Jump to content

MIKE.01

Active Members
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Excellent

About MIKE.01

 • Rank
  Active Member
 • Birthday 09/11/1993

Contact Methods

 • AIM
  mike2000online@gmail.com
 • MSN
  mike2000online@gmail.com
 • Website URL
  mike2000online@gmail.com
 • ICQ
  mike2000online@gmail.com
 • Yahoo
  mike2000online@gmail.com
 • Jabber
  mike2000online@gmail.com
 • Skype
  mike2000online@gmail.com

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1186 profile views
 1. MIKE.01

  Din experienta unui script kiddie

  Nu stiu dc cand citesc simt o senzatie asa de minciuna Te pricepi cat de cat la povestit dar ai dat-o mult in filme.Eu am fost genul ala de tip rau si in generala si in liceu si nu am mancat pachetul la nimeni si nici nu le am luat banii din buzunar de batut ii mai bateam si ii pacaleam cu telefoane si alte chestii.
 2. MIKE.01

  Monetizare pe youtube ?

  Nu te contrazic, nu ma ocup cu asta!Asa cum am mentionat, am auzit la un vlogger roman (BackPackYourLife, parca) ce povestea despre monetizarea yt.
 3. MIKE.01

  Monetizare pe youtube ?

  Eu ultima data cand am auzit chestii legate de yt (asta fiind cu cateva luni in urma), am auzit ca plata se face gen pe pachet de 1.000 de viz., romania e cea mai slab platita la fel ca si tarile vecine. 1.000 viz. = 1$ si ceva, pe cand in SUA sunt perioade ale anului cand se plateste si cu 10 $ /1000 viz., plus ca se mai ia in calcul si timpul cat a fost vizionat clipul. Nu stiu de unde stii tu asta dar eu din cate stiu in mare parte toti din SUA care se ocupa cu yt sunt milionari.Toti ma refere la cei cunoscuti!
 4. MIKE.01

  Informatica la academia militara

  Daca bancile cu capital romanesc sunt interzise CEC BANK ce este? ba du-te-n pula mea ca tu ori faci pe prostul ori esti terminat din punct de vedere mintal.Numai de masonerie vorbesti.
 5. MIKE.01

  Interfața computer-creier

  Fratilor cititi chestii mai usoare, creierul vostru nu poate sa digere chiar tot.
 6. MIKE.01

  Exchange PP & BTC (Alt Coins)

  Am inteles, deci exista posibilitatea sa iti fie facut un transfer si tu sa fi disponibil dupa 2-3 ani :)) Este bine ca ti-ai rezervat orice drept!
 7. MIKE.01

  Despre clonarea de carduri

  Daca e asa, ofer lectii de "securitate a cardurilor"...
 8. MIKE.01

  Nelamurire

  De obicei cele furate sau date pierdute sunt blocate pe tara respectiva indiferent de cartela.Daca stai in Anglia poti sa incerci orice cartela ca rezultatul o sa fie acelasi.
 9. MIKE.01

  Fir - coduri concurs Vodafone

  Incarcati site-ul cu prostii degeaba, se poate folosi un singur cod pt o sansa in plus iar pagina de fb a celor de la Vodafone este plina cu astfel de coduri.
 10. MIKE.01

  Vand mailuri

  LA PUSCARIEEE
 11. MIKE.01

  RST Dead?

  Eu te-am judecat pentru ce ai zis nu pentru altceva.Exista posibilitatea sa fii si un geniu, nu am de unde sa stiu, dar in contextul acela asta mi-ai inspirat.
 12. MIKE.01

  RST Dead?

  Deduci gresit.Legat de greselile pe care le-am facut nici nu ma obosesc sa iti zic ceva pentru ca sunt mai multe decat ai sesizat tu, asa ca singurul motiv pentru care m-ai corectat este doar sa faci pe inteligentul.In legatura cu ultimul punct sunt de parere ca oricine poate purta o discutie amiabila indiferent de situatie.
 13. MIKE.01

  RST Dead?

  Problema nu este asta...problema este ca au ramai pe forum numai aia de se cred cei mai destepti.Si sunt atat de destepti incat nu pot accepta nimic in afara de ideile si parerile lor.Iar peste ei sunt cei din staff care probabil din cauza unor probleme psihice sau sociale fac pe Dumnezeii pe aici.Din moment ce nu exista ratiune si putina intelegere nu ai cum sa construiesti ceva.Cand apare cate unul care nu are habar de o chestie sau cere ceva, este huduit si injurat in loc sa i se explice problema frumos.Si probleme sunt multe...
 14. @gutui vezi ca te-ai murdarit la gura iar "i" ala, este de mult "â" @gutui nu era vorba de mine ca imi etalez eu inteligenta ci de voi si total opusul, dar in fine.rameneti cu v-a lasat domnul
 15. La fel cum tu in calitate de ce vrei(sa nu zic altceva) faci profilul psihologic al unei persoane din poze si eu imi rezerv dreptul sa spun despre voi toti astia care sunteti cu gura mare pe aici si aveti mereu ceva de comentat la orice chestie fie ea buna sau rea ca nu suneti altceva decat niste bagatori de seama carora le lipsesc destul de multe.Printre altele daca analizezi comentarile de mai sus o sa va dati seama ca nici intre voi nu va intelegeti si fiecare are parerea lui despre dudia asta.Asta, si faptul ca mereu gasiti sa comenatati aiurea denota ca sunteti niste oameni slab pregatiti din toate punctele de vedere care nu prea sunteti luati in seama de cei din jur si gasiti internetul un loc unde sa bombardati omenii cu prostie.Stiu ca acum o sa va ofensati si o sa injurati, dar la ce pot sa ma astept?! asta este nivelul. P.S. femeia aia, asa cum crede ea isi etaleaza frumuseta in poze, asa si noi ne etalam intelepciunea si inteligenta prin ce spunem
×