Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/15/22 in all areas

  1. Dat fiind faptul ca intentionezi sa pleci nu ai nimic de pierdut daca ii vei infrunta. Plus ca ajuta la experienta. Nu vei mai pleca cu una cu doua de pe unde te vei angaja. Gandesti prea departe si pagubos, ce rost are sa ajungi la proces daca ii poti lua putin peste picior. Avand in vedere ca au o stare de nervozitate, sunt frustrati ca le-a spus lucruri verde in fata. Continua sa o faci, altfel vei pierde teren.
    1 point
  2. Raspunsul e foarte simplu: pare ca ai ajuns intr-un mediu toxic de care trebuie sa scapi cat mai repede. Cu cat stai mai mult cu atat vei deveni mai frustrat si te vei consuma pentru astfel de nimicuri. Cat despre ce ziceai tu cu: ... nu cred ca e cazul sa iti faci griji. Poate era o problema acum 10 ani inainte sa explodeze piata IT. In ziua de azi, angajatorilor le trebuie oameni si nu prea le mai pasa cat ai stat prin companii. Cu atat mai mult cu cat ai avut un motiv intemeiat sa pleci.
    1 point
  3. Intrebare, ce faci mai exact de ai nevoie de atata monitorizare? Si eu lucrez ca sysadmin (Okta+AD), am loguri generate despre mine (ce am instalat, ce rulez pe calculator, timestamp-uri, alerte daca fac prostii gen sa modific hosts file) si la randul meu creez aplicatii care genereaza giga de loguri zilnice pentru ca lucrez cu date HIPAA. Dar monitorizare la nivel de actiune (screen grabbing, keylogging, etc.) e la alt nivel. Faci ceva in mod special cu datele? Lucrezi hybrid? Esti pe pozitie entry level sau nu au incredere in tine?
    1 point
  4. Salut, la noi din cate stiu nu e legal si probabil nici in alte tari. O solutie ar fi sa ii dai in judecata dar costa timp, bani si nu merita. Daca erai in SUA merita, acolo se poate da in judecata pentru orice si se pot scoate salarii pe ani de zile din ele. Cea mai simpla idee ar fi sa discuti cu manager-ul sau cu cineva mai sus de acolo, sa mentionezi ca tu nu esti de acord si ca nu vrei sa se intample asta. Daca nu se poate, sugestia mea sincera e sa pleci de acolo ca nu merita sa lucrezi pentru astfel de specimene. Cat despre monitorizare nu e nevoie de cine stie ce solutii, monitorizarea ecranului e o mizerie, exista insa solutii de interceptare trafic (root CA pe PC-uri), se verifica DNS-urile, DLP si multe altele printre care Microsoft Defender (cu care cineva poate lua shell la tine). Dar in principiu nu se stie ce faci decat daca faci lucruri suspecte. Putin pe langa subiect, se pare ca si oamenii de acolo sunt putin cam "sclavi" si nu iti recomand sa lucrezi cu persoane care si-ar vinde familia pentru o firma (si un salariu) de cacat. Extra: Daca iti cauti altceva, cauta pana nu se afunda SUA si ulterior alte state in recesiune. In mare ar fi de preferat companii mari care au sanse mici sa crape in conditii economice dificile, dar si acestea pot da oameni afara si pe principiul LIFO, bobocii sunt primii care dispar.
    1 point
  5. Un bot mi-a laudat articolul, tot o lauda este, me happy si nu sterg spamu ❤️
    1 point
×
×
  • Create New...