unic Posted December 13, 2015 Report Posted December 13, 2015 Am cumparat de la cineva 45.000 de vizite (sursa de unde vin vizitatorii este facebook) am o nelamurire de ce vizitatorii stau doar 10-20 secunde apoi parasesc pagina ? Si vanzari nimic... Quote
Birkoff Posted December 13, 2015 Report Posted December 13, 2015 pai daca esti fraier... vizitele nu iti aduc vanzare, oricine poate pune un redirect care sa trimita vizitatorii la tine pe pagina (pe site-urie de filme mi se deschid vre-o 3-5 pagini in bg, dar le inchid imediat in 5 secunde ca nu ma intereseaza...invata despre marketing online, despre campanii targetate, despre cum sa atragi persoane interesate de produsele tale prin site-uri partenere, prin vouchere si sistem de referral si atunci o sa ai vanzari, nu vizite de 5 secunde de pe site-uri care nu care nu te ajuta cu nimic. Eventual, fa cursuri de marketing online (sau incepe cu ce exista pe youtube). Quote
snoopeu Posted December 15, 2015 Report Posted December 15, 2015 @unic fiindca vizitele sunt aduse de aici: https://hitleap.com/Acolo se poate selecta de unde sa provina vizitele, din facebook, google, youtube etc. Vizitele sunt fake si sunt gratuite, nu stiu de ce ati platii pentru asa ceva. Quote
jetus Posted December 15, 2015 Report Posted December 15, 2015 Banuiesc ca vizitele au fost cu o poza sexy pe facebook, lumea cand intra si vede ca defapt vinzi cartofi, nu-i intereseaza si pleaca. Trebuia sa-ti posteze pe nisa pe care vinzi tu cartofi cu oferta pe care o ai tu. Quote
N.red.user Posted December 15, 2015 Report Posted December 15, 2015 Blec fraidei sa faci o ofert? buna vinerea asta Quote