Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/03/14 in all areas

  1. Laboratoare anul 3 Criptarea si Securitatea Informatiei. Download: csi.rar Mirror: csi.rar PW: zero@RST
    1 point
  2. "E o comunitate de IT nu cancan", dece mai exista forumul daca nu lasi lumea sa vorbeasca despre ce vrea, e adevarat, mai mult comunitate de IT, dar ce intereseaza pe lume aia sa povesteasca, ia uite cum ii mananca pe ei la oua...jet de aici daca nu va place, ofticatilor!
    1 point
  3. Nato,si UE nu vor misca un deget ptr Ucraina cum nu ar misca nici un deget nici daca Romania va fi agresata de Rusia cu toata calitatea noastra de membru Nato.Exemplu cel mai elocvent din istorie este actiunea Angliei data Poloniei in 1939 ca o sa ii ajute pe polonezi in timp ce erau ocupati de Hitler.Sa fim seriosi Rusia face legea in est oricat ar tipa orice politician .Acordul din 1994 a fost doar in interesul occidentalilor pentru a scapa ei de arsenalul nuclear care avea o securitate precara in Ucraina si putea ajunge pe maiini necurate.Nu mai pot ei de Ucraina si Putin stie acest lucru f.bine,altfel nu ar actiona.Daca Ucraina avea arsenal nuclear,at Putin se gandea de doua ori si inghitea galusca cu Crimea. Uitati ca SUA e cea mai mare consumatoare de resurse de pe planeta noastra ,pe unde trec ei ,se alege praful de acea tara ...parerea mea e ca Ucraina o sa regrete tot ce s`a intamplat pana acum ,la fel cum il regreta majoritatea lumii pe Ceausescu
    1 point
  4. M-am gandit sa fac un fel de "Who the fuck is?" avand in vedere ca cel de la totti nu mai e functional. Este facut in node.js, codul sursa e putin cam nearanjat si imi cer scuze pentru asta. Am folosit o clasa de conectare la Y!M construita de catre nr913 Cum se foloseste? DEMO ////// daca demo-ul e jos accesati asta http://shaggi.tk/a.php COD SURSA COD SURSA2 aici aveti doua variante: 1. Folositi demo-ul expus. 2. Rulati codul scriptul pe un vps/dedicat sau chiar pe PC. //Explicatii 1.help() Deci avem doua inputuri: - "ID tau" : unde pui ID-ul tau de Y!M pentru ca botul sa-ti trimita ip-ul victimei - "ID victima" : unde pui ID-ul de Y!M al victimei 2.help() - pentru a rula acest script aveti nevoie de un PC cu node.js instalat si cu urmatoarele module node.js ce sunt instalate by default: + http + fs -se editeaza setting.js dupa urmatoarea configuratie: BotClass = require("./YBot.js"); // clasa de conectare la Y!M fs = require("fs");// modulul de accesare a fisierelor http = require("http"); //modulul de creare a serverelor http bots = new Array(); bots.push(["yahooid1", "yahoopasswd"]);//bot 1 bots.push(["yahooid1", "yahoopasswd"]);//bot 2 : se pot adauga cati boti doriti doar prin adaugarea in array-ul bots prin bots.push(["username", "parola"]) port = 1330;//portul de rulare bot = new Array(); hostname = "hostname.com"; // site-ul sau ip-ul public al locului unde hostati scriptul images = fs.readdirSync("Images/"); -se ruleaza in modul consola urmatoarele : "node main.js" - acum accesati scriptul la adresa si pe port-ul setat de dumneavoastra si urmati instructiunile de la 1.help() Utilizare placuta:) // Deci nu am idee care e treaba de nu functioneaza mereu, probabil cei de la yahoo au banat boti, mai bine va faceti un id si il instalati la voi in pc MADE BY RST!
    1 point
  5. Ati luat-o pe aratura cu poze si clipuri. Closed.
    -1 points
  6. 2 retarzi... Proaste's mamele voastre c-au supt-o prea devreme, cum pula mea sa ganditi asa de prost, uitate-n pizda ma-tii la tine kasmir, ai poza cu Google Database, si-ti mai si permiti sa spui lucruri atat de irationale precum ca-ti doresti razboi. Ba, futu-va-n gura sa va fut, voi nu stiti ce-i ala razboi... va-ti pisa pe voi daca ar scoate unul pistolul si ar trage cu el in aer, d-apoi de tancuri/tunuri, etc.. N-as putea dormi zile intregi stiind ca sunt sanse sa intre astia la noi in tara, nu imi e asa de frica de moarte precum imi e de moartea celor la care tin. Ganditi-va ca daca intram in alerta de razboi, toate ciorile si toti taranii or sa iasa prin strada sa fure sa jefuiasca, probabil omoare ca sa-si procure alimente sau alte rahaturi, se pot intampla rahaturi si mai mari. Eu sper sa nu se ajunga sa se pomeneasca numele tarii noastre intr-un conflict!
    -1 points
  7. Scuza-ma ca te iau din prima cu "coae", dar asta ti se pare Cancan sau Libertatea ? E forum de securitate IT, iar noi ne impartasim ideile despre cum o sa fie razboiul. Ti se pare corect ? Locul acelor discutii clar nu e pe acest forum si mi se pare o greseala ca au fost lasate deschise acele topicuri atata amar de vreme.
    -1 points
  8. Ce legatura au aceste topicuri cu tema forumului? Aici e RST, nu cancan. Spamati forumul cu niste prostii fara sa aveti habar. Ar trebui sa ramana inchise. Din 10 subiecte de pe forum doar 3-4 mai au legatura cu tema. // @sicilianul: mi-ai luat-o inainte.
    -1 points
×
×
  • Create New...