Jump to content

.bucibreaker

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About .bucibreaker

  • Birthday 01/20/1993

Converted

  • Location
    Bucharest

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

.bucibreaker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Nu o sa scoti nici 1 leu din chestia asta ...
  2. Bai frate serios , ce cauta aceasta intrebare pe un forum de IT , am zis de 1000 ori chiar daca e rubrica non-it, hai sa nu punem intrebari stupide... Off (vin si eu cu o intrebare stupida ca e la moda) : E de rau daca atunci cand inchid ochii se face intuneric ?
  3. + imaginea unui robotel stricat Ii merge cuiva twitter?
  4. Aloo aici nu e fun staff sa pui poze cu tine modificate ...nu inteleg ce legatura are imaginea ta cu acest subiect?
  5. Doamne ma ustura ochii , arde , ardeeeee serios frate voi asemenea chesti postati la offtopic , chiar daca e rubrica non-IT putem vorbi despre alte subiecte dar nu despre cum sa te masturbezi eficient , cum sa te scarpini in nas cu mana stanga si despre prostituate... Ce urmeaza sa postati , cum sa ma joc cu papusa barbie a surori mele , help am o gaura in cur e de rau?
  6. Tipul asta este extraordinar , bravo lui! Asemenea oameni trebuie promovati si nu toate curvele lui bote sau betia lui Mazare ...
  7. @askwrite sunt de mult nu de azi ) poveste lunga @.Breaker fara .dll ) sunt simplu.
  8. Propun sa se adauge la regulament o limita de 15 / 20 de posturi ( Posturi utile nu spam) pentru a putea cere invitatii pe trackere , prea multi isi fac cont doar pentru invitatii ba chiar mai posteaza si de cateva ori : ''Pls o invitatie urgent id: gabi_bazatu@yahoo.com'' ''Urget va rooog mult rau de tot vreau o invitatie id isushristos2000@yahoo.com'' e penibil Sa vezi 1000 de cereri pe zi... asta e parerea mea! Ex: And
  9. Tipul e un idiot a primit exact ce merita... adevarul e ca iti trebuie IQ cu ''-,, ca sa poti face ce a facut el... Off// Felicitari pentru Guccifer o sa faca cunostiinta cu ,,pasarica lui Dorel'' )
  10. Multumim , dar iti scade viteza la net cu mult ...
  11. Aloo aici e offtopic nu Market citeste Regulament Market .
  12. Bn ( bine) v am(v-am) Sorry for offtopic...
  13. Salut Off// nu te ai bine cu gramatica ...
×
×
  • Create New...