Jump to content

SeekNDestroy

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SeekNDestroy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

20

Reputation

  1. Salut. Felicitari pentru tutorial, este foarte util, mai ales pentru incepatori. Iti urez insanatosire grabnica, mai ales ca ai trecuta printr-o operatie!
  2. Social Engineering Toolkit Megaprimer Part 2: Continuing this Megaprime let's start with the modules, in this case Spear-Phishing Attack Vector and of course with the demos. We'll see how using this toolkit can perform an attack to get a remote shell via email Social Engineering Toolkit Megaprimer Part 2 P.S.: La Multi Ani. Va doresc un an nou plin de realizari si bucurii tuturor.
  3. Super!Foarte detaliat! Multumesc!
  4. Nu merge...am incercat acum,urmand cu exactitate pasii si nu merge. Imi apare fereastra si scrie jos connecting...
  5. Nu,pur si simplu nu prea ma pricep cum sa-mi ascund IP-ul,de asta am intrebat,nu ca vreau sa par interesant sau ca vreau sa sparg NASA...
  6. Atunci sa inteleg ca toti folosesc proxy,socks4 sau 5,AOL,JonDo si fac brute force sau mai stiu eu ce sparg...
  7. Hmm...deci nu ai cum sa-ti ascunzi IP-ul. Pai si atunci altii care sparg site-uri,brute force,etc,cum de nu-i gasesc,cum se ascund??
  8. ...bun,atunci sa zicem ca nu fac brute force,sa ziceam ca fac alte chestii,pentru care mai inaiante de toate ar trebui sa-mi ascund IP-ul,in acest caz AOL 8 sau JonDo sunt bune pentru acest lucru?
  9. Am folosit si Tor...e foarte incet si e mai slab ca JonDo(JonDo foloseste mix cascades,adica te trece prin mai multe proxy-uri parca...).
  10. Da si JonDo foloseste niste proxy-uri... In consecinta,ce pot face atunci?
  11. Deci daca vreau sa fac un brute force,doar pornesc JonDo si apoi nu mai am treaba ca o sa-mi vad IP-ul real...nu? Adica sa zic pe fata imi e frica sa nu-mi vada IP-ul real,cand vreau sa fac vreo porcarie si vreau sa stiu cum sa il ascund.
×
×
  • Create New...