Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/30/20 in all areas

  1. Ca sa nu mai creez un alt topic iacata inca niste harti grafice superbe. Includ workflows ptr. diferite scenarii pentest (recon, vuln scan, etc) cu uneltele de rigoare. Una dintre cele mai utile resurse ptr. inceput de drum (mai ales daca nu stii cum naiba sa incepi primul program de bug bounty). https://pentester.land/conference-notes/2018/07/25/bug-bounty-talks-2017-automation-for-bug-hunters.html
    3 points
  2. Stiu ca foloseam un tool (cred ca Secure CRT) pentru conectare pe portul serial si acces la shell astfel de dispozitive embedded, insa nu stiu cum s-ar putea face asta prin USB. Pentru portul serial vad ca exista si tool-uri pentru forwarding: http://www.serial-port-redirector.com/ dar la fel, nu stiu care e faza cu USB. Inteleg, nu prea mai gasesti nimic cu port serial direct. Da chiar, acel convertor USB nu expune portul acela ca fiind tot serial? Ma gandesc ca poate are un driver care emuleaza portul serial.
    1 point
  3. Am dezvoltat o aplicatie pentru hackeri, dar nu o pot publica deoarece ar afecta tot Internetul... ./nytro --exploit https://nasa.gov Hacking in progres... Got access to admin panel: admin : WeWereNotReallyOnTheMoon@Fake Got root! ssh root@nasa.gov... root@nasa.gov:/ ./nytro --hack-facebook https://facebook.com/profile/MarkZukuBergu Hacking in progress... Got account password: IAmZaBossOfZaMoney2020 ./nytro --hack-my-firend Gigel Hacking in progress... Finding home address: Str. Tuicii, Nr. 2, Casa 3 Finding naked pictures... Holy shit, you don't want to see them... Este foarte periculoasa. Desi unii nu o sa creada, este mai pericoloasa chiar si decat Coailii v10.
    1 point
×
×
  • Create New...