xm.madyx Posted December 11, 2015 Report Posted December 11, 2015 (edited) Salutare , caut o melodie de ceva vreme si nu am gasito nici acum, 2 membri au incercat sa ma ajute dar fara rezultat (unul dintre ei a incercat cu shazam dar fara rezultat) , am incercat toate variantele posibile , poate cineva a auzito pe undeva si o stie , am auzito la un radio primitiv , ca altfel nu am cum sa ii zic , radio hostat in pc , in winamp apare doar numele radioului (nu apare numele melodiei) ,am intrat pe pagina streamului si ce surpriza "current song" "History of songs" dezactivate .... asta e linkul @xm.madyx ,tu esti Cristi Cry ?ca sa nu fac dublu-post pentru un cuvant , eu sunt Edited December 12, 2015 by xm.madyx Quote
ThaiFight Posted December 11, 2015 Report Posted December 11, 2015 @xm.madyx ,tu esti Cristi Cry ? Quote
ThaiFight Posted December 12, 2015 Report Posted December 12, 2015 (edited) Salutare , caut o melodie de ceva vreme si nu am gasito nici acum, 2 membri au incercat sa ma ajute dar fara rezultat (unul dintre ei a incercat cu shazam dar fara rezultat) , am incercat toate variantele posibile , poate cineva a auzito pe undeva si o stie , am auzito la un radio primitiv , ca altfel nu am cum sa ii zic , radio hostat in pc , in winamp apare doar numele radioului (nu apare numele melodiei) ,am intrat pe pagina streamului si ce surpriza "current song" "History of songs" dezactivate .... asta e linkul ca sa nu fac dublu-post pentru un cuvant , eu sunt Ok.ti-am scris asear? pe google :)am mai încercat cu alte chestii,dar nimic pana acum Edited December 12, 2015 by ThaiFight Quote
xm.madyx Posted December 12, 2015 Author Report Posted December 12, 2015 (edited) Ok.ti-am scris asear? pe google :)am mai încercat cu alte chestii,dar nimic pana acum am observat , deci asa ceva nu mi sa intamplat niciodata , am incercat toate posibilitatile , toate programele/siteurile de "detectare" , am scris pe google toate versurile posibile combinate si recombinate , tot nimic , in materie de "hack" nu exista nicio sansa pentru ca serverul este cu totul in pc (shoucast dnas & dns) chiar daca "spargeai" serverul , playlistul il are in pc si pun pariu (si sunt sigur 99%) ca are un mix facut cu melodia aia si numele mixului nu e original (poate sa fi redenumit fisierul). nu stiu ce posibilitati mai sunt ,credca niciunele , totusi mi se pare ciudat ca youtube nu mi`a gasit terta si nici shazam nu a gasito...Edit : o sa mai incerc o varianta , cand mai prind melodia o sa inregistrez pe toata , poate ca partea care am inregistrato nu o recunoaste + ca nu e negativul in partea aia (nu o recunoaste dupa versuri) , data viitoare o sa inregistrez cu totul si atunci o sa pun aici poate atunci mai vrea cineva sa ma ajute cu shazam si sa vada daca o gaseste. Edited December 12, 2015 by xm.madyx Quote
XayD Posted December 15, 2015 Report Posted December 15, 2015 Shazam nu recunoaste toate piesele din lumea asta. Poate piesa aia nu e cunoscuta, dar eu cred ca este un remix la cea originala, sau un mashup ceva....Si asta ar fi una dintre motivele pentru care nu o gaseste. Quote
xm.madyx Posted December 16, 2015 Author Report Posted December 16, 2015 Am revenit cu melodia aproape completa , are ceva intreruperi + 20-30 secunde lipsa din ea , nu am fost pregatit , am folosit sound recorder din xp https://soundcloud.com/cristian-cristi-91645280/necunoscut , pot sa jur ca imi pare cunoscuta vocea din melodie. Quote
Che Posted December 17, 2015 Report Posted December 17, 2015 Am revenit cu melodia aproape completa , are ceva intreruperi + 20-30 secunde lipsa din ea , nu am fost pregatit , am folosit sound recorder din xp https://soundcloud.com/cristian-cristi-91645280/necunoscut , pot sa jur ca imi pare cunoscuta vocea din melodie.De ce tot te zbati atata pentru un cacat de piesa ? Mai sunt atatea misto si tu ai ramas la asta care nici nu e asa de stralucita. Quote
xm.madyx Posted December 17, 2015 Author Report Posted December 17, 2015 (edited) De ce tot te zbati atata pentru un cacat de piesa ? Mai sunt atatea misto si tu ai ramas la asta care nici nu e asa de stralucita.stiu ca nu e stralucita , credca e si veche , cel putin 2 3 ani , dar am nevoie de negativ , deaia o vreau mai mult , vreau sa il folosesc pentru un intro.Edit : rog sa se dea t/c , am rezolvat problema. Edited December 18, 2015 by xm.madyx Quote