Jump to content

MIKE.01

Members
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About MIKE.01

 • Rank
  Member
 • Birthday 09/11/93

Contact Methods

 • AIM
  mike2000online@gmail.com
 • MSN
  mike2000online@gmail.com
 • Website URL
  mike2000online@gmail.com
 • ICQ
  mike2000online@gmail.com
 • Yahoo
  mike2000online@gmail.com
 • Jabber
  mike2000online@gmail.com
 • Skype
  mike2000online@gmail.com

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

551 profile views
 1. Infractiuni informatice

  In sfarsit! Asteptam de mult asta.Stiam eu ca nu am votat degeaba cu ei.
 2. O noua moneda virtuala UTN

  Eu am primit, si m-am logat cu fb. P.S. maine imi dau demisia si astept sa ajung milionar ************** 50 UTN Buy more tokens via icobacker By clicking the button above you are accepting Terms & conditions Share to get more UTN
 3. Protonmail

  "ProtonMail is incorporated in Switzerland and all our servers are located in Switzerland. This means all user data is protected by strict Swiss privacy laws." La asta ma refeream in mare parte, mai spun si ca au un sistem de criptare destul de avansat si nu conteaza ca trimiti catre alte surse externe(desi nu prea are logica). Merg cumva pe tema bancilor elvetiene.
 4. Protonmail

  Foloseste cineva portonmail varianta platita?! cat la suta din ce se lauda ei este adevarat?
 5. 10+ ani de RST

  Sa ridice mana cine a avut peste 10 nickname-uri si a pacalit useri pe vechiul rst si inca mai e pe aici :)))
 6. Uber concealed huge data breach

  Ai dreptate si tu...nu faci cu un milion ce poti sa faci cu 100k
 7. Vand Pagini de Facebook Internationale

  Eu am facut o pagina de facebook cu o curva si am pacalit un arab batran de 1 milion de dolari, este mult mai rentabil asa... P.S. Am doar 300 de prieteni
 8. Eu cred ca urmeaza o invazie extraterestra.
 9. Flying cars

  De unde stii ce principii stau la baza unei masini zburatoare, de unde stii ca vor face zgomot? poate nu or sa zboare ci or sa pluteasca intr-un camp magnetic pe niste "drumuri/autostrazi" suspendate.
 10. Şeful Daimler AG prezice viitorul lumii

  Cel mai tare ma amuza comentarile unora, care dupa parearea mea ori sunt prea batrani si comunismul nu a iesit din ei ori sunt prea incuiati. Baaaa viitorul nu se limiteaza la granita Romaniei terminati dracu cu mentalitatea aia de cacat.Voi credeti ca de aia nu o sa evolueze lumea, din cauza romanilor care se caca in fundul curtii?! Va inselati!
 11. Galaxy s5 ars

  Problema este urmatoarea: Am conectat jack-ul unui cablu RCA la telefon(telefonu era la incarcat) si acesta a facut scurt circuit.Unde este problema?! RCA-ul scoate curent in jack de unde e conectat(in cazult meu tv)?! sau este o problema de la cablu, incarcator, etc.? P.s. ce credti ca s-a ars in el?!
 12. Galaxy s5 ars

  Problema este urmatoarea: Am conectat jack-ul unui cablu RCA la telefon(telefonu era la incarcat) si acesta a facut scurt circuit.Unde este problema?! RCA-ul scoate curent in jack de unde e conectat(in cazult meu tv)?! sau este o problema de la cablu, incarcator, etc.?
 13. Cont Filelist.Ro [FREE]

  A fost sarbatoare de pe 4 sept. pana pe 11 sept., s-au dat si cadouri.Daca nu ma insel pot da invitatii doar cei care sunt VIP datorita nr. mare de useri.
 14. Problema este urmatoare: atunci cand intru in SuperSu imi zice "root undetected" dar in schimb cand dau sa caut daca exista vreo actualizare noua la soft imi zice "the operating system on your device has been modified in an unauthotized way" deci sistemul inca mai vede ceva din root daca pot spune asa. A mai intalnit cineva problema asta?ori are cineva habar ce este de facut? Tin sa precizez ca telefonul functioneaza foarte bine. Ruleaza Android 6.0.1.
 15. Fapta buna

  nu incurajez cersetoria, evit pe cat pot de mult sa-i ajut pe cei care vad ca sunt buni de munca iar bani dau doar la babutele care le mai vad ca vand diverse chestii
×