la el incetul il rezolvam. Prima data m-am axat pe partea de functionalitate a websitului adica sa pot sa ofer la om facturile lunare si sa pot avea un sistem de suport.

- Ma adresez tuturor clientilor/tarilor, cei pe care ii am acum sunt cei care cumpara de la mine aparate/asic si alte echipamente.

- Partea de cart intradevar nu este finalizata pentru ca situatia difera de la produs la produs nu pot sa vand de exemplu in cazul meu gazduire pentru antminer s7 /99$ si eu cand il bag in priza el consuma cu 100W mai mult decat a zis producatorul, tocmai de asta produsul care trebuia sa fie in cart la ora actuala este creat dupa ce masor aparatul/rig-ul sau orice ar fi la priza.

- Intradevar sunt multe tepe in domeniu dar cine este deja in domeniu si stie beneficiile unui astfel de serviciu apeleaza cu incredere de fiecare data.

- Practic noi oferim o solutie de gazduire ca si o gazduire la romarg sau oriunde altundeva noi factura serviciile de gazduire de pe firma se ofera factura se face un contract de inchiriere a aparatului tau.

- Protectia pe care o are cineva care imi incredinteaza o suma mare de bani este acel contract care se face de pe firma pe persoana fizica + se poate vizita ferma/monitoriza video si alte facilitati.

 

Am raspuns la toate intrebarile astea pentru ca ai dreptate cand vine vorba de credibilitate insa cand trimiti un server intr-un datacenter nu trebuie sa ai incredere?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×