Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/28/16 in all areas

  1. Open-source si securitatea e o iluzie. Daca e open-source nu inseamna ca nu poate sa aiba la fel de multe erori ca un sistem proprietar. De cate ori te-ai uitat peste cod open-source sa vezi daca e secure? Mai ales peste cod care face operatii pe biti, networking, criptari si asa mai departe si care e foarte greu de inteles si ai nevoie de foaie si pix, tooluri si multa rabdare si timp. Probabil va ganditi ca: "tot codul este disponibil, sigur se uita cineva la el si verifica sa fie sigur. Daca era vreo problema de securitate cineva ar fi vazut-o si ar fi reparat-o." Majoritatea gandesc asa si in final aproape nimeni un se uita la acel cod sau daca se uita nu se uita cu scoup de a gasit vulnerabilitati. Iar de multe ori complexitatea codului poate depaseste setul de skilluri al celui care se uita. Desigur, cele evidente poate ies la suprafata dar asta nu inseamna ca acel cod e sigur. Ca si dovada, cazurile cu OpenSSL si ShellShock. Acele vulnerabilitati erau acolo vizibile de ani intregi si nimeni nu a observat.
    3 points
  2. Am citit stirea si nu vad nimic in legatura cu un "backdoor". Edman ala, a creat malware cu scopul sa identifice utilizatorii tor. Unde e backdoor-ul? "The agency hijacked and placed Cornhusker on three servers that ran multiple anonymous child pornography websites. The malware then targeted the flaws in Flash inside the Tor Browser."
    2 points
  3. Buna ziua,am o problema cu amazon affiliates,mai exact la formularul pentru taxe,stie cineva daca trebuie neaparat sa ma duc la ANAF si sa imi dea aia cod de inregistrare fiscala?,deoarece cei de la amazon cer TIN si nu am cum sa imi retrag banii daca nu am completat formlarul
    1 point
  4. imi trebuie foreign tax identification number, la noi se numeste cod de inregistrare fiscala,si e eliberat de anaf (https://ec.europa.eu/taxation_customs/tin/pdf/en/TIN_-_country_sheet_RO_en.pdf),eu incerc sa aflu daca este cineva din romania care imi poate da niste detalii despre procedura
    1 point
  5. Pai, stai putin fratelemeleu. De ce l-ai mai cumparat daca "nu prea ai timp de el"? Si cum pnm sa dai un guest pass fara sa-ti dai seama? I mean, wtf?
    1 point
  6. salutare...am o dilema cu o pizda si acum numai pot sa dau de ea...ea e din cluj si nu stiu unde sta , daca este cineva pe aici de la cluj si poate sa ma ajute cumva poate recunoaste zona in care sta si sa ma indrume unpic sa ajung la ea ...daca stie cand o sa vin la cluj dau o sticla ! problema e ca nu pot decat sa dau facebookul ei sa il cautati pentru ca eu nu o gasesc neam ..sau niste poze cu ea.. sau daca are altcineva ceva idei si poate sa mi le spuna ..
    -3 points
×
×
  • Create New...