roxorlol Posted December 5, 2015 Report Posted December 5, 2015 Promotion Page:Just a moment...Activate your License Before February 15,2016 Quote
sicilianul Posted December 5, 2015 Report Posted December 5, 2015 (edited) Astia la 6-8 luni dau oferte dinastea Danke! Edited December 5, 2015 by sicilianul Quote
Nonse Posted December 6, 2015 Report Posted December 6, 2015 (edited) Nu as folosi serviciul lor nici daca mi-ar oferi vpn lifetime gratis.De cand un ''amic'' a fost saltat datorita lor ca i-au publicat logurile, (la cerere), din cauza ca luase acces la niste site-uri )( nimic despre frauda, (bani etc) sau site-uri mari gen nsa, era vorba despre un site de la o scoala, si inca unul) de atunci m-amn pisat pe ei, astea ofera vpn gratis sa stranga cat mai multi copii prosti, ''hekari'' sa aiba cui vinde logurileSi eu ii credeam 'buni' inainte, dar dupa ce am vazut ce a patit un 'amic' de pe net, m-am convins ca serviciul lor e de toata rusinea, cu toate ca ei sustin ca nu pastreaz nici un fel de loguri.Insa sunt buni daca vrei sa fii 'anonim' pe site-uri de filme etc, dar sa faci altceva, nu, mai bine folosesti vpnuri triale de pe net si sunt mai sigure ca serviciul lor Edited December 6, 2015 by Nonse Quote
conteaza Posted December 6, 2015 Report Posted December 6, 2015 mai are cineva vre-o licenta ? eu am luat una si nu am salvat-o iar acum campania a expirat Quote