Jump to content

flippy

Active Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by flippy

  1. Salut. Cineva experimentat in zona asta ? Caut un program pentru monitorizare mesaje, apeluri si whatsapp. Am cautat pe google dar multe mi se par tepe, as prefera sa merg la recomandarea cuiva.
  2. salut. ai sa-mi imprumuti si mie un cont pe vreun tracker romanesc ? observ ca au picat si filelist si lasttorrents si nu mai am alte conturi momentan. anunta-ma prin pm daca e ceva. multumesc.
  3. randWin = Math.floor(Math.random() * 37); nu stii decat ca va alege total random unul de la 0 la 36. fara nici o noima. cel putin atat reusesc eu sa observ, nefiind expert.
  4. Doamne ma, cu vorba ta cu tot. Invata sa scrii, sa citesti si sa procesezi ce spun ceilalti useri dupa forum. Ne cacam in telecomanda ta de care nu poti vorbi. Nu esti la SUBIECT !.
  5. Am deschis topicul asta pentru toti cei care lucreaza in vb6 si mai au probleme..ca sa nu fie 1000 topicuri putem discuta cu totii aici.. Eu am o problema..Am facut un keylogger, functioneaza bine, problema e ca acum m-am apucat sa ii implementez reverse conection.In client imi da eroare - Invalid operation at current state 40020 ceva de genul.Am cautat pe net si zice ca e din cauza winsock-ului, pt ca nu poate face doua lucruri deodata - sa asculte si sa se si conecteze.Dar am 2 winsock-uri - unul pentru client ->server si unul server->client. Care sa fie problema ? Multumesc anticipat.. Edit : Imi apare cu galbel la functia winsock2.accept requestID ( la connectionrequest ).
  6. it is very usefull e foarte bun pentru cei care vor sa invete despre reverse connection
  7. nu gasesc butonu de PM..ma rog.. black_hat_uno@yahoo.com
  8. salut..grim da-mi id-ul tau de mess sa vb ceva te rog..
  9. O sa ajunga cel mai mare hacker de aici..o sa ne invete in 2 ani ce invata altii in 10
  10. oh merge sa il controlezi ca in GTA deci il ai in fata pe ecran si poti sa faci ce vrei cu el e super tare
  11. asta in delphi dar in visual basic ?
  12. Inca unul.. Il aveam in lucru mai de mult, acum l-am finalizat. Este versiunea publica, adica nu poti folosi decat keyloggeru si server-ul e detectat (si nici nu e rulat la start-up).. Dar versiunea privata e UD si merge bine. Download : http://rapidshare.com/files/210802090/dbjuice_public.exe.html Screen : Si la fel..stiu ca nu e mare chestie..dar e primul meu program in vb6 mai util..sunt incepator lucrez de maxim 3 luni si nici nu prea am timp.. Parola : blackhat
  13. bine bine asa o fi cu extraterestrii dar noua ordine mondiala ceea ce se va intampla. criza asta de care se tot vorbeste a fost creata oamenii care sunt la conducere nu au inceput acum de curand, dateaza de sute de ani..s-a transmis din tata in fiu si tot asa. iar cei care vor fi "gratiati" de a fi sclavi, sunt cei cu bani(bill gates,coca cola,mc donalds..).
  14. Am citit undeva despre cum ar sta treaba cu 2012.S-ar zice ca din cauza telefoanelor mobile,ma rog se poate sa gresesc, s-a modificat valoarea de tar a pamantului, drept urmare noi nu am mai trai 24 ore ci doar 16.In 2012 nu va fi sfarsitul lumii,ci sfarsitul acestei ere..sau acestui timp.Atunci se va ajunge de la 16 ore la 0.Trecem in alt timp.Nimeni nu stie ce se va intampla. As vrea sa mai discut, dar sunt obosit acum..asa ca..la revedere
  15. Pe langa asta, in SUA copii au fost vaccinati si cu diferite seruri care distrugeau sistemul de reproducere.Pentru a mai reduce din populatie, au mai promovat si campanii GAY cum ca ar fi ceva..normal..ca asa s-au nascut.Minciuna totala, fiind gay nu se mai pot reproduce => din 2 oameni nici un urmas. Si cel cu Ancient Aliens l-am vazut. Sunt multe secrete.Nu putem discuta intr`un topic de toata ordinea asta mondiala.
  16. da.. apropo ce stiti despre asa numita "arma cu laser" a lui Henri Coanda ? S-ar zice ca tehnologia e ascunsa.Americanii au incercat sa o cumpere dar nu s-au lasat vanduti tovarasii nostri . Edit : Am inteles ca asta a fost un motiv pentru care am intrat in NATO.
  17. Mai vedeti si Contact Has Begun. Si mai era unul..ceva cu 2012 science or..nu mai stiu Apar pe internet, dar sunt sterse destul de repede. Pacat, daca spui cuiva de asa ceva in ziua de azi iti raspund cu "e..nu se poate mah..n-are cum"..ce sa mai zici de copii care se lupta cu Bilderbergii din CS. E vai de noi si de urmasii nostri..ce viata o sa ducem..
  18. i-am bagat mai bagat niste super functii Functii : - Fara apa calda - Fara caldura - Fara curent Mai am un pic si termin functia de inchidere centralizata a usii. NU I SE MAI DESCHIDE USA DE LA CASA.Il mai vrei ? Daca e te rog sa nu il dai la nimeni, poate sa cada pe maini rele..diabolice
×
×
  • Create New...