Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/15/20 in all areas

  1. Ca tot e lumea pe aici cu socks, haideti sa deschidem un magazin de sosete. In 6 luni recuperam 9000 euro: https://www.wall-street.ro/raft-afaceri/afaceri-online/cum-sa-pornesti-afacere-sosete.html
    1 point
  2. San Francisco: Electric automaker Tesla has once again challenged hackers to find bugs in its connected cars. The Elon Musk-run company is returning to the annual hackers' competition "Pwn20wn" to be held in Vancouver in March, reports electrek. Some Model 3 cars and $1 million in award money will be up for grabs. In March last year, a group of hackers won a Tesla Model 3 and $35,000 for hacking into its systems. Amat Cama and Richard Zhu of team called 'Fluoroacetate' exposed a vulnerability in the vehicle system during the hacking competition. The hackers targeted the infotainment system on the Tesla Model 3. According to the Electric Vehicle maker, such hacking events it test as well as improve its security systems. Hackers have also demonstrated how they could trick a Tesla Model S to enter into the wrong lane by using a method called "adversarial attack", a way of manipulating a Machine Learning model.
    1 point
  3. Doamne ce s-a ajuns aici. Toti incultii si prostii au un cuvant de spus. Ba, cand mi-am facut eu cont aici, eram prost si eu intr-adevar, dar macar cu timpul m-am cizelat. Am invatat sa nu mai fiu prost. Cand unul iti zice ca esti prost, ai dreptul sa nu te intrebi daca intr-adevar esti. Cand iti zice tot forumu ca esti vaide capu tau si tu persisti in prostie, este ceva psihic. Nu cred ca cineva din staff se preteaza la asa ceva. Sa lase prostii liberi doar ca li se plateste hostul. Daca este asa, eu ma ofer sa contribui cu o suma lunar, doar pentru ca aici am invatat multe lucruri si mi-am facut destui prieteni. Sper sa nu ajunga ultimu loc pe care sa intru pe internet locu asta, datorita prostilor. Aveti cont de Slack, sunt oameni care participa la CTF-uri si cauta oameni acolo. Nu e nimeni. Puteti invata ceva aici. E alegerea voastra daca vreti sa ramaneti prosti.
    1 point
  4. Chiar nu inteleg de unde aveti puterea sa fiti asa de aroganti. Si sunteti aroganti pe prostie, nu pe cunostinte. Omu a intrebat ceva. Nu stiu daca ati postat vreodata ceva util aici. Daca stiti, ajutati-l, daca nu, mai bine taceti. Va raguseste gatul ca vreti inapoi comunitatea cum era, dar cand cineva vine si posteaza ceva serios, adica fara invitatii filelist si vanzari de conturi facebook, il luati la peleu. D-asta toata lumea a disparut de aici. Si nu ar fi o problema daca trollati, ca toti facem asta. Dar sa si aduceti ceva in schimb. Eu nu aduc nimic in plus, dar macar nu trollez. S-a facut canal de Slack, ca ati tipat ca tiganii cand vand burlane ca vreti canal de discutii. Suntem 15 oameni. Cam asta este despre voi.(ma refer la formele de viata de mai sus care au postat ca sa vada daca le merge tastatura). Sunt oameni vechi care ar putea ajuta lumea pe aici fara sa isi foloseasca aproape deloc creierul, pentru ca sunt prea buni pe ceea ce fac. Dar nu mai intra aici. De scarba. De scarba de a da de oameni ca voi. Daca as fi moderator aici o saptamana, cred ca 100 de oameni ar mai avea cont.
    1 point
  5. Ba,De fiecare data cand intru pe RST Activity Watcher va vad pe voi cum milogiti invitatii de trackere.Mai usor cu ele. Nu mai merge "pirate bays" si veniti aici?
    1 point
×
×
  • Create New...