Jump to content

ManutaDeAur

Active Members
 • Content count

  479
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ManutaDeAur last won the day on August 30 2015

ManutaDeAur had the most liked content!

Community Reputation

144 Excellent

3 Followers

About ManutaDeAur

Recent Profile Visitors

2119 profile views
 1. Ce OS folosiți?

  Debian / Centos pentru server, depinde de ce am nevoie, in general oscilez intre cele doua cand aleg distributia pentru server. In rest folosesc macos, pe langa ce a spus gecko, mac mi se pare cu mult mai simplu de utilizat fata de windows si se misca cu mult mai rapid fata de windows. In alta dezordine de idei "People who are really serious about software should make their own hardware".
 2. La multi ani Romania !

  La multi ani rRomania!
 3. Free 50 UTN Coins

  Am inteles prima data cand ai postat pe forum, cat saracie mai postezi acelasi cacat?
 4. Intrebare ascultare telefon

  Nu vorbii prostii, i-ai spus sa divorteze de nevasta-sa, nu ai spus inainte "eu as divorta", I-ai dat like lui QuoVadis cand a spus de "rromani sunt buni la toate" dar totusi tot ai postat un jeg de raspuns in topicu asta. in plus, daca esti sigur pe tine ca nu trebuie sa iti asculte sfaturile atunci de ce le mai postezi? Topicul ar trebui sa fie inchis cu: Iar daca @deauxefeforsaken mai are nevoie de ajutor sa deschida altul, ca asta a luat-o razna in toate directiile.
 5. Intrebare ascultare telefon

  Nu cred ca esti in masura sa dai asemenea sfaturi, cius!
 6. Job incantator

  http://www.letmegooglethat.com/?q=tersrdd.review+scam
 7. alimentare bitcoin

  Tu traiesti intr-o bula a ta si ai impresia ca lucrurile se intampla exact cum ai citit de pe site-ul unui vecin de-al tau.
 8. Cat de sarac esti?
 9. iPhone 8 blacklist

  Poti sa pui imei-ul sa vedem daca putem sa il deblocam? Scrie pe spate la telefon care e.
 10. Lol Wp-Import?

  E simplu, te minte si ai 0 cunostinte.
 11. Am nevoie de ajutor in WP

  Poti sa spui aici unde ai nevoie de ajutor, iar daca cineva stie te ajuta. Poate are si altcineva acceasi problema ca si tine si ar fi ok sa fie postata pe forum, mai ales daca ii gasim si o rezolvare .
 12. Salut

  Salut, invata programare, securitatea vine o data cu ea.
 13. excuseme, my english, its mora less, but Ican speack good in english, but Im ARGENTINE, desde ya perdon, pero quiero chatear con ustedes, ya que en mi pais, los hackers son muy secretos, y como soy nuevo en todo lo referido a este tema, se me complñica la info, deseo obtener ayuda, mas que nada para inyectar paginas, conseguir contraseñas, y diversos temas relacionados, con CC me entiende, no???  y cuentas bancarias y demas, desde ya gracias, cualquier info, de mi veracidad, ustedes la pueden cotejar, espero ser aceptado por ustedes, gracias desde ya.-

   

 14. Thema DooPlay

  Lasa-o aici sa o aiba toata lumea. Ti-ai facut site de filme si ai nevoie de backlink-uri a?
 15. Site

  In primul rand am nevoie de cineva care se pricepe SEO si pe langa asta persoane care sa dea upload la filme si seriale pe diverse platforme iar apoi sa le indexeze
×