Wav3 Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 Ce limbaj de programare recomandati sa invat pentru a crea aplicatii pentru Android, tinand cont ca stiu VB6 si web dev (php, html)?In deoseb vreau sa fac aplicatii cu conexiuni ip-ip (gen winsock) sau curl. Nu ma intereseaza grafica foarte mult.Am rasfoit putin si internetul si am gasit Basic4Android care pare a fi asemanator cu VB. Stiti ceva de el? Are rost sa-l incerc?Merci Quote
M2G Posted November 24, 2015 Report Posted November 24, 2015 Nu cred ca are rost sa incerci dubiosenii de genu ala Basic4Android. Probabil o sa ai probleme si gasesti putin suport pentru asta.Recomandat este sa mergi native: Java+Android SDKUrmatoarea alternativa ar fi Xamarin studio: https://developer.xamarin.com/guides/cross-platform/application_fundamentals/pcl/Xamarin suporta C# dar din cate am citit am vazut ca ai putea sa scrii si VB. Quote
Wav3 Posted November 25, 2015 Author Report Posted November 25, 2015 Ok. Il instalasem deja dar imi cam prinsesem urechile pe acolo si am zis sa nu ma apuc de el pana nu am certitudinea ca e ceva bun.O sa merg pe Android Studio; sa vedem daca iese ceva.Merci frumos! Quote