Jump to content

Nomack

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nomack

  1. Nomack

    Filelist

    Dati-i ban gandacului asta.
  2. Uite-te la Idiocracy,mi s-a parut un film foarte bun!
  3. Tipic romanesc,tipic balcanic!
  4. Foarte util postul,de fiecare data cand trageam un program de genul asta desi gaseam cate un key generator trebuia sa ma inregistrez la ei altfel nu puteam actualiza decat un driver. Multam inca odata!
  5. La adresele de mail pe care mi le-a recomandat Nemesis am trimis un mail si am primit o confirmare de la yahoo de genul: "Sorry, we were unable to deliver your message to the following address. <god@filelist.ro>: Remote host said: 550 Unrouteable address [RCPT_TO]" Am trimis acum la contact.filelist.ro si se pare ca a fost trimis.Astept acum poate primesc o solutie la problema mea. Va multumesc tuturor celor care v-ati postat parerile. Va urez un Craciun fericit! La cererea mea pentru recuperarea contului adminul de pe filelist mi-a generat o noua parola si contul a fost recuperat. Pentru cei care mai aveti astfel de probleme va sfatuiesc sa trimiteti mail adminului si vi se va rezolva problema!
  6. Multumesc,acum ma apuc sa le scriu.
  7. Pai asta vreau sa fac dar de unde iau o adresa de mail a unui admin?
  8. Deci e compromis contul meu,faza e ca nici nu au vreo metoda unde sa fac o cerere de recuperare,sau sa contactez vreun admin.
  9. Aveam ratie in jur de 0.800 si ceva,cat despre injuraturi nu cred pentru ca nu am facut comentarii referitor la materialele incacate,si nu am nici un post facut. Faza e ca daca aveam ban imi arata presupun. Dar cand am incercat sa recuperez parola imi zice ca adresa de mail nu e gasita in baza de date. Daca mai aveti idei va rog sa le expuneti. Multumesc!
  10. Tocmai m-am trezit ca nu mai pot accesa contul meu de pe filelist,am incercat cu adresa de mail cu care m-am inregistrat si imi spune ca nu este gasita in sistem. Aveti idee ce se poate face? Va multumesc!
  11. Ce torrente ati pune pe primele 3 locuri in topul celor mai bune torrente romanesti?Dar externe?
  12. Spre deosebire de altii el si-a tinut promisiunea desi tentativa aia de autostrada esuata a bagat foarte multi euroi in buzunarele hotilor de la Bechtel.
  13. Ingerul digital 2. Subtitrare in lb romana on Vimeo
×
×
  • Create New...