Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/30/21 in all areas

  1. E ca la butoanele false (blank) puse pe masini pentru extraoptiuni. E normal sa vezi alea pentru ca display-ul este acelasi. ps: ai 17 ani sau de ce ai cumparat infectia asta de ceas?
    1 point
  2. Bullshit china, totul tine de un amarat de IC, n-are modul radio, nu rezista la 20 bari, mai bine aruncai bani pe altceva.
    1 point
  3. 11% leverage - Atentie mare la ce a precizat Okjokes Una e sa investesti in ceva pe termen lung si alta cu sfm etc, se repeta povestea de anii trecuti Ca sfat, uitati-va la HBAR.
    1 point
  4. Safemoon mi-a adus si mie un profit frumusel, pacat ca nu am scos cand a fost ATH. Totusi, cu 150$ am scos in jur de 1200$. Ca si slippage am folosit 12% iar pentru a vinde din TrustWallet: - transformat Safemoon in Smartchain BNB prin PancakeSwap - Swapped Smartchain BNB in Binance BNB (in Trustwallet) - Trimis BNB in Binance (Atentie, trebuie completat si MEMO obligatoriu) - Iar pentru withdraw din Binance ai mai multe variante, eu am ales P2P trading cu trimitere pe Revolut (Sunat la BCR si nu accepta venituri din Crypto, posibil ca alte banci sa accepte).
    1 point
  5. Nu cred ca e cineva interesat sa umfle portofelul fondatorilor monedelor astora care nu au niciun sens / scop.
    1 point
×
×
  • Create New...