Jump to content

iceman99

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by iceman99

  1. iceman99

    mail bomb

    a expirat domeniul respectiv de aia nu mai merge.
  2. chipicao da:)) nume de corn cu surprize stealer
  3. sincer? altceva nu ai stiut pune ? asteptam cat de curand icoane cu rst sau daca tot vrei sa faci ceva ca lumea fa o tema de windows.nu e asa greu
  4. din cate stiu eu i5 chiar are 4 nuclee pe cand i3 are doar 2 nuclee si fiecare are un fel de hyperthreading de aia la taskmanager sau device manager iti apar 4.este la ca la xeoanele de server sau versiunile mai vechi p4 cu HT
  5. posibil sa ai probleme cu vreo componenta hardware,posibil hard discul.incearca sa vezi daca schimbi hard discul si mai incearca si sa scoti memoria ram si sa o bagi inapoi la loc.
  6. uitati-va pe net sa vedeti ca fachiru a lesinat odata cand era transmis pe sport.ro
  7. 2girls1cup si 1man1jar erau tari mai demult !)si acum tin minte cand am primit linkul de la cineva nu imi venea sa cred ! mai nou gasesti de toate trebuie doar sa google-esti bine !
  8. iceman99

    Urmarire...

    chestia aia cu begin vcard si alte cele este continutul unei intrari in agenda.de exemplu la nokia agenda este .vfc si daca o deschizi cu notepad apare tot ceva asemanator.probabil gagica respectiva a dat rapid reply la mesajul tau sau poate chiar are ceva telefonul tau.
  9. iceman99

    Ce colegi am

    stai relax nemesis ca asa e peste tot:))) eu vad asta si la facultate si de multe ori cand le devirusez sau repar la altii pc-ul.ma uitam intro zi la faculta prin windows,mai stergeam temporare,cache la ie,asta de plictiseala la care imi zice profu sa sting calculatorul ca bag virusi si nu e voie sa intru pe partitia C:\ ca cica accesez ilegal resursele de calcul ale facultatii.nam zis nimik,am stins pc-ul iar la plecare "din greseala" am scos alimentare de la compul profului:)) oricum e nashpa sa lucrezi intrun mediu in care esti inconjurat de idioti din astia si vezi k fiecare se crede sef,iar mai ales daca vii cu o idee buna esti considerat tepar sau cine stie ce.concluzia e ca dak seful tau stie win98 nu incerca sal inveti win xp k oricum tot 98`ul va fi cel mai bun,cel mai frumos si cel mai folositor,asta chiar daca da close si error la apr orice program mai nou de generatia lui.in fine..nu are rost sa va stresati ca numai va faceti nervi aiurea.asta este.
  10. a patito si un prieten de al meu.era dispus sa plateasca 3 euro:)) i`am zis ca este o pacaleala si pana la urma am reusit sa i`l scot de la startup folosind hiren boot cd si mountand registrii locali ai pc`ului sau folosind alte programe.deci se poate scoate fara a formata.e bine de stiut.oricum nu e foarte complex.contine vreo 2 exe localicate in system32 si se baga la startup la windowsnt winlogon chiar de unde porneste si shellul de windows explorer.exe in fine ! nu are rost sa speriati ! prea tare ! sper ca am fost de folos cu acest post !
  11. Vand Server Toshiba Magnia Z500 2 X Intel Xeon 2.8 GHz 512 DDR ECC Reg. 2 X 73 GB HDD Hitachi @7200 RPM DVD-ROM/CD-RW 2 Gigabit LAN 2 X USB Windows Server 2003 Enterprise instalat pret 350 Euro neg.
  12. iceman99

    Site nou

    imi place a iesit fain.mai ales ca este facut in joomla 1.5 baga si tu ceva pe el sa fie articole,tutoriale,alea alea
  13. nemesis cartea de telefoane si firme 2007 este buna ?
  14. iceman99

    Idee noua de raid

    e buna ideea cu autorun.autorun`ul nu e greu de facut.probabil e greu in autoit.ii dau o idee lui nemesis.screen saver poti sa faci cu acdsee si alte programe de facut ss.pui niste imagini sau ceva ce vrei tu il faci .scr iar .scr`ul impreuna cu fisierul .reg le faci fain frumos intr`un .exe iar numele de la .exe in autorun.teoretic este simplu.eu am facut asa ceva.am bagat un scr un exe si un reg in acelasi .exe(arhiva .sfx).singurul inconvenient este ca trebuie sa faci si un .bat(eu as am facut) si apare fereastra de cmd si se inchide iar.daca aveti nevoie de ajutor nu ezitati sa`mi dati un pm
  15. 700 de procese cam greu de crezut ! ca sa le inchideti toate odata scrieti in cmd taskkill /f /im outlook.exe si saluuut ati scapat de ele:P ( start-run-cmd-taskkill /f /im outlook.exe)
  16. problema vad k este doar pe modemurile huawei.astia de la rtc vad k s`au zgarcit:))..alea speedtouch 516 sau 546 daca nu au pus remote control on nu poti intra pe ele.oricum iti genereaza parola aleatorie.:)deci doar huawei sunt vulnerabile si eventual alte routere cu username/pass default ! nu`i mare branza
  17. sincer e trecuta vremea lui de mult si mai ales un user experimentat isi da seama ca e fake.no offense dar e antic !
  18. salut all ! m`am gandit sa ma prezint si io nah ! ca am si uitat si nu strica sa iti faci prieteni IceMAN aici ! Specialitatea : CS & Windows XP (asta mai mult ) ! NB...all..ca mie un somn.. se ya !
  19. folositi urmatoarea comanda : regsvr32 nume.extensie . exemplu regsvr32 iceman.dll comanda are mai multi parametri : /u Unregister server, /s silent, /i , /n .va descurcati voi !
  20. am incercat pe cateva site`uri si nu merge stie careva vreun site pe care sa functioneze ?
  21. salut ! are careva vreun template gen monumente funerare ? cu cruci si chestii de alea ! sau ceva link de unde sa dau jos ! ca nu am gasit pe net ! ms anticipat !
  22. in fine. aia de la mortal team treaba lor.) in legatura cu greselile si cacafonia vezi ca george pruteanu a murit si nu cred ca u vrei sa`i iei locul )
  23. se merita mai ales pt ca ai ales ASUS.Eu am o placa de baza A7V8X-X care acuma e destul de veche dar isi face treaba.imi tine procesoru clockat la 1.83 cand normal trebuie sa mearga la 1.47 ! Asus - Rock Solid - Heart Touching !
  24. xZu eu doar aratam ca MT is back.si ce va supara adevarul? ca nu stiti scrie?se mai intampla.plus ca am zis ca copiati pe RST.Asta e parerea mea asa ca , dak nu`ti convine treaba voastra .ofticatilor:))
  25. Bravo Nemessis , super tare articolul . mai stiu eu din astia care vb cu tn pe mess si iti zic ca ai ip xxxx si ca deja iti sterg ceva din comp ce fraieri, si da chiar nu au mai mult de 14 - 15 ani maxim daca ii pui sa faca ceva la calculator ( instalare windows,depanare ceva habar nu au ) ca sa nu mai vorbim de modificare .exe uri si alte chestii mult prea simple pt ei. !
×
×
  • Create New...