Jump to content

flippy

Active Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

flippy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Salut. Cineva experimentat in zona asta ? Caut un program pentru monitorizare mesaje, apeluri si whatsapp. Am cautat pe google dar multe mi se par tepe, as prefera sa merg la recomandarea cuiva.
  2. salut. ai sa-mi imprumuti si mie un cont pe vreun tracker romanesc ? observ ca au picat si filelist si lasttorrents si nu mai am alte conturi momentan. anunta-ma prin pm daca e ceva. multumesc.
  3. randWin = Math.floor(Math.random() * 37); nu stii decat ca va alege total random unul de la 0 la 36. fara nici o noima. cel putin atat reusesc eu sa observ, nefiind expert.
  4. Doamne ma, cu vorba ta cu tot. Invata sa scrii, sa citesti si sa procesezi ce spun ceilalti useri dupa forum. Ne cacam in telecomanda ta de care nu poti vorbi. Nu esti la SUBIECT !.
  5. Am deschis topicul asta pentru toti cei care lucreaza in vb6 si mai au probleme..ca sa nu fie 1000 topicuri putem discuta cu totii aici.. Eu am o problema..Am facut un keylogger, functioneaza bine, problema e ca acum m-am apucat sa ii implementez reverse conection.In client imi da eroare - Invalid operation at current state 40020 ceva de genul.Am cautat pe net si zice ca e din cauza winsock-ului, pt ca nu poate face doua lucruri deodata - sa asculte si sa se si conecteze.Dar am 2 winsock-uri - unul pentru client ->server si unul server->client. Care sa fie problema ? Multumesc anticipat.. Edit : Imi apare cu galbel la functia winsock2.accept requestID ( la connectionrequest ).
  6. it is very usefull e foarte bun pentru cei care vor sa invete despre reverse connection
  7. nu gasesc butonu de PM..ma rog.. black_hat_uno@yahoo.com
  8. salut..grim da-mi id-ul tau de mess sa vb ceva te rog..
  9. O sa ajunga cel mai mare hacker de aici..o sa ne invete in 2 ani ce invata altii in 10
  10. oh merge sa il controlezi ca in GTA deci il ai in fata pe ecran si poti sa faci ce vrei cu el e super tare
×
×
  • Create New...