Jump to content

CoSmE

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CoSmE

  1. A durat cam 4 ore la mine.
  2. La cele de ruleta, adica ce vreau eu sa fac, nu este atat de greu, deoarece, la inceput, cu putina reclama poti gasi 10-20 de jucatori, si ca principiu nu e greu. La faza cu 50-ul, nu se calculeaza la 50 de jucatori, ci la 50 de iteme puse la bataie, in total, deci un jucator poate pune un item e 1.5$, iar altul poate pune 5 iteme a cate 0.5$, si va calcula un procent, si la sfarsitul celor 120 de secunde, un norocos, va putea castiga itemele, iar la revendicare, BOT-ul va opri un comision de 5% din castigul obtinut. Fata e poker sau bet-uri, e cea mai ok chestie, deoarece la inceput am inteles ca poti pleca cu un BOT, domeniu, host, si un VPS, pe care vei tine non stop BOT-ul, sau BOT-ii, depine de cati vei folosi.
  3. Salut, am decis sa imi deschid un site cu jocuri de noroc pentru CS:GO, mai exact un fel de ruleta. Detin un BOT, pentru inceput, imi mai pot cumpara daca este nevoie. Momentan lucrez in localhost, dar doresc cateva sugestii si sfaturi, si eventual costurile si riscurile intregului "proiect".
  4. CoSmE

    STEAM İDS

    This paste has been removed!
  5. Tare chestia Dar cand am incercat am luat si eu de cateva ori )
  6. O sa incerc, am acasa o sursa care nu merge. O s-o postez pe seara.
  7. Salutare scripteri de pe RST, am si eu nevoie de un cod sursa pentru o problema la informatica. Acesta este enuntul: O retea de calculatoare are N servere. La calculatoarele server pot fi conectate mai multe PC-uri client. Doua PC-uri pot comunica prin legaturi directe sau prin intermediul altor servere. Informatiile despre topologia retelei (numarul de servere si legaturile directe dintre servere) se citesc dintr-un fisier text. Scrieti o aplicatie care sa furnizeze urmatoarele informatii: a. Care este drumul cel mai scurt pe care un mesaj transmis de la un client al serverului x sa ajunga la un client al serverului y (etichetele serverelor se citesc de la tastastura )? b. Sa se precizeze care sunt calculatoarele server care, daca se defecteaza, fac ca reteaua sa nu mai fie functionala (unele servere din retea nu mai pot comunica intre ele). c. Sa se precizeze care este serverul cel mai solicitat. Serverul cel mai solicitat este serverul prin care este posibil sa treaba, la un moment dat, cele mai multe mesaje (serverul prin care trec cele mai multe lanturi). d. Sa se reproiecteze reteaua prin adaugarea unui numar nimim de legaturi directe intre servere, astfel incat oricare dintre servere s-ar defecta, reteaua sa ramana functionala (cu exceptia clientilor serverului defect, restulclientilor trebuie sa abia acces la resursele retelei). Multumesc de acum pentru codul sursa. O zi buna!
  8. CoSmE

    Salutare.

    Salutare tuturor, numele meu este Cosmin, sunt din orasul Ploiesti, in buletin am aproape 18 ani, dar in realitate am o mentalitate de 20, sunt elev in clasa a 11-a intr-un liceu din Ploiesti, la specializarea matematica-informatica. Am ales acest forum deoarece am auzit ca aici se invata multe chestii care nu se invata la scoala, si majoritatea vreau sa le aplic si eu. In rest, nu mai am idei despre ce sa scriu, dar na, emotiile astea, sper sa ne intelegem bine.
×
×
  • Create New...