v3ctor Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Hai sa-mi fac si eu o prezentare scurta :Ma numesc Bogdan am 25 ani spre 26 (am trecut de prima tinerete) studiez medicina inca.... :roll: ca pasiuni :calculatoarele si hacking ( sa fiu si eu in randul vostru ) daca mai vreti sa aflati ceva despre mine ma puteti intreba !! Quote
v3ctor Posted April 23, 2008 Author Report Posted April 23, 2008 salut !ce stii sa faci ?legat de ce ? depinde in ce domeniu vrei sa te referi ?nu prea am inteles intrebarea ta !! Quote
Hertz Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Legat de IT..al dracului daca aveti putintica intuitie si voi! :evil: Quote
Vhaerun Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 eram curios daca stii sa scoti o tumoare maligna din corpul unui om .DOH ! Quote
v3ctor Posted April 23, 2008 Author Report Posted April 23, 2008 Legat de IT..al dracului daca aveti putintica intuitie si voi! Evil or Very Madda stiu destule... ce vrei sa te invat ?si daca nu vroia sa ma intrebe legat de IT baiatu ??eram curios daca stii sa scoti o tumoare maligna din corpul unui om .DOH !mda.... tu cam ce crezi normal ca da!!! cand se discuta despre cancer se discuta si despre asta !! Quote
Hertz Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Legat de IT..al dracului daca aveti putintica intuitie si voi! Evil or Very Madda stiu destule... ce vrei sa te invat ?si daca nu vroia sa ma intrebe legat de IT baiatu ??Invata-ma SQL Injection si HTML :oops: :oops: Quote
moubik Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 welllimbaje de programarehackingcrackinganaliza software/sursedezasamblare...e chiar asa greu sa spui ceva cand zici ca ai ca pasiune calculatoarele si hackingul ?la ce lucrezi acum ?ce ai mai facut?da, legat de IT Quote
v3ctor Posted April 23, 2008 Author Report Posted April 23, 2008 Invata-ma SQL Injection si HTML Embarassed EmbarassedLaughingplatesti bine ? ma gandeam ca ma intrebi cum se sparge o parola de mess!!LE:welllimbaje de programarehackingcrackinganaliza software/sursedezasamblare...e chiar asa greu sa spui ceva cand zici ca ai ca pasiune calculatoarele si hackingul ?la ce lucrezi acum ?ce ai mai facut?da, legat de ITlimbaje de programare:Perl - basicPascal - acum m-am apucat dar am reusit sa invat destuleVisual basic - avansat putin JavaScriptPython si Haskell destul de binepoate ai sa ma intrebi la ce imi folosesc toate astea iti explic alta data!!Legat de hacking am citit multe tutoriale care sunt traduse foarte prost din engleza , acum am gasit ceva mult mai interesant in rusa si folosesc un program pentru a traduce!!cracking- mda nu stiu ce intelegi tu prin asta dar nu sunt adept ale acestor tehnici foarte lame !!la ce lucrezi acum ?pe viitor dupa ce termin facultatea voi opta pentru un post de medic ( nu m-am gandit inca medicina generala sau chirurgie ) in prezent sunt profesor si ma ocup la contabilitatea unei firme !!ce ai mai facut?nimic interesant !! de alte activitati nu am timp pentru ca am carti intregi de invatat :shock: Quote
Hertz Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Hahahaaaaaaaa )))))))))))))))hahaaaaa )))))))))))) Nu-mi place SQL (Ceau! :shock: Quote
v3ctor Posted April 23, 2008 Author Report Posted April 23, 2008 Hahahaaaaaaaa )))))))))))))))hahaaaaa Laughing Laughing )))Smile)))))))Smile)))Smile))LaughingNu-mi place SQL Sad (Ceau! Shockedce m-ai pacalit ... :roll: scuze ca iti spun da nu prea stai bine cu simtul umorului !! Quote
moubik Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 toate astea nu's asa multe.pascal chiar nu stiu la ce iti mai foloseste acum.de Haskell nu mai auzisem pana acum. cracking de aplicatii si cracking de parole.un semn de punctuatie e destul. ca am trecut de 15 ani, nu ?welcome. Quote
v3ctor Posted April 23, 2008 Author Report Posted April 23, 2008 toate astea nu's asa multe.pascal chiar nu stiu la ce iti mai foloseste acum.de Haskell nu mai auzisem pana acum.cracking de aplicatii si cracking de parole.un semn de punctuatie e destul. ca am trecut de 15 ani, nu ?welcome.pe viitor cand voi avea ceva timp voi invata mai multe :wink: ,,un semn de punctuatie e destul." ok Quote
~Xenoger Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 toate astea nu's asa multe.pascal chiar nu stiu la ce iti mai foloseste acum.de Haskell nu mai auzisem pana acum.cracking de aplicatii si cracking de parole.un semn de punctuatie e destul. ca am trecut de 15 ani, nu ?welcome.pe viitor cand voi avea ceva timp voi invata mai multe :wink: ,,un semn de punctuatie e destul." ok Multa bafta doctore ! sper ca nu ai de gand sa pleci din tara dupa ce termini. Quote
v3ctor Posted April 23, 2008 Author Report Posted April 23, 2008 Multa bafta doctore ! sper ca nu ai de gand sa pleci din tara dupa ce termini.Multam ... ,,sper ca nu ai de gand sa pleci din tara dupa ce termini." NU prietene. chiar recent mi s-a oferit o bursa de studi in Franta dar am refuzat-o... din mai multe motive!! Chiar daca in Romania medici rezidenti sunt platiti foarte prost ... la moda sunt aia iesiti in pensie(habarn nu am dece ...poate or fii mai cunoscuti) dar tot la noi e mai bine ... Quote