Jump to content

LinkAggregation

Active Members
 • Content Count

  1814
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

LinkAggregation last won the day on September 26

LinkAggregation had the most liked content!

Community Reputation

760 Excellent

5 Followers

About LinkAggregation

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 12/26/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
   not found

Converted

 • Location
  Londra
 • Occupation
  HelpDesk

Recent Profile Visitors

4759 profile views
 1. Facebook, Instagram si multe alte platforme nu folosesc pentru mesagerie conexiune Peer-to-Peer. Ci o conexiune client-server. In termeni mai putin tehnici inseamna asa: Persoana X trimite un mesaj catre persoana Y. Mesajul se duce in serverul platformei, de acolo la tine. Daca vei afla un IP al unui mesaj, acela va fi IP-ul serverului care stocheaza datele(mici sanse sa poti face asta) Logica este simpla. Mesajele sunt stocate in serverele Facebook, IG, etc, de aici si accessul multi-platform al mesajelor. Un mesaj primit pe telefon il poti citi si pe tableta si pe lap
 2. Salut. Daca esti din Bucuresti iti platesc 50 de lei, fata in fata, pe un domeniu. Daca nu esti, cu middle man.
 3. In opinia mea este foarta buna ideea. Exact cum a spus Nytro: sunt si oameni care nu stiu sa instaleze un Windows dar sunt si seniori la multinationale. Eu de exemplu toata viata am cautat un mentor pe Networking si intr-un final l-am gasit la o conferinta de genul pe un alt forum. Un tehnic bun intotdeauna se va face auzit si poate trage o intreaga comunitate dupa el. Evident, pe cei care vor. Buruienile exista si vor exista mereu. Asta este si scopul forumului cred. Sa le arate calea celor care nu sunt pe drumul cel bun.
 4. Nu ai inteles ideea si probabil va trebui sa iti desenam. Conteaza cine iti da flood. Noi nu suntem atat de motivati sa facem asta, deci nu ne batem capul cu asta. Daca cineva va fi destul de motivat sa o faca, o va face.
 5. Pai daca pui intrebari cretine, normal ca esti luat la pules.
 6. Tu chiar vrei sa iei premiul de prostul forumului cu intrebarile astea. https://lmgtfy.com/?q=lock+symbol+beside+wifi
 7. Exact cum spuneam zilele trecute. Pui intrebari cretine si te astepti la raspunsuri de bun simt.
 8. Sunt arogant cu oamenii prosti ca tine care nu se pot informa de pe Google si pun intrebari idioate, la fel ca ultima pe care ai pus-o. Daca Nytro ti-a raspuns nu inseamna ca nu te crede idiot, doar are bun simt. Si nu incerca sa-mi mai dai quote, esti total irelevant.
 9. Empatic :))))))))))) Nu stiu man emailul, uite-te pe pagina lor de Support.
 10. Trimite-le un email si explica-le problema. Daca mai ai acces la telefon, nu trebuie sa fie nici o problema. PS: ,,,...,.,..,,. ia cateva de aici si foloseste-le data viitoare.
 11. Ce trimite aismen nu merge cu bifă.
 12. @aismen ofera-i baiatului invitatii.
×
×
 • Create New...