micul Posted November 30, 2015 Report Posted November 30, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Lx2HKWnKSeQ&feature=youtu.beAm descoperit ip-ul unor retele de printare pe care poti sa le accesezi fara user si parola, Acestea permit unui atacator sa schimbe atat datele de logare dar sa si strice configuratia respectiva, fiind un canal de comunicare intre pc si printer atacatorul poate intra in device-ul respectiv. Am trimis spre printare cateva documente iar acest lucru a fost confirmat de schimbarea cifrei de documente printate in panou. Voi ce ziceti. Quote
hades Posted November 30, 2015 Report Posted November 30, 2015 Ce bine ca esti incognito. Asa nu te pot gasi. Smart, smart. Quote
micul Posted November 30, 2015 Author Report Posted November 30, 2015 Ce parere ai de descoperire Quote
wildchild Posted November 30, 2015 Report Posted November 30, 2015 Nu te mai saturi de ban, aparent. Ia ?i pe acesta.PS: î?i dau maxim 2 ani pân? când DIICOT î?i sparge u?a. Tu-?i dai ?i numele ?i ce faci, public. Mare bou e?ti!PS2: ai gre?it forumul. Lumea pe aici e atât de avansat? încât po?i s? impresionezi doar cu un shellcode scris de tine care evit? DEP ?i ASLR. Payload împins pe stack de mân?, nu cu metasploit. Când vii cu a?a ceva, adu-mi aminte s?-?i scot ban-urile, pân? atunci: c?r?i, 'tu-?i ceapa m?-tii! 1 Quote
susp3kt Posted November 30, 2015 Report Posted November 30, 2015 (edited) Folosesc ING de peste 6 ani si nu au fost probleme.// EDIT: AM GRESIT TOPICUL Edited December 1, 2015 by susp3kt Quote
Webz Posted November 30, 2015 Report Posted November 30, 2015 Folosesc ING de peste 6 ani si nu au fost probleme.wut ? Quote
tjt Posted November 30, 2015 Report Posted November 30, 2015 wut ?A vrut cel mai probabil sa posteze aici https://rstforums.com/forum/107709-la-care-banca-sa-mi-fac-card-pentru-un-cont-de-paypal.rst Quote
MultaMuieRST Posted November 30, 2015 Report Posted November 30, 2015 Nu te mai saturi de ban, aparent. Ia ?i pe acesta.PS: î?i dau maxim 2 ani pân? când DIICOT î?i sparge u?a. Tu-?i dai ?i numele ?i ce faci, public. Mare bou e?ti!PS2: ai gre?it forumul. Lumea pe aici e atât de avansat? încât po?i s? impresionezi doar cu un shellcode scris de tine care evit? DEP ?i ASLR. Payload împins pe stack de mân?, nu cu metasploit. Când vii cu a?a ceva, adu-mi aminte s?-?i scot ban-urile, pân? atunci: c?r?i, 'tu-?i ceapa m?-tii!Te mai futi in cur pe guma de mestecat? Quote