Jump to content

DeMoN23

Active Members
  • Posts

    200
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DeMoN23

  1. Sunt interesat sa cumpar un site e filme / jocuri online. Traficul sa fie in mare parte de Romania Plata se face prin Bitcoin sau Perfect Money
  2. Scrii o scrisoare lui Mos Craciun, si astepti pana pe 24/25 decembrie, vezi poate te ajuta
  3. Am nevoie de 15 - 20 euro PSC, cine are de vanzare sa ma contacteze
  4. Salut, Am nevoie de inca un cod paysafe de 10EURO, am nevoie doar azi, cine are sa-mi lase mesaj privat.
  5. Cunoaste cineva site-uri online de exchange, bitcoint - to - paysafecard [PIN] sau perfect money to paysafecard [PIN], sau paypal? am gasit mai multe site-uri, dar se pare ca majoritatea sunt scam, ex: (goldxcash[.])
  6. Hai noroc, am nevoie de un cod paysafe in valoare de 10-15 EURO, cine are si doreste sa il vanda, sa ma contacteze pe privat.
  7. Cred ca ora sau data nu iti sunt fixate corect, sau versiunea la firefox e prea veche, verifica si tu
  8. Eu as fi fost interesat sa le cumpar, cat mai multe coduri paysafe (daca imi faceti un pret bun) doar ca plata eu nu o pot face prin paypal, ci doar prin BTC si PerfectMoney. Am vorbit zilele trecute cu tine, dar nu ai acceptat plata prin altceva inafara de paypal, in caz ca te-ai razgandit, da-mi mesaj privat E valabil pentru toti, daca aveti coduri paysafe si nu aveti ce face cu ele, daca imi faceti un pret acceptabil, cumpar cat mai multe. Era acum 2 ani un website pe care se vindeau cudori UGC si PSC, iar adminul ave oferte super bune, de ex pe un cod de 100 euro, plateam 80-90, dar se pare ca nu mai exista acel website. Sarbatori fericite tuturor.
  9. Nu, dar cu ban cred ca te va ajuta cineva cat mai repede.
  10. )) Hahaha, puneti mana pe carte, invatati pentru scoala, lasati atacurile cu pachete de sloboz, ca asta nu va ajuta cu nimie, sau va amenintati profa cu flood sa nu va lase corigenti?
  11. Baiat de treaba, mi-a trimis datele pe messenger
  12. Ma coaie esti aiurea pe forum, nu ajuti cu nimic aici, stai la panda si cand prinzi vreun cont furat bagi cerseala pe RST, ca iti trebe 'nologine' sa te poti loga pe ele, du-te tare! Sa il baneze cineva pe copilasu asta mic, din saptamana in saptamana cerseste 'nologine' pe aici.
  13. DeMoN23

    nologine

    Ti-as fi dat eu, dar m-am uitat peste posturile tale, si am vazut ca esti aici doar sa cersesti, n-ai oferit nimic in schimb, postezi doar cand ai nevoie de ceva, esti cersetor! In majoritatea posturilor tale cersesti nologine
  14. Nu mai e valabil, nu mai dau de persoana respectiva, si nu vreau sa dea tepe pe aici apoi sa raspund eu.
  15. UP Am nevoie de 5$ orange. Platesc 6$ BTC (nu am mai mult in contul de BTC) sau 7$ perfect money, daca este careva interesat sa-mi dea PM // REZOLVAT
  16. Mergeti la munca fratilor, cu astfel de site-uri nu veti ajunge sa faceti nimic, sa stai 24/24 in fata PC-ului pentru 5-10$ pe luna, mai bine te duci naibi si cersesti, si faci acei 10$ intr-o zi.
  17. Este exact ca hitleap, poate mai prost, doar ca aici poti sa-ti alegi tara, iar vizitele sunt facute prin proxy-uri.. ip-urilel sunt toate la fel, intra un ip de 50 de ori, apoi alte 100 de ip-uri pe aceasi clasa, gen primul ip e : 82.53.10.100 apoi restul intra asa 82.53.10.101 / 82.53.10.1 / 82.53.10.4 etc. Oricum nu stiu la ce l-ai putea folosi, pentru cresterea site-urilor in google, n-ai sanse, si unele firme de hosting iti suspenda hostul (testat de mine pe hostinger, ucoz, jimdo, blogspot.. iar pentru site-uri de astea de pay to click.. iti pierzi viata in fata pc-ului sa faci 3$ pe luna L-am testat pe adf*ly si pe /shorte.*st ambele m-au suspendat, in cel mult 2 saptamani Nu il rulati pe PC-ul vostru, folositi o masina virtuala pentru siguranta.
  18. DeMoN23

    Ilegal shit.

    @Moubikx, Bai baiatule, calmeaza-te, o sa faci riduri, ce cacat te agiti atat ca o prostituata f@t#5a si ne platita? Cine esti tu, si cu ce drept le ceri lor sa-ti dea tie explicatii despre anumite site-uri? sunt serverele lor, hosteaza ce vor, si isi asuma tot pentru ceea ce fac. N-ai nici un drept sa le ceri tu explicatii, un simplu user. Prea multi disperi coaie, si nu inteleg motivul, ce dreptate mai baiatule? fiecare hosteaza ce vrea pe serverele lui, atata timp cat ei isi asuma tot ce fac, nu vad ce problema ai avea tu. Nu esti in masura sa comentezi sau sa le ceri explicatii, exista autoritati pentru asa ceva. Salutare, si lasa-te mai incet ca poate faci un infart daca te mai agiti atat.
×
×
  • Create New...