Jump to content

Stefan-cel-Mare

Active Members
  • Posts

    67
  • Joined

  • Days Won

    4

Stefan-cel-Mare last won the day on March 25 2018

Stefan-cel-Mare had the most liked content!

About Stefan-cel-Mare

  • Birthday 02/19/1994

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Stefan-cel-Mare's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

94

Reputation

  1. Se fac bani frumosi din aceasta pandemie, asa e in orice razboi, unii se imbogatesc iar cei mai multi saracesc. Toata societatea fiind blocata, resursele care se duceau in multe directii, se duc cu precadere in combaterea acestui virus. Vedeti cn si-a multiplicat veniturile acum cu concursul celor care ne conduc si a propagandei media. Toate echipamentele de protectie, dezinfectanti,etc sunt mult mai profitabile decat un vaccin care ar opri boala, de aceea nu va fi "descoperit" prea curand. In localitatea de unde sunt parintii mei, se dau cate 2k euro familiei unei persoane decedate daca semneaza ca a avut Covid. Am auzit cazuri in care se ofera mai putin, probabil ca cei care intermediaza afacerea vor sa-si opreasca ei restul. Oricum din faina pe care au primit-o ai mei, o sa-i rog sa faca niste gogosi si sa-mi trimita, o sa am o satisfactie enorma cand stiu ca voi musca din donatiile natarailor dp rst :))
  2. Acele ajutoare:cateva pungi cu faina,orez,un sampon si dezinfectant sunt distribuite de primariile care au primar PNL si intr-adevar lumea semneaza fara sa stie ca vor fi numarate ca persoane cu Covid. Multe familii instarite,au primit "ajutoare" Am vazut s-a pus si link de donare pe acest forum pt acest hoax planetar denumit Covid, sunt multi visatori care inca cred ca guvernele vor binele populatiei. Cand toti influencerii si media repeta acelasi mesaj, e ceva necurat la mijloc, ati ajuns sa acceptati sa traiti ca sobolanii inchisi in case sau cu masti pe bot din cauza unei gripe. Soldati cu arme automate, controlul cartelelor, a temperaturii, dictatura acceptata de iepuroi fricosi.
  3. Sediul SRI intr-o zi obisnuita de duminica: Sediul SRI dupa ce a aparut "Despre clonarea de carduri" pe RST
  4. Vad ca inainte erai impotriva unui test de inregistrare: Intr-adevar,acum cauti rezolvari la probleme de linux,dar inainte vindeai log-uri si cautai coduri de cs Nu va cacati pe voi,toti ati inceput asa.Sa ridice mana ala care a intrat aici prima oara cand se postau stiri de securitate.Sa fim seriosi.
  5. E proasta politica de administrare.De sus pleaca tot. Majoritatea traficului de la forumurile mari e tinuta de copii sub 16 ani.Aici daca vii sa ceri un cod pt cs sau ce cacat mai joaca pustii,iti iei ban direct.Pui o intrebare de noob,ban si cosul de gunoi.1 administrator ciufut strica o comunitate de zeci de mii.Un pic de relaxare n-ar strica,nu zic sa se lase iar rooturi si deface-uri,dar poate sa se faca o sectiune pentru jocuri,off-topic,si un market de skinuri,steamuri,cacaturi din astea cu care-si pierd timpul copiii.
  6. Da ce ba,sa le dau eu bani ca dau puii de tigan cu pumnii intr-un sac?Da n-au parinti ca nu-nteleg. Lua-le-as talentele-n pl.
  7. s-a dat adunarea cadrelor in platou, impingem porthartul digital pe sold, spre spate si cu chipiul virtual indesat pe sprincene exercitam pas alergator ca sa combatem plini de furie sustenabila si concomitent, corect politica ordinul de zi pe unitate?

    macabre-scary-clown-portraits-photograph

  8. Vorbesti exact ca unul care a dat enter. You're a faggot now. Poti sa iei un domeniu cu numele ei,gasesti si cu 1-2$,hostezi undeva gratis,instalezi wordpresul,stai 2 ore si-i faci un mesaj,apoi de aia 50 de lei bei o bere.Oricum cand o sa-i dai linkul,o sa-i apara tot linkul dat de brdan18,caci asa functioneaza karma internetului.
  9. De-aia imi e frica sa ma insor. Daca nu te-a inselat femeia,inseamna ca ori n-a avut ocazia,ori inca n-ai aflat,ca-n rest sunt toate la fel futule-n gat de japite.
  10. Este o vorba printre medici:"Fiecare chirurg are în conştiinţa lui un cimitir" Sa luam pe Leon Danaila:peste 40 000 de operatii.Rata de mortalitate era inainte > 50%.Are omul peste 10k de morti.Chiar si cu o rata de doar 4% cat e in ultimii ani in tarile dezvoltate,tot vine 1600.Gata cu offtopic-ul,sa ne dea ban careva.
  11. In IT poti face reverse engineering la orice pt ca sunt specialisti:bietii programatori.Se cunoaste absolut orice.Capul bietului programator trebuie sa aiba 2 kilograme de stiinta.In neurochirurgie sunt amatori.Nu se cunoaste nici 10% din functiile creierului.Orice neurochirurg cu experienta are mii de morti.Credeti ca sta cineva sa-i planga pe pacienti?Ati vazut prea multe filme.El a incercat sa-l faca bine,sa-i scoata umflatura sau cheagul din creier,la fel cum scoate de zeci de ani de la mii de pacienti.Ce e asa extraordinar sa scoti bubite din creier?Te uiti la altul cum scoate bubite(specializarile in afara) si scoti si tu.Citesti o carte cu noile tehnici de scos bubite si aia e.Cazurile de malpraxis sunt musamalizate intre doctori.Doar daca nu bagi o bila de biliard in loc de creier sau stiu eu ce.Sau sa faci experiente pe pacienti.Si nici atunci.Risc zero. Nu sunteti stresati de deadline-uri si de invatat lucruri noi pentru ca sunteti tineri.Si in general,programarea e o stiinta noua.Dar o sa vedeti cum umplu spitalele de nebuni bietii programatori dupa ce ies la pensie. Ar trebui ca guvernul sa introduca grupa 1 de munca pentru programatori.Nu sa stai 4-5 ore in picioare e greu,ci 20 de ore pe scaun nemiscat cu ochii in monitor.Se aduna toate astea. De ce sa-i pui impozit pe venit unei categorii in care statul nu investeste nimic?Tot ce face programatorul face cu mintea,nu-i trebuie echipamente,infrastructura.Nu e medic sau profesor.
×
×
  • Create New...