Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/04/19 in all areas

  1. Chiar nu inteleg de unde aveti puterea sa fiti asa de aroganti. Si sunteti aroganti pe prostie, nu pe cunostinte. Omu a intrebat ceva. Nu stiu daca ati postat vreodata ceva util aici. Daca stiti, ajutati-l, daca nu, mai bine taceti. Va raguseste gatul ca vreti inapoi comunitatea cum era, dar cand cineva vine si posteaza ceva serios, adica fara invitatii filelist si vanzari de conturi facebook, il luati la peleu. D-asta toata lumea a disparut de aici. Si nu ar fi o problema daca trollati, ca toti facem asta. Dar sa si aduceti ceva in schimb. Eu nu aduc nimic in plus, dar macar nu trollez. S-a facut canal de Slack, ca ati tipat ca tiganii cand vand burlane ca vreti canal de discutii. Suntem 15 oameni. Cam asta este despre voi.(ma refer la formele de viata de mai sus care au postat ca sa vada daca le merge tastatura). Sunt oameni vechi care ar putea ajuta lumea pe aici fara sa isi foloseasca aproape deloc creierul, pentru ca sunt prea buni pe ceea ce fac. Dar nu mai intra aici. De scarba. De scarba de a da de oameni ca voi. Daca as fi moderator aici o saptamana, cred ca 100 de oameni ar mai avea cont.
    3 points
  2. @LeXHacked - intrebarea ta initiala e valida, dar ca sa demonstrezi ca ai avut dreptate posteaza si solutia. @OKQL - adu argumente si asteapta sa confirme, daca nu confirma explica-i, poate chiar nu e ceea ce pare @.Breacker - Nu mai fa troll, la urmatoarea iti iei warn. Omu chiar a postat pt ca are nevoie de ajutor nu ca se plictisea
    1 point
  3. In primul rand, eu nu am spus nicaieri ca sunt hacker. Intre timp am aflat cum se decripteaza "hackere" daca nu ma crezi da-mi pm sa iti arat. Nu mai comenta inainte sa intelegi cu adevarat un subiect. Doar pentru ca ai luat numerele de acolo si ai cautat pe google si ti-a dat numere de telefon nu inseamna ca asta sunt. Macar ti-a trecut prin cap ca poate sunt facute asa ca sa nu inteleaga orice fugitiv?
    1 point
  4. Sunt numere de telefon, hakere
    1 point
  5. Ca sa ai acces la informatia aia gratis, trebuie sa stii cum sa o cauti. O abilitate din ce in ce mai rara in zilele astea.
    1 point
  6. Cu patru negri de 20inchi
    -1 points
×
×
  • Create New...