Jump to content

Nemessis

Active Members
  • Posts

    488
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Everything posted by Nemessis

  1. Ar fi trebuit sa mearga de la bun inceput pe ideea ca are o problema psihica, o adictie. Daca il extradeaza si ajunge in US, ar fi putut primi o sentinta mai usoara, incadrata la dependente. Acum, daca va fi extradat, va ajunge intr-o inchisoare federala unde nu va supravietui prea mult timp. Ce facea el chiar poate fi considerat dpdv medical o dependenta. Un om prins de doua ori facand acelasi lucru ilegal, fara a avea interese financiare, are o mica problema la bibilica pe care un avocat bun o putea transforma intr-o sentinta mai usoara.
  2. Testat doar pe Windows 7 Util pentru cei care ii duc dorul AOL-ului. Dureaza mai mult setup-ul, pentru ca dobitocii de la AOL inca nu si-au dat seama ca nu le functioneaza cum trebuie serviciul de 2 ani incoace. Am vorbit cu suportul lor de cateva ori si habar nu au ca s-a busit ceva la AOL Connectivity Service, cu toate ca sunt o gramada de discutii pe net de foarte mult timp. Nici macar nu m-au crezut ca au probleme, nici dupa ce le-am aratat zeci de pagini cu discutii despre eroare. Cum sa procedati: Dati uninstall la toate versiunile de AOL aflate deja pe calculator. Cel care a descoperit solutia recomanda IObit Uninstaller pentru a elimina toate fisierele de care nu avem nevoie. Dezarhivati programul in folderul default si apoi instalati America Online 9.0VR. Dupa finalizarea instalarii intrati in Control Panel si dati uninstall. O sa va apara o fereastra cu numele "Select Applications to Uninstall". Cum va apare fereastra dati click pe "Search for other version of AOL". Asteptati sa scaneze dupa versiuni ale programului si apoi bifati tot ce apare in afara de "AOL connectivity service". Dati uninstall la restul. Dupa ce dezinstalati 9.0VR instalati America Online 9.0 Optimized. Mai intai va logati prin Broadband si apoi prin Home Network. Userul il creeati prin System Requirements. Mai exista o solutie pe net care tine de inregistrarea userului direct din program. Mie nu mi-a functionat, dar cea de mai sus merge ca unsa. Pentru cine nu stie setarile de home network, gasiti pe Google informatii cautand "how to change ip using aol desktop". Avem tutoriale si pe RST, dar nu am stat sa le caut. AOL este foarte util ca solutie gratuita si ofera o clasa uriasa de ip-uri, dar nu trebuie folosit ca proxy pentru lucruri mai sensibile. Sursa: Nueva solucion al problema de AOL | Solodolar | Como ganar dinero por internet 2015 Tutorialul original in spaniola (cu imagini) https://drive.google.com/file/d/0B9s_kl-qzOric1BVYXowUjZKdmM/view?pref=2&pli=1 Pentru XP am o solutie proprie (la unii nu functioneaza nici pe XP): Instalati ultima versiune de AOL. Faceti rost de o arhiva cu AOL deja instalat si care functioneaza pe alt pc cu XP si copiati-o pe calculatorul vostru intr-un folder oarecare. Nu va atingeti de folderul cu ultima versiune de AOL. Dezarhivati-o si apoi va veti putea loga prin Home Network fara probleme.
  3. ?Cum am tr?it ca un boss cu o sut? de euro, în Venezuela, timp de o lun? | VICE | Romania In mod normal, cand este implementata o asemenea lege abuziva, cetatenii de rand pot da statul in judecata. Teoretic sansele de a avea castig de cauza sunt foarte mari, dar tine foarte mult de skillurile avocatilor si transpunerea cazului in fata judecatorilor. Problema e ca fiecare cetatean in parte trebuie sa dea statul in judecata, asa cum e si cu taxa de inmatriculare. La noi decizia luata de un tribunal judetean intr-un asemenea caz nu are efect la nivel national, ci la nivel individual, per fiecare caz in parte. Ma intreb cum au putut debita cretinatatea asta cand pana si in U.S., unde este mama fiscului si a taxelor, nu si-au obligat cetatenii fara venituri sa plateasca asigurarea medicala. Intr-adevar, daca nu ai asigurare mori cu zile asteptand in spitalele lor sa primesti ajutor, dar nu te obliga nimeni sa platesti asa ceva daca nu ai cu ce. Observati ca la noi inca nu prea face nimeni gura in privinta legii respective? Sa nu credeti ca e din cauza ca romanii aproba o asemenea lege. Pur si simplu nu sunt informati si majoritatea nu stiu ca legea asta exista. Dar macar ii avem non-stop pe sticla pe Capatos, Maruta si taranca aia de la Acces Din Rect. Formatori de opinie adevarati, ce sa mai.
  4. Cum a venit vorba de mine in discutia asta doar @ManutaDeAur pentru share.
  5. @bcman vorbim de wordpress.com aici. De ce sa te complici cu negative seo cand poti spama cu site-ul aluia blogurile din reteaua wordpress.com? Baga un tool de comment spam la treaba si spameaza in toate articolele din reteaua wordpress.com pe care le poti scrapui, ca si cum ai vrea sa promovezi site-ul ala.
  6. @wirtz ia de fa-ti singur retea de socializare fara SRI.
  7. Eu mereu mi-am dorit o retea de socializare fara SRI.
  8. Nemessis

    Buzau.

    Ar fi fost chiar ca pula sa va amendeze pentru asa ceva.
  9. Nemessis

    Buzau.

    @wirtz ti-au dat amenda la faza cu etnobotanicele?
  10. @Mr.husky sunt de aceeasi parere cu Vlachs in privinta teoriei cu traficul. In schimb la capitolul "linkuri de pe site-uri scrise in alta limba decat X" este putin mai delicata discutia. Conteaza volumul linkurilor de tipul asta, in ce limba este scris contextul din jurul linkului etc. Dar cateva linkuri de pe site-uri in alta limba nu ar trebui sa te afecteze negativ. Si eu le folosesc, dar am grija la anumite detalii, ca sa nu bata la ochi. Totusi, daca ai site de filme, poti folosi orice tip de linkuri. E nisa de interes general. Daca targetezi anumite tari e chiar indicat sa folosesti linkuri de pe site-uri scrise in limba respectiva. Asa faci fine-tunning-ul la country source.
  11. Programmer automates his job - Business Insider There's a hilarious project that's popular on GitHub, the website that hosts all kinds of software that programmers want to share with each other. The project was shared by a programmer named Nihad Abbasov, known as "Narkoz" on GitHub. It consists of a bunch of software scripts with some funny but NSFW names. Narkoz says that the scripts came from a another programmer. He tells the story like this: there was a programmer who left for another company, the type of guy that "if something — anything — requires more than 90 seconds of his time, he writes a script to automate that." After the guy left for a new job, his former coworkers were looking through his work and discovered that the guy had automated all sorts of crazy things, including parts of his job, his relationships, and making coffee. The guy wrote one script that sends a text message "late at work" to his wife and "automatically picks reasons" from a preset list of them, describes Narkoz. It sent this text anytime there was activity with his login on the company's computer servers after 9 p.m. He wrote another script relating to a customer he didn't like, given the not-nice name he chose for this script. It scans his inbox for an email from the customer that uses words like "help," "trouble," and "sorry" and automatically rolls the guy's database to the latest backup, then sends a reply: "No worries mate, be careful next time." With another script, he automatically fired off an email excuse like "not feeling well, working from home" if he wasn't at work and logged in to the servers by 8:45 a.m. He called that script "hangover." And the best one? He wrote a script that waits 17 seconds, then hacks into the coffee machine and orders it to start brewing a latte. The script tells the machine to wait another 24 seconds before pouring the latte into a cup, the exact time it takes to walk from the guy's desk to the coffee machine. And his coworkers didn't even know the coffee machine was on the network and hackable.
  12. Linkuri externe in general. Nu folosesc SAPE asa ca nu am de unde sa stiu. Trebuie testat. Eu as proceda in felul urmator, dar tine cont ca nu cunosc nisa de filme online si e posibil sa iti fie greu sa aplici sfatul meu: Primul pas: Scriu un articol nou cu link catre noul site. Este important ca articolul nou sa respecte standardele de calitate. Pasul 2: Articolul vechi il editez adaugand noi paragrafe si adaug un link catre noul articol (cel care contine link catre noul site). Pasul 2.1: Linkul vechi, adica domeniul penalizat, il sterg din articol. Pasul 3: Dupa vreo 2 luni de lasat la dospit as adauga in acel articol reeditat si linkul catre o pagina de pe siteul nou, impreuna cu un alt paragraf care sa dea impresia de update a informatiei. Repeti procesul pe fiecare blog in parte. Nu face treaba asta cu 100 de bloguri pentru ca poti lasa footprint. Fa-o cu cele pe care le consideri cele mai bune. Pe o parte din celelalte te poti opri la pasul 2.1, chiar daca diluezi din link juice. Important e sa nu repeti in timp prea scurt acelasi proces pe un numar identic de bloguri. Improvizeaza. Talent shukar de diagrama facuta in paint: Este un proces de durata, dar asa lucrezi in "safe mode" si faci articolele vechi sa se mentina in atentia Google ca fiind actualizate. Initial diluezi juice-ul dar, dupa perioada de asteptare, vei avea doua backlinkuri venite din articole cu content dedicat pentru nisa ta. Este posibil ca articolul nou si articolul vechi sa capete aceeasi putere in timp. De aceea iti recomand sa respecti pasul 1 (calitatea). Sterge treptat toate linkurile din articolele care duc spre domeniul penalizat doar daca vrei sa renunti definitiv la el. Daca le stergi instant e posibil sa lasi footprint ca e PBN si te-ai ars. Dupa o perioada de timp vei putea refolosi acele articole asa cum ai spus tu mai sus, fara riscuri. Totul tine de timing.
  13. @Mr.husky baga linkuri de pe servicii de tipul SAPE catre blogurile din reteaua ta, ca sa le poti creste si din retea iti dai linkuri catre money site, cu articole dedicate, context, tot ce trebuie. Dar nu abuza de asemenea linkuri cumparate din surse nesigure ca iti prajesti blogurile din retea si vor deveni la randul lor toxice. Fa un test cu 3-4 bloguri. Daca pierzi doar 3-4 din 100 nu e mare paguba. Cu reteaua personala de bloguri cum procedezi? Adaugi doar articole cu linkuri externe sau ai si articole fara?
  14. @Nemessis 1.Linkurile trebuie sa fie neaparat niche relevant sau sunt ok daca sunt generale? Nu neaparat, dar e de preferat. Poti ranka foarte bine si cu linkuri de pe alte nise atata timp cat nu se vede de la o posta ca e spam. Poate fi calitativ atata timp cat recuperezi sau rescrii contentul original si pastrezi structura url-urilor identica cu cea precedenta. Adica trebuie sa para "updated but not totally changed". Daca trantesti un content total diferit si cu url-uri diferite de precedentele, site-ul isi va pierde rankul si puterea juice-ului. Cat de des... e relativ. Nu orice nisa iti permite sa vii zilnic cu informatii noi. Cat de mare e reteaua? Cat timp ai la dispozitie sa scrii articole? Ideal ar fi minim 3 articole pe saptamana. Aici nu stiu ce sa zic. Eu imi scriu singur contentul, in general intr-un mod natural, nu just for seo. Se pare ca asta e pe placul Google si algoritmul lor este destul de evoluat incat sa vada diferenta dintre natural si just for seo. Daca poti scrie orice articol dupa modelul celor aparute in presa de calitate, cu informatii concrete, formulare literara corecta etc. automat vei indeplini criteriile keyword density + numar de cuvinte / articol. Conteaza si cum te folosesti de <h> in raport cu restul articolului. Eu merg pe principiul daca nu am destule informatii incat sa scot un text mai lung si mai detaliat, atunci inventez unele care par veridice si imi asigura numarul de cuvinte la care vreau sa ajung. E abordarea corecta, pentru ca relevanta este extrasa foarte bine din context. In timp vezi beneficiile, mai ales cand competitia cade cateva pagini la un update, iar tu pierzi doar 4-5 pozitii pe care le poti recapata tot prin backlinks. Not really. Dar daca imi vin alte idei in afara de cele pe care le folosesc o sa le scriu pe forum. Ca e adevar sau ca e propaganda nu conteaza. Ideea e ca au fost penalizati foarte multi clienti ai lor si nu are rost ca tu sa risti o penalizare a unui site principal, cand stii ca ai sansa sa fii prins. E o afacere, nu un joc de noroc.
  15. 30-40 de linkuri calitative in total. Calitative in sensul ca acele domenii sa nu fie spamate, sa fie cat de cat updatate periodic, sa aiba ceva vechime si eventual sa aiba la randul lor niste backlinkuri, sa nu fie scrise in chineza etc. De-abia m-am trezit din somn. Imi e foarte greu sa pun cap la cap idei acum.
  16. 1. Campaniile desfasurate pe bloguri au strans de fiecare data sume destul de maricele, tocmai pentru ca au loc foarte rar. 2. Nu platesti 1000 euro / blog pentru o campanie umanitara (care de fapt este reprezentata printr-un articol despre caz). Platesti maxim 100 euro ca sa primesti minim 1000 euro din donatii. 3. In caz ca nu stiai blogurile a-list = bloguri ale unor formatori de opinie, cu cititori multi care au putere financiara. 4. Comparatia cu ruleta e idioata. Aici nu e vorba de noroc. Campaniile pe bloguri a-list strang rapid bani cand au loc. Nu sume uriase, dar sume destul de decente. 5. Nu sustii financiar bloggeri care cer bani pentru campanii umanitare, ci le dai bani pentru a isi incalca propriile reguli. Chiar si cu bani ai 90% sanse sa primesti un refuz din partea lor.
  17. @alexu ai nevoie de derularea unei campanii de donatii aici in tara. Ziarele preiau in general doar cazuri ale copiilor bolnavi, asa ca singura optiune viabila pe care o vad in cazul tau este o campanie prin intermediul blogurilor mari. Din pacate blogurile a-list nu accepta asemenea campanii, tocmai pentru a evita un flux mare de astfel de cereri, asa ca singura idee care imi trece prin cap este ca aceasta campanie umanitara sa fie platita, in cazul in care te lovesti de un refuz din partea bloggerilor. Teoretic, in cazul in care 2-3 bloggeri cu trafic mare accepta sa publice cazul tau chiar si contra-cost, banii castigati din donatii ar trebui sa fie cu mult peste banii cheltuiti pe campanie, iar asta o sa va ajute enorm pe tine si pe tatal tau. Cateva zeci de persoane din cei care viziteaza acele bloguri iti pot dona mai mult decat cei de aici. Banii primiti de la membrii RST pot fi o sponsorizare buna pentru a plati campaniile pe bloguri. Momentan nu am alte idei, decat cea pe care o propusesem in 2010, care implica foarte mult spam cu un site ce prezinta cazul tau. Imi pare rau ca nu am mai tinut legatura cu ziaristii cu care am colaborat. Ar fi fost mult mai usor sa primesti ajutor. Dupa atatia ani nici nu stiu de unde sa-i mai iau
  18. Nici eu nu gasesc linkuri care sa contina "filme" sau "porn" pe cele doua site-uri. Totusi, pe viitor, iti recomand sa nu cumperi backlinks pe asemenea domenii. Doar in blogrollul din dreapta daca te uiti vei gasi o gramada de alte linkuri spam care te-ar afecta negativ si pe tine daca ai primi backlink de acolo. Nu mai zic de restul linkurilor. Citeste asta si baga la cap.
  19. Report la wordpress.com + report la google pentru defaimare + (eventual) notificare de la avocati sa inceteze. Pana ii daramati voi blogul cu negative seo isi va face inca 3 la fel, ca e moka si usor de facut.
  20. Dude, nu e ok sa faci asta. Moral e de tot cacatul sa iti bati joc de munca omului, iar practic, dupa ce vei reusi sa il darami si sa castigi pozitiile dorite, va sti si el (sau ceilalti concurenti), cum sa te darame pe tine, fix cu aceeasi strategie. Dupa aia in loc sa va bateti in calitatea SEO o sa va futeti reciproc cu negative SEO si pierdeti toti. Este ca si cand toate puterile lumii apasa butoanele de lansare a bombelor atomice. Nimeni nu va castiga.
  21. De-a lungul timpului am avut parte de doar doua penalizari, ambele manuale, datorate strategiei de link building defectuoase pe care o aplica aproape orice incepator. Ambele domenii au ramas penalizate, unul dintre ele (.ro) fiind penalizat si in ziua de azi, dupa 4-5 ani. In mod normal folosesti disavow tool din Google Webmaster, iar apoi ceri sa iti verifice din nou site-ul. La mine nu a functionat, dar strategia mea de link building depasise intr-adevar limitele bunului simt. Nu face redirect 301 catre domeniul nou pentru ca se va transfera probabil si penalizarea. Apuca-te sa faci un site nou cu content unic, nu copiat de pe celalalt, ca sa fii sigur ca ai ceva pentru viitor, iar intre timp trage tare sa ti se scoata penalizarea si de pe domeniul cu probleme. Asta daca merita efortul, desigur. Este indicat sa ai control absolut asupra linkurilor pentru a le putea modifica sau elimina oricand este necesar. Cand spamezi cu tool-uri automate pierzi controlul. In general ai nevoie de aproximativ 30-40 de backlinkuri calitative ca sa rankezi bine si pe termen lung. Poti forta numarul de backlinks doar cand este mai greu sa atingi primele trei pozitii, dar startul trebuie sa fie cu maxim 30-40 de linkuri puse in decurs de minim 3 luni ca sa nu ai surprize. 10 linkuri de calitate pe luna pentru un domeniu nou sunt de ajuns pentru a te apropia de #1. De acolo tine de fiecare cum forteaza primele 3 pozitii. Fa totul manual si ai sa vezi diferente uriase chiar daca iti ocupa timp mai mult. Salveaza adresa paginilor pe care ai pus linkurile, ce PR, PA si DA aveau la momentul respectiv, anchor si title folosite, catre ce pagini ale site-ului tau sunt indreptate s.a.m.d.. O sa iti fie mult mai usor sa adaptezi campaniile de linkbuilding, sa verifici daca nu au disparut acele linkuri, sau daca pe pagina respectiva au mai aparut si alte linkuri ale concurentei. Daca respecti toate astea si ai rabdare sa iti gasesti surse bune pentru linkuri te poti bate cu oricine pe rezultate. Nu stiu de ce ai mai folosit SAPE dupa tot ce s-a intamplat cu reteaua lor.
×
×
  • Create New...