Jump to content

.Breacker

Active Members
  • Posts

    931
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by .Breacker

  1. Upgrade la S20+ si ai terminat. Eu azi am facut de la Note9 120Hz se cunoaste la S20.
  2. De acum vom avea multi hackeri cu tool-ul asta :)))
  3. @Zatarra, ai absolvit vreun curs unde te-au invatat sa-ti bati pula de ei?
  4. Decat sa cumperi un bilet mai bine faci abonament. In Germania un bilet costa 1.8E sau 2.60E pe cand abonamentul pe o luna costa 74E
  5. Vreau si eu ce fumezi tu. Practic eu muncesc pentru doua persoane, pai du-te-n pula mea sclavule, mai bine dau la un om sarac. Futu-te-n gura de parlit, muritor de foame.
  6. Apreciez gestul tau dar timpul nu-mi permite sa ma deplasez la 100 km dar 400... la anul te vizitez eu, nu beau cafea de obicei dar pe a ta o primesc
  7. @SynTAX - Eu sunt pe Slack. A spus @OKQL ca sunt numere de voip, daca voia detalii cerea, explica situatia. @Zatarra - eu fac troll o data la 3 ani, daca cineva nu intelege inseamna ca, chiar nu vrea sa afle nimic despre asta. Trebuia sa fie baiat cuminte si sa ceara explicatii de ce si cum.
  8. Ma simt prost pentru tine si chiar nu meriti, anuleaza abonamentul la internet.
  9. Bre tex dar biletul de avion il platesti? :)))))
  10. Mai aveti? on: gasesti PS-ul pe foarte multe trackere, doar trebuie sa cauti la fel de bine cum ai cautat GTA si Cantarstraik
  11. Nu faceti un live sa particip si eu?
  12. Viata l-a trollat, de asta e atat de frustrat pe aici. Are o viata atat de plictisitoare... la fiecare postare el isi are cuvantul de spus "troll".
  13. Mi-e indiferent pe ce platforma se dezvolta subiectul. Se poate stabili si pe Slack, nu conteaza platforma la fel de mult ca subiectul pe care il avem. Ideea e sa ramanem fara troll.
  14. WhatsApp mi se pare mai accesibil din orice punct de vedere. Sunt sigur ca acolo nu vor intra toti retardatii si plus ca nu tot timpul vei avea internet pentru Discord pe telefon, vorbesc in unele situatii.
  15. Copile, aveam aceeasi mentalitate acum 6-7 ani, tot pe la 16-17 ani. Eu zic sa faci ceva mai util pentru viitorul tau, nu pierde timpul aiurea de care dispui. Aici toti sunt pusi pe caterinca si mistouri exact ca-n fotbal, daca castiga Romania se bucura, daca pierde incepe si injura, aceleasi reguli sunt si aici. E normal sa faci asa ceva din moment ce in scoli nimeni nu te invata ce e bine, exact cum e lipsa de educatie sexuala, raman astea gravide la 13 ani. Lasa "hecareala" si invata ceva ce crezi ca te-ar putea ajuta in viitor.
  16. Si daca ei zic nu, isi fac cont si dupa fac un topic cu cerere invitatie filelist? O intrebare capcana trebuie. Mai e o varianta. Daca scrie ca are cont de Filelist si spune "Da" atunci daca va face o cerere sa primeasca ban.
  17. Cel mai bine, "Aveti cont pe FileList? ="Nu" atunci cand raspunsul e nu, sa nu-si poata crea cont.
  18. https://ro.duolingo.com/
  19. Care-va stie ca-ti dam la mumu, pune mana la munca futu-te-n gura de antisocial. Stati toata ziua pe banii parintilor si vreti totul gratis.
  20. Prietene banii pe care tu ii faci ar putea fi sosetele mele. Vrei sa ne laudam sau ce? Lucrez ca, consultant financiar in Germania, daca vrei sa ne aratam skill-urile in mediul online. Mars la munca in continuare si nu mai veni cu abureli de 2 bani pe aici. Imi permit sa ma adresez oricui atata timp cat am dreptul la exprimare, ai vreo problema o raportezi, avem administratori aici.
  21. A gasit si pe el undeva chestia asta si atat, crezi ca isi va da interesul pentru ceva? Deja l-ai bagat in ceata. @Tata123 nu te mai plange ca o fetita de 6 ani si mars la munca cum spune @Gecko.
  22. b8ddc738d52f6762a9ec4e07a77acebb 06/09/2019 - 16:06:44 1d 07h 59m 42s Pending
  23. Te pot ajuta cu Filelist.
×
×
  • Create New...