Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/22/15 in all areas

  1. 1. Topic inept. 2. Intrebare inepta. Poti face research si singur3. Nu cred ca e nimeni de pe RST in masura sa raspunda la aceste intrebari, orice argumente si raspunsuri ar fi doar teorii si supozitii. Pentru ca cineva sa fie credibil trebuie sa aiba un "track record" ceea ce nu cred ca e cazul pe RST.4. Intrebare inepta. Orice e posibil.5. Intrebare stupida. Ca si cum ai intreba daca va fi foarte cald peste 5 ani. Nu cunoaste nimeni raspunsul cu certitudine altfel ar cadea de pe bursa. Ca tot vorbesc de bursa - daca ai da un search la "Facebook shares" pe Google si faci o analiza scurta de cand a fost listat si pana acum, vei vedea ca majoritatea sunt optimisti in privinta platformei ceea ce este reflectat de pretul actiunilor.6. O alta intrebare inepta. La cata armata de angajati are Facebook, daca ar vedea ca pierd teren din cauza design-ului crezi ca nu ar veni rapid cu un alt design pe masura? Isi cunosc foarte bine utilizatorii si au multi angajati cu experienta in consumer behaviourism si consumer psychology, se investesc multi bani in multe domenii preventive si inovative, tocmai pentru a sta in top.7. In 2021, pe data de 21/12 la ora 20:21:20, Obama va divorta de Michele, se va insura cu Putin si impreuna isi vor deschide o noua retea de socializare care va da bataie al curuletul lui ?ucalenberg si vor domina piata.Nu inteleg de ce deschizi asemenea topicuri tampe, la fel cum ai facut si acum cateva zile cu pc-ul "ultra-performant": iti place sa generezi discutii aiurea? Sa vezi cum se iau de par niste copchii contrazicandu-se? Lehamite...
    1 point
  2. Hello again and good morning I been studying sql injection very well. But I wanted to use automated tools in the injection. Tools like havij doesn't seem to Make sense this days. Even qesqlmap,i don't see it anywhere . Any ideas? Kindly let me know..
    -1 points
  3. Stie cineva cum se poate sparge un cont de facebook, inafara de backTrack 5.
    -1 points
  4. A fost MySace, pe urma (sau inainte) Hi5. Pe urma o noua retea le-a luat locul: Facebook. Vazand succesul de care se bucura marea retea de socializare si cat banet a facut Zuckernberg cu chestia asta, a inceput o explozie de noi retele de socializare, mai mult sau mai putin cunoscute, unele chiar copie aproape perfecta a Facebook, de exemplu VK. Ce a adus Facebook in plus fata de Hi5 si MySpace ? Ce ar trebui sa aduca in plus o alta noua retea de socializare ca sa acapareze utilizatorii de Facebook si astfel sa-i ia, treptat, locul ? Ar fi posibil asa ceva, totusi ? Argumentati va rog raspunsul. Credeti ca Facebook se va prabusi la un moment dat ? Daca da, de ce, daca nu, de ce ? Credeti ca o retea de scoializare mult mai frumos facuta, mult mai "lustruita" si mai atragatoare ca design, ar putea lua locul Facebook ? Care credeti ca e viitorul in ceea ce priveste retelele de socializare ?
    -2 points
×
×
  • Create New...