Jump to content

cacatul

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by cacatul

  1. Use a faster host. THe speed is horrible.
  2. Deci, ceva suprascris nu mai poate fi recuperat. Ce urme magnetice visezi? Nu exista asa ceva.
  3. Pe un stick daca ai rescris O DATA, nu mai poti sa vezi ce a fost scris inainte.
  4. Total bullshit. Si daca le rescrii de 35 de ori, si daca le rescrii o data, tot aia e. Cat despre magnetii celor de la fbi, povesti de speriat copiii:)) Si inca ceva despre cum se sterg stickurile USB (in engleza) Erasing Data Erasing data from a USB flash drive actually involves the use of quantum mechanics. A process known as “quantum tunneling” is used in which a strong opposite charge is applied to the control gate in a floating-gate transistor which causes the electron to actually tunnel through the oxide insulation, returning the memory cell to a “1? in binary code, meaning that it is empty. USB flash drives use to require that the entire device was erased at once but technology now allows us to simply delete what we no longer need or want and keep the rest. Nu prea cred ca se poate afla starea initiala la ceva care trece printr-un astfel de proces.
  5. Are multe optiuni useless. Asta e mult mai rapida si usor de folosit. Just sayin'
  6. Uitati-va la filmulet pentru a intelege cel mai bine cum functioneaza! Cum se face screenshot la o arie: Deschideti aplicatia, desemnati cu mouse-ul aria pe care doriti sa o "pozati". Cum se face screenshot la o fereastra: Deschideti aplicatia, dati click pe fereastra (grija sa nu miscati mouse-ul cand timp dati click) Daca ati deschis aplicatia din greseala, click dreapta si se inchide. Imediat ce ai luat pana de pe click stanga, imaginea se va uploada pe imgur si in browser se va deschide linkul direct. Video Virus Scans: https://www.virustotal.com/en/file/3f8459b33199f93975256d4e7ae1c1a27bc7854d727c10f02f 3291a73efd8cf7/analysis/1378198218/ EasyShot Screen Grabber.exe - Jotti's malware scan https://malwr.com/analysis/OGFhODMwYTE4NjYxNDU1NDliNjk0MTA3ZmJhZmI2MzA/ Aplicatia este protejata (obfuscated) pentru a nu va baga nasu' unde nu trebuie. Nu contine niciun fel de virus, doar ca nu vreau sa vedeti toti codu' si sa apara peste noapte n aplicatii ca asta (deja sunt destule). Nu incercati cu de4dot ca nu o sa mearga. Download Link: https://mega.co.nz/#!QZVCXJoJ!IAMwBk0-xvgG60tjzY-xh3v7-IR1R141c9EAXNndQOE Notes: Pe XP s-ar putea sa se vada naspa cand deseneaza! Am dat double buffering dar tot s-ar putea sa se vada urat. Eu am testat pe Windows 8 si merge perfect. Trebuie .net framework 2.0!
  7. Le descarca de pe filehippo Ok, o sa fac un update astazi si voi pune si logo-ul RST
  8. Dovezi ca nu este SF ce ai scris mai sus?
  9. FBI Inspection Tool Pack (Forensics) (download torrent) - TPB fail
  10. Se poate vizualiza cu SimpleAssemblyExplorer sau .net reflector foarte usor. Iti pot trimite PM cu sursa daca crezi ca am ascuns ceva prin program, nu e nicio problema.
  11. aha, multumesc pentru sfat. Nu stiam ca Windows 8 nu vine cu .net 3.5 instalat.
  12. Ce face acest programel.... Va pune la dispozitie o multitudine de aplicatii folositoare. Tot ce trebuie sa faceti pentru a instala o aplicatie este sa selectati programul, click dreapta, Install, iar setup-ul va porni. Pentru a executa aceasta aplicatie trebuie sa aveti .net framework 3.5. Faceam in 2.0 dar foloseste unele chestii care nu exista acolo. Lista cu programe este descarcata in momentul rularii programului, asadar va porni mai greu. Daca gasiti buguri, postatile aici si le voi fixa rapid! Screenshot: Virus scans: https://www.virustotal.com/en/file/fe33d97ef142ec18e72bc45591b7eb4f5cf55e347e91dd90e4d69fb8b4fa7207/analysis/1377977261/ Windows Repository.exe - Jotti's malware scan Download Link: https://mega.co.nz/#!IRURTDwZ!RLt1hijm7kUzpmJGRD3JyiS_1b4nrv1xfdQblB9BBLI Tema folosita: -baza temei: [VB.NET] Theme Base - Pastebin.com -tema: NsTheme - Pastebin.com Sursa o puteti vizualiza cu .net reflector, Simple Assembly Explorer, etc. Nu este protejata. Daca aveti idei de aplicatii pe care le-as putea crea, postatile aici si le voi face cu placere. Credits: spide112 --scuze ca am uitat sa pun si in post!!
  13. Difera si in cazul gemenilor si in cazutl persoanelor cu acelasi nume etc. penultimele 3 cifre arata al catelea copil din acel judet a fost nascut sau ceva de genu.
  14. baga in C++ si vezi imediat daca ai facut bine sau nu.
  15. Te-ai uitat la vide pe youtube? Nu vezi ca genereaza CNP-ul deja?
×
×
  • Create New...