Jump to content

alexu

Active Members
  • Posts

    462
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by alexu

  1. @MihaiSSS Daca tot ai cutia, poti sa treci aici IMEI-ul telefonului, sa-l indexezi in Google. Poate si MAC-ul, daca il stii. Sunt si oameni de bine, care nu vor sa aiba obiecte pierdute si poate cauta pe Google seriile alea. Eu, daca as gasi un telefon pe strada, m-as duce cu el imediat la o sectie de politie si l-as indexa si pe blog, sa-l gaseasca omul care l-a pierdut. Sunt sigur ca mai sunt si altii care ar proceda asa. Ca de caterinca suntem buni cu totii... @albastrel Ai dreptate. Singurul frate al mamei, plecat de la un copil amarat din sat, a ajuns seful politiei rurale Arges, adica avea toate posturile de politie din judet in subordine. A intrat la scoala cu bursa de merit si ii trimitea banii mamei, ea fiind mai mica, sa faca si ea liceul. Dupa o viata de sefie in politie, singura lui "avere" este apartamentul primit pe vremea comunismului si un Logan luat in leasing. Nu are vile, nu are averi ascunse. A trait mereu bine, insa nu a luat niciodata bani si nu a trait in luxul pe care il vedem la televizor. Nu, nu era la permise auto Am incercat si eu sa-i urmez exemplul, fiind un model de corectitudine pentru mine, insa nu am reusit. Nu stiu, poate ca nu am fost suficient de ambitios. Am un prieten, de pe vremea facultatii, care el s-a dus la Academia de Politie. SynTAX are dreptate: vin cu bani de acasa, pentru benzina sau topuri de hartie. 600-700 de lei pe luna, dintr-un salariu mic. Nu, nu sunt corupti toti, ca sunt baieti destepti. Nimeni nu se chinuie intr-o scoala militara, sa vii tu sa-i dai bani sau altceva. Mi-au ajuns pe la ureche tot felul de povesti, cu lantisoare refuzate, ca daca iei, intri in hora cu acestia si nu mai scapi. Ai dreptate: sunt multi patrioti care nu accepta nimic, insa interlopii le rad in nas, tocmai pentru ca au bani si relatii multe, iar legea nu prea ii ajuta. Le e frica si lor, in unele cazuri, tocmai pentru ca nu sunt protejati.
  2. alexu

    www.cik.ro

    Sa te fereasca sfantul sa fii judecat in Romania pe infractiuni informatice.
  3. @Mertens14 absolut toate videoclipurile se vad cel mai bine la calitatea lor originala, mai ales in cazul YouTube, care le comprima oricum foarte mult, pentru a salva spatiu pe disc. Este un video 1080p? Il vezi 1080p. Este 4K? Il vezi 4K. Indiferent ca este ecranul tau la rezolutia respectiva sau doar 1366x768, cum ai scris mai sus. Diferenta este uriasa. Doar chior sa fii sa nu o vezi. La fel si in cazul filmelor 1080p la ~15 Mbps si cele originale 1080p Blu-ray, la ~50 Mbps. Desigur, sunt persoane care iti vor spune ca nu exista nici macar o singura diferenta. Proprietarul retelei mele de Internet zice ca el nu vede nimic diferit intre un film 720p si un Blu-ray 1080p. I-am zis ca are probleme cu vederea. Este bine macar ca YouTube te lasa sa schimbi rezolutia pe Windows, pentru ca ai laptop (cred) daca ai zis de 1366x768. Pe mobil, pe Android, te obliga sa vezi videoclipurile la rezolutia nativa a ecranului telefonului. Chiar si asa, poti sa mergi pe Twitch, ca acolo te lasa sa schimbi, sa vezi diferenta. In concluzie: toate videoclipurile se vad cel mai bine la rezolutia lor nativa.
  4. alexu

    www.cik.ro

    Dan Cucu, un baiat tanar, are nevoie de bani pentru a se lupta cu boala aia naspa. Daca aveti niste banuti in plus pe PayPal, va rog sa ajutati.
  5. FDD-urile sunt semn de bunastare. Pe carnetele direct, ca atunci cand primesc ordine de la Liderul Suprem. Ma uitam la o poza cu el, in timp ce le zicea cum sa faca... unor experti in fizica nucleara. Sarmanii oameni... Este un documentar pe YouTube, realizat de un parlamentar european in Coreea de Nord, in care puteti auzi muzica populara romaneasca, pe casete... ca tot era iubire mare, inainte, intre ai nostri si ai lor.
  6. Un alt programel bun pentru asa ceva, gratuit, era inainte COMODO System-Cleaner. Am folosit versiunile 3 si 4, iar din anumite puncte de vedere, isi facea treaba mai bine decat CCleaner fara Winapp2.ini. Dupa, l-au scos de pe site, ca mai apoi sa-l adauge cu plata (parca). Nu mai stiu care e acum treaba cu el, dar puteti sa verificati.
  7. Am actualizat la 5.34 acum, insa daca citeam si eu mai atent, vedeam ca versiunea afectata este pe 32 de biti, iar eu folosesc pe 64. M-am uitat in Process Explorer, am verificat semnatura programelor si scan pe VirusTotal.com, mai ales ca nu folosesc anti-virus de ani buni. Am instalat si MBAM si am dat un scan rapid. Nimic. CCleaner a inceput sa se duca la vale si e pacat sa se intample asta, mai ales ca e un programel foarte util. Anul asta, a fost prima data cand a trebuit sa apelez la suportul lor, sa rezolve un bug care-l facea sa ruleze intr-o bucla infinita, neterminand niciodata de curatat, pe Windows 8.1. L-am rulat in debug mode si le-am trimis fisierul log, sa vada ce-i cu el.
  8. alexu

    www.cik.ro

    Articol nou, despre: Routere Wi-Fi, puterea de transmisie a acestora si cum unii producatori de echipamente wireless incearca sa interzica de tot firmware-ul custom.
  9. @Gushterul Offtopic: Da. A avut o perioada pe la inceputul anului, cand nu prea s-a simtit bine, dar acum este in regula. Actualizez pe blog ce mai face, insa nu asa des ca inainte, pentru ca acum face tomografiile o data la 6 luni, nu la 3 luni ca inainte. De pe la inceputul lui 2016 am eu grija de el cu cheltuielile, asa cum este si normal, sa nu-i lipseasca vitamina C si alte lucruri care-i pot prelungi viata. Stateam si ma gandeam la o chestie: sunt persoane care s-au operat odata cu el, o singura data, nu de doua ori ca el si care intre timp nu mai sunt printre noi. Au urmat si ele acelasi tratament ca tata, insa, din pacate, nu a fost sa fie. Asta inseamna ca poate toate lucrurile alea pe care le-am discutat impreuna si le-am cumparat cu voi, baieti destepti, l-au ajutat sa fie in viata si acum. O sa va respect toata viata pentru ce ati facut pentru el si va mai multumesc inca o data acum.
  10. @M4T3! Nu am vandut niciodata linkuri pe blog, nici nu vand si am grija de trimiterile pe care le fac. Am doar doua site-uri in blogroll: un blogger si RST. Oferta mea: un an de zile, dofollow, index, blogroll, gratis. In semn de multumire ca l-ai ajutat pe tatal meu. Nu v-am uitat, va am in lista. Daca pot sa ajut, ajut. Daca esti de acord, da-mi un mesaj privat cu site-ul. Sunt sigur ca este in regula, insa vreau sa arunc o privire pe el, sa ma asigur eu.
  11. @watsonAI Iti multumesc, dar am uitat sa precizez: avea parola pe el, deci nu merge ce zici tu... Cred ca singura solutie este tot sa vrea cineva sa-l inapoieze.
  12. @QuoVadis sau alt moderator: va rog sa inchideti topicul. Intentia a fost sa indexez MAC-ul si IMEI-ul, pentru a putea fi gasit, in cazul in care persoana la care se afla telefonul doreste acest lucru. Nu sa ne intindem pe zeci de pagini si sa monopolizam forumul cu tot felul de pareri, mai mult sau mai putin corecte. @Che Stiu, iti multumesc. De indata ce se conecteaza, aia de la telefonie mobila vad IMEI-ul. Ma indoiesc sincer ca persoana la care este telefonul stie de schimbat IMEI si MAC. @Fi8sVrs Mersi, o sa arunc o privire si poate il introduc si in baza aia de date. @Sim Master Traim in viata reala, nu dupa litera si regula. Cand lucram la Zapp, au venit de la Capitala sa ne intrebe de lucruri de genul, fara hotarari judecatoresti, fara nimic. Cred ca stiu si eu cat de cat despre ce-i legal si nu. Politia are dreptul sa ancheteze, fara sa astepte dupa hotarari, dar politistii nu au dorit nici macar sa primeasca o sesizare. Nu stiu cum ai dedus tu ca-i vorba despre pierdere, atat timp cat poate fi vorba despre pierdere sau furt. Chiar nu va inteleg pe unii cand scrieti despre ceva si veniti cu pareri clare, fara sa stiti despre ce-i vorba. @adicode Daca nu esti in spatele unui router, aia este metoda de a fi identificat cel mai usor: MAC-ul dispozitivului. Toti furnizorii de servicii Internet stocheaza chestiile astea.
  13. Sunt anumiti politisti, nu toti, care vor face orice incat sa te faca sa te razgandesti atunci cand vrei sa depui o plangere/sesizare, pentru a nu ramane ei cu cazuri nerezolvate. Au profitat de faptul ca rudele mele sunt femei, pentru ca daca eram eu, nu plecam de acolo pana nu depuneam o sesizare. Am discutat la telefon cu ai mei si nu au mai vrut sa se intoarca la postul de politie. Unii politisti pot fi destul de convingatori in astfel de situatii. Am depus ieri, o petitie la DGPMB, cu privire la atitudinea colegilor lor din Eforie Nord. Nu ma astept sa se rezolve nimic, pentru ca traim in Romania. Maine, ai mei se intorc de la mare... asa ca doar azi mai pot depune ceva. Cat despre nepot, nu-i copil mic, ci pusti de liceu si probabil ca au fost filati: doua femei si un pusti, prada usoara. Nu cred ca l-a pierdut, pentru ca stiti cu totii ca astia mici sunt indragostiti de telefoanele lor si nu le lasa din mana 24/7. Daca a avut grija de telefon un an de zile, imi e greu sa cred ca l-a pierdut acum. Probabil, a avut mainile ocupate cu lucruri de la plaja si la aglomeratie i-a fost "pierdut" telefonul din buzunar. Oricum, atat RST, cat si blogul meu sunt indexate bine si daca va cauta cineva MAC-ul sau IMEI-ul telefonului respectiv, le va gasi pe aici. Cum am zis: nu cred ca-l mai recuperam, insa cine stie...
  14. Salut, Ai mei au plecat la mare luni, eu am ramas cu tata in Bucuresti. Marti (15.08.2017) i-a disparut din buzunar nepotelului meu telefonul (Huawei P8 Lite), dupa ce a plecat de la plaja. Nu stiu daca i-a fost furat telefonul sau l-a pierdut. Pot doar sa banuiesc. Au fost ai mei la politie si domnii de acolo nu au dorit sa inregistreze sesizarea, ca in caz in care este gasit sa fim contactati, zicand ca "Nu l-au gasit ei pe Iovan, vreti sa gasim noi un telefon?". Telefonul nu avea nimic de urmarire pe el. Cand am incercat sa sun pe el, era inchis. Mai tarziu l-am dezactivat, pentru ca este abonament si cine stie ce mai faceau de pe el. Mai are la el de plata cam un an de abonament destul de mare. MAC-ul telefonului Huawei P8 Lite (il aveam in DD-WRT la filtrare): DC:D9:16:45:7C:61 IMEI-ul telefonului Huawei P8 Lite: 862046032098527 Cu acestea doua, ar putea fi gasit repede, daca domnii de la politie ar vrea, insa ei nu doresc sa inregistreze nici sesizarea. Stiu ca sansele sunt mici sa-l mai recuperam, dar poate ajunge la cineva care-i om de bine si nu doreste sa detina un obiect pierdut/furat. Daca aveti aparatul, puteti sa ma contactati la adresa de e-mail adi at cik punct ro Nu prea le am cu retele sociale, daca vreti sa dati un share la acest topic sau la articolul de pe blog, mi-ar fi de ajutor. Mersi.
  15. Ieri a terminat de luat citostatice. Astazi am inceput sa-i dau iar Oxy E, plus vitamina C 1000 si apa alcalina, dupa ce a facut o pauza de vreo luna si jumatate. Mai are doua flacoane de Oxy E. In continuare se simte foarte bine. Am editat prima pagina a topicului si am sters datele bancare. M-ati ajutat destul si atunci cand trebuia, asa ca va multumesc mult inca o data. Rog un moderator / administrator sa scoata topicul de la sticky si sa-l inchida. Voi mai actualiza pe blog din cand in cand. Sper sa fie bine in continuare. Va multumesc mult!
  16. @WAVE Vesti foarte bune. Tocmai am venit de la spital, de la oncologie, astazi fiind ziua de dinaintea celei de a sasea sedinte de chimio, atunci cand ii recolteaza sange pentru analize si ii mai facem si noi o fiola de vitamina C. Cu toate ca ni s-a spus mereu, inclusiv data trecuta, ca vor fi zece sedinte de chimio, astazi ne-a zis doctorul oncolog ca aceasta va fi ultima, deoarece din punctul ei de vedere este bine. A mai zis si "mai vorbim maine", insa nu cred ca isi va schimba decizia. Sunt atat de bucuros ca termina cu sedintele de chimio si cu medicamentele anti-cancer!!! La sedinta de data trecuta i-au dublat doza de ce ii baga acolo in perfuzie si i-a fost rau vreo patru zile. Maine iar se va intampla asta, insa macar este ultima data. Nu mai trebuie sa ia nici citostatice. Trebuie sa mai faca o tomografie, peste 4-6 luni, sa vedem daca totul este bine in continuare. Ii mai curge niste lichid de la operatia de la colon si ni s-a spus ca trebuie sa faca un RMN, insa am sunat la o multime de spitale si nu am reusit sa-l programez, deoarece sunt ocupate toate locurile si ar fi putut sa-l programeze cel mai devreme peste vreo 2-3 luni. M-a rugat sa va intreb daca aveti pe cineva, sa-l ajute cu o programare la RMN, pe asigurare, mai repede. Inca nu am reusit sa mergem la doctorul care l-a operat la plamanul drept, sa vedem ce este cu acei noduli care apar pe tomografia de mai sus, insa cealalta doamna oncolog, cea la care mergem sa-i prelungim medicalul, ne-a spus ca nu ar trebui sa ne facem probleme, deoarece ea spune ca nu sunt metastaze, ci ii avea si inainte. Una peste alta, este bine in continuare si va fi si mai bine, daca maine va fi ultima sedinta de chimio si va mai avea de luat citostatice doar trei saptamani. LE: @spooky01 Iti multumesc, insa nu am Bitcoin de schimbat, in afara de cei trimisi de tine, care inca nu au venit. Ii multumesc si lui AGSQ si @zippy pentru ajutor. I-am luat in continuare fructe, vitamina C 1000 de la Dr Hart. Probabil d-aia nici nu s-a raspandit cancerul (chiar daca e malign) datorita lucrurilor bune pe care i le-am luat cu ajutorul vostru.
  17. Ieri a fost la cea de a patra sedinta de chimio. Mai are inca sase. Tot ieri i-a pus in perfuzie inca o fiola de vitamina C. La fiecare sedinta de chimio se intampla acest lucru. Despre vitamina C injectabila am uitat sa scriu mai sus, ca o unealta buna (si scumpa) pe care o are tata in lupta impotriva cancerului. Merci @hades. Oncologul i-a recomandat sa mearga sa discute cu doctorul care l-a operat la plamanul drept, deoarece pe cele mai recente tomografii apar niste noduli la plamani si sa vada daca erau acolo si inainte sau au aparut intre timp. In rest, tata se simte bine in continuare si asta conteaza cel mai mult. Va multumesc pentru sustinere! LE: Merci @ AGSQ.
  18. Se poate sa faceti sa fie ca inainte, adica discutiile de la off-topic sa nu mai apara pe index? Sunt lucruri care nu au legatura cu securitatea informatica, inclusiv topicul meu si poate ca-i deranjeaza pe unii... Si inca o chestie: atunci cand dai click pe un link de pe index, sa te trimita catre postarea utilizatorului respectiv, nu pe prima pagina a topicului.
  19. Am primit, astazi, rezultatul tomografiilor: 1, 2 si 3. @Che te-a rugat tata sa-i spui si lui ce scrie pe acolo si ce inseamna ca trebuie sa faca IRM pelvin. Tomografiile astea le iei de la receptie si nu-ti spune nimeni nimic. Abia pe 21 trebuie sa mearga la a patra sedinta de chimio, unde ar mai putea sa afle cate ceva. Tata se simte bine in continuare, mai ales ca deocamdata nu mai ia citostatice, asa cum i-a zis doctorul oncolog. Merci AGSQ pentru ajutor. Mai am achitata in avans inca o luna de hosting (4 euro) deci si aprilie. Daca ma mut la tine, te anunt. Imi pare bine ca nu ai uitat.
  20. Ce s-a mai intamplat: A terminat cele 25 de sedinte de radioterapie. Acum trebuie sa faca pauza o luna de zile de la citostatice, deoarece a continuat sa le ia si dupa radioterapie, atunci cand trebuia sa se opreasca si incepuse sa-i fie rau. Daca nu le mai ia, momentan se simte foarte bine. Nu-i mai e rau si este vioi. Luna asta doar fructe, sa mai scape de toxicitatea creata de radioterapie si chimio. Acum trebuie sa faca iar tomografie, insa problema a fost sa-i gasesc un spital unde sa o faca pe asigurare. Am dat zeci de telefoane si mi se spunea ca s-au epuizat fondurile si ca sa fie pus pe lista de asteptare sau sa plateasca. De platit nu se pune problema, mai ales ca trebuie sa faca in patru locuri (cap, plamani, abdomen, pelvis) si ar fi costat prea mult. Pana la urma, i-am gasit pe undeva pe la Baneasa, pe asigurare. Miercuri trebuie sa mergem. Sper sa iasa bine, sa nu se mai fi intins cancerul pe undeva. Va tin la curent cu rezultatul tomografiei. PS: chiar daca s-a retras de pe forum, spiritul lui AGSQ inca este pe aici si ii multumesc pentru ajutor.
  21. @Artist despre uleiul de canabis s-a discutat mult si in acest topic, insa nu l-am incercat pana acum, deoarece este ilegal la noi si scump, iar tata se simte deocamdata bine, asa ca-l las ca o ultima solutie. Ceaiul de papadie ar fi bun si el, insa ii dau destule lucruri in prezent, asa ca nu are rost sa amestec si mai multe, ca poate ii fac rau. "A se renunta complet la carne". Asa ar trebui, insa este mai usor de zis, decat de facut. Si tata a renuntat o perioada, insa tot a mai mancat, din cand in cand. La fel si cu lactatele, care si ele creeaza aciditate si pe care tata le cam consuma, desi i-am zis sa o lase mai usor cu ele. Macar mai echilibrez lucrurile cu toate "alcalinele" pe care i le dau. Pe de alta parte, doctorul principal al primei operatii i-a spus ca poate manca orice si sa bea un pahar cu vin rosu, seara. Nu stiu daca este chiar asa cu mancarea, iar vin rosu nu poate sa bea, din cauza medicamentelor pe care le ia. @sleed la fel si tie, familiei tale. Ii multumesc lui @AGSQ, care chiar daca s-a retras, vad ca inca ajuta.
  22. @sleed i-am luat multe lucruri si nu doar dintr-un singur loc. Le scriu pe aici poate sunt de folos si pentru altii si pentru a nu uita ce i-am cumparat, asa cum am uitat si acum sa scriu si de miez samburi caise, amari. BioGreens, uleiul de cocos, catina si alte lucruri, le-am luat de la Farmacia Tei, pentru ca au cele mai mici preturi din online si offline. De multe ori au preturi mai mici chiar si decat daca ai cumpara direct de la producator. De exemplu, la producator BioGreens costa 99 de lei, iar la FT 77,5. La doua cutii am scutit 43 de lei. O cutie de Hepatoprotect Forte costa la farmacia de langa mine 16 lei, iar la FT doar 8 lei. Pe lucrurile pe care i le-am luat ultima data de la FT am dat 415 lei, iar daca le cumparam din comert cred ca plateam aproape dublu. OxyE - supliment pentru oxigenarea celulelor - l-am luat din SUA, de pe Amazon (pachetul de 5), pentru ca nu era pe stoc in Europa. Miez samburi caise, amari (pentru Vitamina B17) i-am luat de pe driedfruits.ro. Sunt foarte draguti cei de acolo, pentru ca indiferent de ce suma cumpar, mereu iti trimit si cate un cadou. De acolo i-am luat si aloe vera + afine. Vitamina C 1000 + Zn - Dr Hart - Vitamina C de foarte buna calitate, de la farmacia Punkt, pentru ca acolo o gasesc si are cel mai mic pret (11 lei si ceva). Aparatul de alcalinizare apa - hunza.ro Unii sunt acord cu el, altii nu. Eu spun ca-i face bine si este un element important in lupta impotriva cancerului. Purificator aer (ionizare) - l-am luat de pe famtastic.ro. Chiar daca a venit din afara tarii, tot a costat mai putin decat ceea ce gaseam pe la noi. Functioneaza non-stop de cand i l-am cumparat, este fiabil (nemtesc), nu consuma mult, nu-i zgomotos. In rest, multe fructe (rodii, lamai, grapefruit) si legume (broccoli). Toate astea pentru alcalinizarea corpului, pentru oxigenarea sangelui, deoarece cancerul nu poate exsta intr-un mediu alcalin, asa cum a spus Otto Warburg, castigator al Premiului Nobel. M-a mai rugat cineva pe privat sa-i fac o lista cu tot ceea ce i-am cumparat, insa, exact ca atunci, sunt singur ca am omis unele lucruri, pentru nu le mai tin minte pe toate. Sper sa-ti fie de folos si sa se faca bine ruda ta. Daca ai nelamuriri, imi poti scrie pe privat.
  23. Astazi a fost la inca o sedinta de radioterapie, asa cum merge in fiecare zi, in afara de weekend si de momentele in care aparatul ala se strica, pentru ca s-a mai defectat de cateva ori. Mai are inca vreo sapte sedinte. Eu ziceam ca-s multe 25, insa am discutat astazi cu un om care era si el acolo pentru tratament si el avea de facut 75. Nu arata deloc bine omul ala, probabil avea ceva si mai grav. Tata este bine in continuare, in afara de acele momente cand ii este sila de la citostatice si mai este usor deranjat la stomac de la radiatii. A inceput si sa-i cada parul, insa nu asta-i vreo mare problema. A venit o ruda din provincie pe la noi si nu i-a venit sa creada cat de bine arata. Se astepta sa fie cu mult mai rau, mai ales ca ne spusese ca nu stiu cine a murit la doua luni de la operatia de cancer de colon. Normal ca este bine, ca-l indop in fiecare zi cu o multime de lucruri bune, luate cu ajutorul vostru. Apropo de lucruri bune: imi pare rau ca a disparut tot ceea ce am scris, incepand cu ianuarie, deoarece ati schimbat platforma (care arata bine) pentru ca poate anumite lucruri le erau de folos si altora care se afla intr-o situatie asemanatoare. Doua chestii importante pentru cei bolnavi de cancer, pe care i le-am luat tatalui meu: 1. Uleiul de cocos, despre care cercetatorii Universitatii din Adelaide afirma ca, in testele de laborator, a omorat 93% dintre celulele cancerului de colon, in doua zile. Prima data i-am pus in ceaiul de somn, insa nu i-a placut, asa ca acum ii pun doua lingurite, in fiecare zi, pe o felie de paine buna (fara E-uri sau conservanti). 2. BioGreens, pentru ca graul verde, zic ei, "Reduce toxicitatea asociata radiatiilor si chimioterapiei". Ii pun un plic intr-o cana mare (350 ml) de ceai concentrat de catina. Pe langa toate astea, ii dau in continuare OxyE (a inceput al treilea tub) apa alcalina, Omega 3,6,9, fructe. De la chestiile de mai sus se simte si arata bine, pentru ca altfel il distrugeau radiatiile si chimicalele, mai ales ca era slabit rau dupa cele doua operatii importante. Apropo de operatii: se refac bine. Cea de la plamanul drept este o taietura de vreo 10 cm, la subsuoara, insa este mica in comparatie cu operatia de la colon. Sper sa termine cu radioterapia si sper sa termine si cu chimicalele alea puternice. La cinci luni de la incepera tratamentului va face iar tomograf, adica prin martie. Atunci, sper sa spuna ca-i bine si ca nu mai trebuie sa ia nici un fel de tratament. Sa continue cu lucrurile astea naturiste.
  24. Tata este bine, insa, pentru a vedea acest lucru, m-am gandit ca un video cu el face mai mult decat o mie de cuvinte, asa ca m-am apucat de taiat si editat. Videoclipul nu era de pus pe Internet, ci pentru noi, deoarece il filmez mereu atunci cand ne strangem cu totii, asa cum s-a intamplat si de Craciun, atunci cand l-am inregistrat, insa aici suntem in familie, asa ca nu ma feresc de voi. Incercam sa-i pun un fes, sa vad cum ii sta. Sper sa nu radeti de vocea mea Video: Tata este bine, in mare parte si datorita voua, asa ca nu ratez ocazia de a va multumi inca o data pentru tot ceea ce ati facut pentru el. La multi ani!
  25. Astazi a fost la cea de a treia sedinta de chimio. Am primit si rezultatul analizelor de ieri. Spre deosebire de cele din noiembrie, acestea arata ceva mai bine: hemoglobina a crescut de la 10,2 la 10,4 iar calciul este si el acum in regula. @Che ai avut dreptate ca hemoglobina creste incet si este nevoie de timp. Cat despre calciu, a luat doar cateva zile pastile, iar dupa nu a mai vrut, deoarece a spus ca nu se simte bine de la ele. De asta ii cumpar broccoli, pentru ca am vazut ca are mult calciu si, oricum, ii place. Il consuma crud. Che poti sa te uiti si pe aceste analize, sa-mi spui cum arata, in mare? Inca sunt probleme cu glicemia? I-am cumparat astazi fructe, broccoli si rodii.
×
×
  • Create New...