Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/21/20 in all areas

  1. Hai sa imbinam pariurile cu IT-ul. De ce nu faceti o automatizare care sa ia toate meciurile, rezultatele din ultimele x etape si faceti o mica statistica (numita si machine learning) prin care sa vedeti cam care ar fi sansele ca o echipa sa castige? Desigur, nu e ceva sigur dar ar putea ajuta. Nu neaparat de generat meciuri, dar de facut o lista de "ponturi" pe care sa le puteti folosi.
    2 points
  2. rar istoricul are sens. forma prezenta, jucatorii prezenti, vremea, miza, astea sunt info importante. si ele pot fi importate de pe diverse siteuri si intradevar, ar fi o chestie buna. mai ales ca un soft care sa ofere toate info s ar vinde ca painea calda. apropo, printre pariori, ati vazut cum vand ‘ponturi’ astia pe fb? jur ca n am crezut ca lumea poate fi atat de proasta. ba chiar se aboneaza sa primeasca o cota 2. sunt multe siteuri care ofera info ok, chiar si procentaje pentru victorie. sustin ideea de soft care sa importe date si sa creeze statistici, chiar si disponibila pentru subscriptie contra unei sume de 3-5$. ar avea un succes fantastic cu un pr bun. un mic edit. cred ca ar fi foarte util de stiut fluctuatiile cotelor in functie de casele de pariuri. de multe ori bookmakerii lasa la vedere semnele de intrebare.
    1 point
  3. Scuze pt aseara ca nu am apucat sa postez nimic. Am adormit de la prea multe beri. @archerise pacat de Zenit. Restu le-ai nimerit. As fi mers cu peste 1.5 in a doua repriza la lazio. Dar m-am trezit prea tarziu ca sa apuc sa fac ceva in privinta asta. Pentru astazi merg asa: Bayern - Atletico -> ambele marcheaza. Johnson - Davidovich -> peste 9.5 set 1 Bologna - Monaco -> Bologna -5.5 Budocnost - Ulm -> peste 166.5 Astept si alte sugestii/pareri. LE: Real marcheaza in ambele reprize. La Inter peste 2.5 in meci. City min. 2 in meci.
    1 point
  4. Nu este numai vina oamenilor este si vina Statului, ce semeni aia culegi Nu ai sa vezi ce ai scris tu mai sus in Rusia, China, Singapore, Koreea de Sud, Japonia, UAE etc. Cand am specificat Statului" nu m-am referit numai la Romania post 1990, si nu numai statul poarta vina, o poarta si presa si serviciile si patronii etc. dar si oamenii care au muscat din cornul abundentei prea repede.
    1 point
  5. Eu cred ca nu se va rezolva. Cei inteligenti vor fi lapidati. Iar in viitor va dainui o religie stiintifica impletita cu superstitie. Se vor forma caste, iar masa de manevra se va bucura de junk food, distractii puerile, pornografie si filme violente.
    1 point
  6. @KevCARE AU CASE DE PARIURI ? EFECTIV EI DETIN, APAR PE O HARTIE CA MANAGERI/ADMINISTRATORI/DIRECTORI ? Sunt foarte curios in privinta asta. Eu 1 sa am asa prieteni, nu cred ca as mai avea timp sa stau pe forumul asta :). Lasand la o parte alte lucruri ... oh @Nytro da. Liga a 3-a in Romania e cea mai profitabila daca ai un insider. Am avut un postas in bloc care era antrenor la o echipa de liga a 3a. Printre altele :)). Si dupa 2 - 3 vodcute in fata blocului cam stiai a doua zi daca o sa fie un rosu / egal / joaca cu rezerve /etc. Revenind. Zilnic undeva in jurul orei 10:00 AM Ro o sa postez ce primesc eu ca fiind ponturi mai ( de Doamne-ajuta ) bune. Nu zic ca e de mers pe ele, dar puteti sa va faceti o idee. Si totodata o sa spun ce si cat am pariat eu. Daca mai sunt si altii care vor sa impartaseasca ponturi ca cele de mai sus ( de Doamne-AJUTA ) ar fi foarte frumos.
    1 point
×
×
  • Create New...