Jump to content

Itzzu

Active Members
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Itzzu

  1. How abouth some more info...?
  2. imi e greu sa gasesc nume de site .. pana cum am gasit cateva denumiri daca vreti careva ) deci: macac.ro [pentru cei carora le plac macacii] sau evetual macacsoft.ro numedesite.ro sitefaranumeinca.ro m?t?soft.ro micromoale.ro micutsoft.ro eumar.ro unuze.ro vreaueu.ro incot.ro miculmoare.ro macrosoft.ro cam greu de gasit nume de site
  3. Itzzu

    Romania torrent

    uhm .. e al tau? mai multe informatii poti sa dai ?
  4. 10x... chiar cautam asa ceva am ce face maine . Later Edit: so .. what's with that? PWS:Win32/Fignotok.A is a Trojan horse that gains access to your computer by infiltration through security vulnerabilities. Once active, PWS:Win32/Fignotok.A then proceeds to steal user names and passwords and transmit this information to a hacker at a remote server. This may lead to identity theft. Remove PWS:Win32/Fignotok.A using a reliable malware remover before it wreaks havoc on your system.
  5. scuze.. am facut postul pe fuga acum am reparat si am modificat cam ce ai spus tu si am mai adaugat o linie fwrite($Saved_File, ', '); <?php $abonat = $_POST['abonat']; $file = "mail.txt"; $Saved_File = fopen($file, 'a'); fwrite($Saved_File, $abonat); fclose($Saved_File); if(!$abonat == "" && (!strstr($abonat,"@") || !strstr($abonat,"."))){ echo "<h4>Adresa de mail introdusa de dumneavoastra este invalida</h4>\n"; die ("Mergeti inapoi!! "); } if(empty($abonat)) { echo "<h4>Va rugam sa completati cu adresa de mail valida </h4>\n"; die ("Mergeti inapoi!! "); } $message = " Va multumim ca v-ati abonat la news letter-ul site-ului nostru\n Va multumim."; mail($abonat, 'Abonare newsletter', $message); ?> merge super, se salveaza mai departe, e perfect... multumesc mult de ajutor
  6. de cateva zile imi tot bat capul cu un cod nu sunt un programator prea bun .. ceea ce incerc eu sa fac: sa fac un fel de news letter, astfel incat din urmatorul formular <form method="post" action="newsletter.php"><input size="30" name="abonat" autocomplete="OFF"> <br> <input type="submit" value="Abonare"> </form> sa extraga adresele si sa le salveze in un document mail.txt scriptul care l-am facut pana acum e urmatorul <?php $abonat = $_POST['abonat']; $file = "mail.txt"; $Saved_File = fopen($file, 'w'); fwrite($Saved_File, $abonat); fclose($Saved_File); if(!$visitormail == "" && (!strstr($visitormail,"@") || !strstr($visitormail,"."))) { echo "<h4>Adresa de mail introdusa de dumneavoastra este invalida</h4>\n"; $badinput = "<h4>Va rugam sa completati toate careurile</h4>\n"; die ("Mergeti inapoi!! "); } ?> fuctioneaza bn.. doar ca ... de fiecare data cand altcineva se inregistreaza sterge continutul din mail.txt si indroduce ultima adresa a celui care s-a inregistrat .... deasemenea vreau si eu sa stiu care e forma codului php pentru trimitere mail stiu ca e ceva de genu <?php mail($variabila1, $variabila2, $variabila3, $variabila4); ?> imi explica si mie daca sunt 3 sau 4 variabile si care sunt acelea.... stiu doar ca prima trebuie sa fie destinatia as aprecia daca cineva mi-ar spune unde gresesc si nu mi-ar spune ceva de genu " de ce nu cauti un script newsletter pe net" sau sa imi dea un link de unde sa descarc... ideea e ca m-am lovit de ea si vreau sa stiu cum se face. Ms anticipat.
  7. centOS am bagat eu acum vreo cateva zile sa il vad... nush .. nu ma descurc sub nici o forma in el! eu recomand Ubuntu .. macar versiunea hardy!
  8. Bullet for my valentine - Waking the demon \m/
  9. ms mult de ajutor ... am reusit sa instalez wine regards!
  10. dupa postarea topic-ului Cine a reusit sa foloseasca numai Linux macar o luna? m-i s-a deschis apetitul sa mai butonez linuxul putin, asa ca am descarcat Ubuntu 8.10, pana acum nici o problema .. dar am o mica problema .. defapt 2 ... asta pana acum 1. nu reusesc sa descarc wine, nu am emulator pe linux si de fiecare data cand vreau sa fac ceva, trebuie sa repornesc sistemul si sa intru in windows ... lucru care m-a disperat.. as dori ajutor .. daca ma poate ghida cineva as fi recunoscator. 2. m-am saturat sa introduc parola pentru tot ce vreau sa fac .. si sa nu pot sa editez fisiere tre sa intru in consola sa, sa intru cu "sudo", stiam ca este un document ce trebuie editat sa pot sa intru ca root direct .. fara sa intru ca user cu acces suplimentar.. astept sugestii si sfaturi.
  11. sunetul sirenelor de la masinile de politie care trec pe bulevard...
  12. o sa fac si eu la fel ca restul celor care au postat inaintea mea si o sa incep prin a te felicita! cred ca este prima oara cand interactionez direct cu tn(cel putin asa cred) si vreau sa spun ca sunt in totalitate de acord cu ce spui acolo, mai mult chiar, m-am regasit in randurle tale... incerc sa invat diferite chestii incercand sa ocolesc baza sperand ca o voi prinde din mers dar de ceme mai multe ori ajung sa nu inteleg mare lucru si in cel mult o sapt sa uit ce am invatat deja chiar... te felicit din nou pentru initiativa avuta pentru a spune lucrurilor direct! bafta in continuare!
  13. am incercat de mai multe ori sa trec pe linux, mai exact pe ubuntu 8.04 dar de fiecare data ma enervam cand era sa folosesc wine, si de fiecare data am revenit la win orcum cel mai mult cred k am stat 2 sapt.
  14. .. nush ce are .. nu merge codu care il am .. ala SUPER-0123-4567-89... imi da eroarea
  15. sincer personal wampp in locu la xampp ... imi pare mai usor de folosit, nu mai trebuie sa faci setari de securiti!..
  16. tot nu ai raspuns ce distributie de linu folosesti ?.. ubuntu, mandriva, mandrake, kiwibuntu, distributia eu nu am avut rabdare sa invat linux .. stiu avantajele .. dar cand am inceput sa ma joc prin el .. eram mai mult preocupat de gamindg si mai putin sa invat, si evident .. era un dezavantaj .. linux-u nu e facu pentru gmaeri .. asta doar daca esti expert in minesweeper sau eu mai stiu ce joculet ... mi-am propus sa il bag din nou, acum e doar o chestiune de timp, sa imi vina mie chefu sa ma joc prin el .... oricum .. cred k o sa raman la ubuntu Hardy
×
×
  • Create New...