Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/26/24 in all areas

  1. Hello komrads today's hacked romanian websites zoso.ro & arhiblog.ro FULL DB Dump from today. All emails from comments and all logins. Download here: You need to be a registered user to view this link! You need to comment "Thank You" after you log in!
    5 points
  2. Uite ma ca mai sunt cativa vii p-aci. Si eu care credeam ca generatiile de dupa sunt doar niste baietei cu aspiratii de fete. Imi dati sperante!
    2 points
  3. Bravo, nu imi pasa, tot prin ferentari stai? Esti prea dobitoc sa intelegi ce iti explic. Ma doare in pula de Urus-ul tau, o sa ti-l cumpar de la anaf. Maine imi iau Urus, stai jos catelule ca nu ti-ai găsit persoana. Când aveam eu slk 320 tu erai vai mortii tai. Am sofer, scuza-ma ca am ramas fara carnet. Ma retrag, prefer sa nu risc nimic, sa pot sa imi cumpăr ce vreau eu, cand vreau, unde vreau. Daca imi dau singur salariu, oare ce sunt? Mai niște dividende, mai o familie, dar ce sa stii tu. Prefer sa nu stau cu morcovul in cur si sa imi futa altul nevasta cand ma duc la pușcărie. Repet: Kevin Mitnick, Kim Dotcom. La fel de siguri ca tine au fost. Ma pis pe tine si pe marfa ta. Cu toti banii din lume nu ajungi in locurile in care pot sa intru, iar acolo banii nu contează chiar deloc. Poti sa dai și 300.000 euro, ghici ce? Ești ignorat. Mușchii si banii nu fac nimic in societatea selecta. Ma mai cobor sa vad prosti ca tine, plec capul in fata celor care m-au invatat.
    1 point
  4. Acum, dupa cum observi @virusz, asistam cu totii la ceea ce preconizam mai devreme. @sefu9581 nu mai spune nimic pentru a nu lasa impresia ca este disperat dupa atentie, si nu vrea sa arate ca l-am agitat eu prea mult. O sa astepte sa mai postam noi cate ceva pana la urmatoarea miscare. In mod normal un ratat a carui mama este pitica si grasa nu mi-ar mai fi zis nimic mie pentru o zi, maxim doua, dupa care m-ar fi bagat in seama. In schimb, in mod normal, un ratat cu mama pitica si grasa ar incepe sa comenteze la ce vor scrie alti membri ai RST, ca sa arate ca nu verifica forumul doar ca sa ma ia pe mine in gura, ci ca il verifica periodic pentru ca asa vrea el. Acum ca stie ca eu stiu care era planul lui, iar asta il bulverseaza la fel de mult cum a bulversat-o pe ma-sa pula mea, probabil ca va actiona diferit. O sa deschida pagina forumului ceva mai rar si va mai lasa timpul sa treaca pana va comenta. Sau va zice "fuck it" si o sa mearga pe modul full retard, pentru ca oricum nu mai are nimic de pierdut. Indiferent care va fi alegerea lui, ii recomand mamei sale sa tina intermittent fasting, cu o fereastra pentru refeeding de doar 3-4 ore. Greutatea mare necesita solutii extreme. In privinta inaltimii nu prea are ce face, dar macar incape usor sub biroul meu.
    1 point
  5. aia e dacă nu m-am făcut hacer să fac bani la imprimeu, acu îmi zice șefu la internet despre ce să scriu la offtopic, și mai sus scriam ceva despre limbaj, parcă îmi vine să mă răzgândesc :), eu mi-am luat deja doza, nu vreu supra
    1 point
  6. Suna mai mult a business decat a hackereala. Da, de acord, acele servicii sunt folosite pentru cine stie ce lucruri, dar la baza astea sunt niste afaceri. Nu e tocmai "furt", sau ceva care sa fie descris din start drept ilegal. Dar cred ca si in aceste cazuri e ca la startup-uri: foarte putini au succes. Multi incearca, dar putini reusesc. Existau si in trecut metode sa te poti ascunde, dar cunstiintele tuturor erau limitate. Era vremea la care se descopereau lucruri. In prezent exista multa informatie disponibila, dar, inca o data - ca si in business, ai nevoie de O IDEE ca sa faci bani. Asta poate functiona si legal. Normal, nu incurajez pe nimeni sa faca ceva ilegal, indiferent ce inseamna asta. Din punctul meu de vedere in ziua de azi o poti duce foarte bine pe calea legala. Nu cred ca "ai nevoie" de milioane de dolari ca sa o duci bine. Dar daca chiar ai nevoie si esti destept, o poti face si legal.
    1 point
×
×
  • Create New...