Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/19/21 in all areas

  1. Parea proasta e ca oamenii nu prea mai stau in general pe forum. Partea buna e ca raspunsurile pe care le primesti pe un forum sunt infinit mai bune decat toate cacaturile pe care le posteaza toti retardatii pe Facebook. Nu stiu cum e pe alte medii ca discord/telegram...
    2 points
  2. Buna , ma numesc Andreea . Am 14 ani Sunt din Targoviste Sunt clasa a-8 a Imi place sa ma joc cs 1.6 Bine v-am gasit !
    1 point
  3. Multe forumuri sau transformat in OLX undercover , pe seopedia spre exemplu nu poti intreba ceva , nu poti sustine ceva pentru ca este trolling continu ... arenaweb a disparut ... a fost refacut sub forma de roforum si acolo gasesti efectiv doar bazaconi si reclame ale administratorului. RST a ramas singurul loc unde mai poti intreba ceva fara jena si sa te astepti la un raspuns corect. BlackHatWorld ( sa transformat in vanzare de backlink , like-uri si alte tampenii )
    1 point
  4. Si cati din comunitatea aia ar face un cont pe un forum si sa ramana activi cand pe feisbuk il deschizi si ai tot cacatu acolo ? Cum si el zice se refera la utilizatorul obisnuit care nu sta sa faca conturi pe forumuri... eu zic sa dezvolti treaba cu grupul pe feisbuk poate si un grup pe discord, telegram,whatsapp etc.
    1 point
  5. Joaca-te in continuare
    0 points
×
×
  • Create New...