Jump to content
dirtycash

LG G2

Recommended Posts

Posted

Inca o problema cu care ma confrunt de dimineata la telefonul meu LG G2. Reiau din nou detalile: Fara garantie,cumparat la liber de pe net,stare perfecta,cateva cazaturi nesemnificative care nu au dus la probleme.

De o luna cam asa am intampinat o problema de Software prin care mentionam ca nu functioneaza camera/reboot automat. De atunci am schimbat softu,trebuia sa fac update la lollipop 5 de pe site-ul oficial LG. De atunci il folosesc fara probleme,desi tot si-a dat reboot-uri in ultimele zile. Aseara m-am pus in pat si am zis hai sa inchid telefonul si sa-l las sa se incarce inchis toata noaptea pt o incarcare 100%. Mentionez ca nu prea l-am incarcat eu 100%,ba trebuia sa plec si il scoteam. Ok totu bine si frumos l-am pus la incarcat ca tot omu,m-am trezit si am zis sa-mi verific notificiarile/mail-uri sau cel putin ba frate sa vad cat e ceasu. Ce sa vezi? Apas butonu deblocare , nimic , mort. Incerc sa deschid telu Power button, nimic mort. Nici un semnal nimic. Led-urile nu functioneaza,cand il bag la incarcat nu se dechide. Prin intermediul USB-ului nu merge, incarcare slow de laptop. Am incercat combinatii de butoane ca sa intru in boot recovery si nimic. Nu stiu ce sa fie. Bateria moarta? Sau s-a dus de tot telefonu. Mentionez il am de 2 ani si pot sa zic ca l-am

pastrat bine,iar pe partea de software , normal ca tot omu am instalat aplicatii.

Pe scurt cine nu are chef sa citeasca:

Telefon LG G2 inchis si lasat la incarcat peste noapte. Nu se mai deschide!

Incercare combinatii de Factory Reset / Boot Recovery. Nimic!

Incercare alte USB/Incarcatoare. Nimic!

Incercare incarcare inceata la laptop (conectare la laptop). Nimic!

Nu am incercat sa schimb bateria!

Posted

@LLegoLLaS , Ce sa mai incerc daca e mort? Nu il pot deschide, sa numai vorbim de soft... Nu mi se pare sa se incalzeasca,e la incarcat si nu se incalzeste deloc. Mi-e frica sa nu se fi ars placa sau chiar tot inauntru. Sau cine stie bateria. Cum ar trebui sa miroase daca s-a ars inauntru ceva? Ca sa pun nasu la difuzoare sa vad inainte sa-l deschid