Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/16/22 in all areas

  1. Am lucrat la ceva de genul care functiona pe atunci. Cam acum 2 ani: faceai o mizerie de server unde le puneai binduri playerilor pe toate tastele (bind "k" "connect slo.boz" ca si exemplu), nu puneai direct connect cand intrau pe server. Sunt curios daca au blocat cum au facut-o, au bagat-o la comanda de slowhacking? Mergea pe atunci, cum am mai spus. Redirecte pe zi, nu stiu, erau peste 1000 oricum. Se merita. Era lejera toata treaba, facut si web.
    1 point
  2. Ce e local .. cel putin vizai de browser.. e sfant. Un pic de initiativa si un nou framework sa faca din 23523145236 -> <hello world! /> .. poate un (plugin de) framework? E foarte comic ca .. astea au de obicei "un baiat" ce le instaleaza windows-ul dar fac legi vizavi de criptare si avioane. Imi si imaginez intr-un ISP sau firma de webhost..
    1 point
  3. Asa e. Toti sunt rai si prosti. Numa tatucu Putin sa vina sa ne schimbe in mai bine. Sa vina cracanatul sa ne scape de gey si de sexomarxisti si sa ne readuca la valorile crestine si traditionale.(cu ajutorul armatei si taierii capetelor jurnalistilor si opozantilor) Spalati pe creier.
    1 point
  4. Asta-i lozincă cu toți sunt la fel să nu mergi la vot să profite și să le mazilească fără stres. E rău vaxxinu știu, o fi proști și Austriecii care împart amenzi la cei care nu se vaccinează. Du-te și caută un tătuc care taie capete la oameni, China ar fi o țară potrivită pentru tine. Trebuie diversitate, ideei noi, nu un om care taie capul, se lăfăie și populația e folosită pe post de sclavi. Detalii, pe lângă conspirații și oameni care tau capul ce ideei mirobolante mai poți să ne spui? Un om puternic nu se dezvolta doar individual.
    1 point
×
×
  • Create New...