Jump to content

vossen

Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vossen

  1. La internet suntem cu mult in fata altora , macar atat.
  2. Mersi mult , merge ( like )
  3. Scriptul vechi de la adf.ly UploadSeeds your Files -
  4. Scriptul este o copie fidela a facebook-ului DEMO : www.phpfox.com/demos/Live Download : www.multfile.com/files/L4MmjHZ3TVr4b/phpFox-3.5.0.Stable.rar.html Host gratuit : www.freezoy.com
  5. Daca vrei sa o modezi singur Cumperi un Compact DIsk Swap Magic si cauti un tutorial pe google .(costa in jur de 80 lei pe ebay )sau cel mai bine si cel mai ieftin ii dai cuiva memory cardul care are deja cd-ul.( costa in jur de 15-20 lei.)
  6. ce script vrei? poate pot sa te ajut cu o versiune nulled
  7. vossen

    Nokia

    http://download.fds-ncom.nokia.com/supportFiles/phones/files/guides/Nokia_5228_UG_en.pdf Incearca aici Sau aici How To Go In Safe Mode of Nokia Mobile phones.
  8. Iphone 4 blocat pe movistar Spania , un pret te rog.
  9. pagina facuta cu addmefast. Deci , no value.
  10. Desi v-ati astepta ca dupa numele siteului sa va puteti face un logo gratuit situatia nu este chiar asa. Intrati pe www.freelogoservices.com Creati un logo : 1: Alegeti un text , 2: Alegeti un design , 3: Alegeti un logo , 4: Dati save now 5: Pe urmatoarea pagina dati click dreapta "vedeti sursa paginii" scroll in jos pana la randul 258 sau aproximativ si cautati codul urmator: src="http://www.freelogoservices.com/api/main/images/1j+ojVVCOMkX9Wyrexe4hGfrybTHuktNlVyKlXl9Nmkd+A1vliIshPd9q6h8JxwWpA9SwlFaf8c+gCJ9U4UUjB0=" /><div 6:Click pe link si v-ati scutit de suma ridicula de 39,5 $ pentru un logo.
  11. La interval de cateva ore mozzila imi da crash cand folosesc scriptul I sa mai intamplat cuiva?
×
×
  • Create New...