Jump to content

chas

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by chas

  1. chas

    Ajutor!!!

    lol aici e vb despre mine, ce mortii mati ai cu mine si cu serverul meu fraiere. Esti asa nab de te milogesti pe rst sa sparga lumea serverul . Sa ma cac pe tine , vezi sa nu plangi. Cel mai porbabil esti banat si suferi ><
  2. Am vazut pe unele domenii anunturi aiurea puse deci sunt doar ads pe ele fara nimic altceva . Am mai multe domenii care nu le folosesc destul de bune si vreau sa pun ads de genu asta dar sa nu fie nevoie sa fac 1000 de index pentru fiecare exista vreun script sau program de afiliere sau ceva de genu sa pot face asa ceva cat mai usor?
  3. Cumpar script anunturi daca se poate sa aiba si useri premium sau ceva de genu. pretul il stabilim:D
  4. Respect! pentru ce ai scris in post.
  5. 1: Designul este nasol 2: Domeniul este .info 3: Nume naspa 4: record Vizitatori: 369 ... foarte putin pentru pretul pe care il ceri. Nu o sa gaesti sa il dai cu pretul asta ... daca iti da cineva 15 euro pe el fi fericit Ori cum BAFTA!
  6. Cred ca cel mai securizat e chorme confrom google
  7. chas

    Pc-ul meu.

    AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor 2.5 GHz Performance Rated at: 5 GHz Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600) Nvidia GeForce 9800gt 1gb 256 <<--- vreau sa o schimb e penala placa video nu o recomand la nimeni , in 2 luni a fost de 2 in garantie si mi-au dat alta noua daca se mai strica au zis ca imi dau alt model. hard 1tb
  8. Pai este primit gratis . Dar ori cum ma duc sa intreb si daca mi se pare prea mult imi iau telefonu si plec . Multumesc pentru raspunsuri.
  9. si lau reparat? Fara sa platesti?
  10. Salutare, am o problema azi dimineata am spart displayu la telefonul digi , oare daca ma duc la cei de la RDS o sa il repare sau trebuie sa platesc taxa aia de 30-40 de euro sau ceva de genu?? Decat sa platesc atata mai bine cumpar altul de pe okazii .
  11. Domeniul este cumparat de la domainscan.ro Numele domeniului vine de la World Of Warcraft Mania PRET: 8 euro Cei interesati imi pot trimite un msj prv. Multumesc si BAFTA
  12. nu accepti si credit pe cosmo?
  13. chas

    Salutare!

    Salutare, ma numesc Alex sunt inregistrat pe forum de mai mult timp dar nu am fost prea activ , sunt din Hunedoara am 16 ani ... invat la scoala c++ , stiu putin photoshop , putin visual basic , html si vreau sa invat php cat mai bine.
×
×
  • Create New...