Jump to content

Neutronic

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Neutronic

  1. Pentru ce ai tu nevoie, un i5 este de ajuns. Iti spun din propria experienta. Mi-am cumparat pc exact pentru aceleasi "task-uri" ca si tine, in primul rand Photoshop. Acum regret ca am investit atat, nu-l folosesc nici la 30% din capacitate. Incearca sa-ti faci o configuratie echilibrata din toate punctele de vedere (nu XEON si 4gb RAM).
  2. Salut! Raspunsul meu nu se refera exact la ceea ce doresti tu, dar poate te ajuta. Este vorba despre o aplicatie pentru Android numita MightyText cu ajutorul careia poti "comunica" cu telefonul conectat undeva, la wifi. MightyText | SMS From Computer or Tablet
  3. Da-mi reply cu articolul intreg :)

  4. Depinde...Si eu as fi tot de aceeasi parere, insa, acum 2 ani avut PR 3 pe blogul personal iar cei ce doreau un advertorial pe blogul meu nu erau interesati mai deloc de cati vizitatori unici/zi am ci mai degraba de Pagerank.
  5. Mersi! Trafic sincer nu-mi doresc atat precum vreau Page Rank, iar adsense e posibil sa pun pe viitor.
  6. Multumesc Gecko!
  7. Salut! De curand mi-am facut un blog pe wordpress si cum nu am mai lucrat cu aceasta platforma de vreo 2 ani cred ca lucrurile s-au mai schimbat si prefer sa va intreb pe voi. Inainte foloseam ca si plugin pentru SEO, All in one SEO Pack, imi puteti recomanda altul mai bun sau este ok daca-l folosesc tot pe asta? Mai este si SeoPressor care am inteles ca este foarte bun, doar ca este premium. Multumesc anticipat!
×
×
  • Create New...