Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/13/16 in all areas

  1. @wirtz de data asta un alt cadou inainte de Craciun: ... pentru ca esti prost de dai in gropi!
    3 points
  2. Boss, mie-mi plac nationalistii. Dar sa vi aici si sa spui ca Guciffer merita o functie in cadrul securitatii cibernetice, e de prost gust.
    3 points
  3. DeepViolet is a TLS/SSL scanning API written in Java. To keep DeepViolet easy to use, identify bugs, reference implementations have been developed that consume the API. If you want to see what DeepViolet can do, use it from the command line in your scripts or use the graphical tool from the comfort of your desktop. Both tools can be used to scan HTTPS web servers to check server certificate trust chains, revocation status, check certificates for pending expiration, weak signing algorithms and much more. Some of the benefits and features for this tool is: Assess revocation status Certificates signed with weak signing algorithms Weak cipher suits on the web server Warn on certificates with approaching expiration View X.509 certificate metadata Easily visualize X.509 trust chains Explore trust chains, flag self-signed roots Information to support forensics You can read more and download this tool over here: https://github.com/spoofzu Sursa: http://www.sectechno.com/deepviolet-tool-for-introspection-of-ssltls-sessions/
    1 point
  4. Maestrul @sclipici
    1 point
  5. Nu iei bre niciun 3000 euro. Abia castigam 2000 lunar din consultanta pe partea de securitate. Si nu angajat, contracte cu gramada de firme la care trebuia sa alerg toata ziua. Ca experienta stii ca am mai mult decat varsta unora de pe aici :)))
    1 point
  6. Buna Ziua, In primul rand imi pare bine ca acest forum este live inca dupa ceva timp, ultima oara am intrat si postat aici acum vreo cativa ani buni de zile. As dori sa caut un expert/specialist care sa ma poata ajuta/invata mai multe despre securitatea cibernetica si toate ramurile ei. Da, intr-adevar pot incepe cu Youtube, Google, Social Media, DarkNet, etc si alte surse de informatii, insa caut un mentor, un profesor care sa ma poate invete de la om la om, ca un tutor/profesor privat. Bineintles ca timpul costa bani, daca nu se poate sa gasesc un voluntar, ceea ce este mai greu in ziua de azi, pot fi generos si putem cadea de acord la un pret per ora/zi, samd. Sunt foarte serios in ceea ce priveste cerinta aceasta, ultima oara am folosit Backtrack, Metasploit, cateva alte soft-uri, insa am nevoie de o persoana care sa ma poata aduce de la stadiul incepator la stadiul mediu, si apoi avansat. Cer seriozitate, multumesc frumos!
    -1 points
  7. Cine a decis castigatorul alegerilor din SUA? Poate nu stiati, insa un roman a salvat Planeta, fara nici o gluma! Numele lui este Marcel Lazar Leher sau Guccifer, hackerul roman care a spart contul de e-mail al lui Hillary Clinton! Pacat, nimeni nu sufla o vorba, cand acest om merita o statuie, un premiu Nobel! Asa sunt oamenii in ziua de azi, nu mai vad padurea de copaci. Momentan compatriotul nostru este dupa gratii, desi merita sa fie eliberat, ba mai mult merita sa primeasca o functie in SUA in cadrul securitatii cibernetice din partea lui Donald J. Trump, sau cine stie si o medalie! VIDEO/SURSA: http://www.nationalisti.ro/2016/11/romanul-care-salvat-omenirea-guccifer-l-adus-la-putere-pe-trump-video/
    -2 points
×
×
  • Create New...